pátek 30. května 2014

Playboy, Dove, Nevo a jeden 10 let starý bonus


Dnešní duel: Playboy vs. Dove

Dneska se podíváme na pleťová mléka. To od Playboye jsem vyhrála na blogerkách cz a to Dove jsem si sama koupila. A které je lepší? 



Cena: 
  • Playboy 90,- Kč, 
  • Dove 80,- Kč. 




Tady vidíte, že to Playboy je narůžovělé. Jedná se o mléko z řady Super Playboy. Roztírá se o něco lépe než Dove. A nádherně voní! Je to taková květinovo-pižmovo-dřevitá vůně. Složení: hlava - mandarinka, koktejl Margarita, srdce: frézie, základ: jantar, pižmo, santalové dřevo. Do pokožky se vsakuje poměrně rychle a nechává pleť nádherně hebkou a rozzářenou, ale není mastná. Hydratovaná opravdu vydrží až do dalšího dne. Sama bych si ho asi nikdy nekoupila, ale mile mě překvapilo, takže až mi dojde, určitě po zajícovi sáhnu zas. Rozhodně je to mléko, které mě po dlouhé době opravdu zaujalo a stojí za to. 


Dove mě naopak zklamal. Jedná se o Dove indulgent nourishment - bambucké máslo. Bambucké máslo mám ráda, ale tady bych vůbec neřekla, že nějaké je. :( Vsakuje se docela dlouho, pokožka je na omak mastná a lepkavá. Jediné jeho plus je snad v tom, že se dobře roztírá. Já jsem dříve mléka od Dove používala a byly lepší než je toto. Je sice parfémované, ale mně je jeho vůně docela nepříjemná. Když si s ním namažu celé tělo, je to prostě smrad v celém pokoji. Rozhodně si další dlouhou dobu nekoupím. 






Ještě jsem pár dní používala toto z ladyboxu, od značky Nevo. Vyrobené v Izraeli. Ale ani to mě nijak nenadchlo a mýmu nosánku prostě nevoní. Roztírá se dobře, vsakuje se docela dlouho, ale vsákne se, pokožka není mastná, ale v podkolenní jamce stejně lepí. Jinak je pokožka hebká, to mu upřít nemůžu. Při roztírání mi ale ten smrad připomíná nějakou socialistickou Indulonu (ty dnešní už snad voněj i líp než toto). A po namazání je cítit aroma, které mi prostě připomíná Biolit. :) Vanilku z něj necítím ani náhodou. Takže ani tohle mi nevyhovuje a poletí do koše, případně ho nechám na mazání pat. :)




Když jsem ze svého regálu na tělová mléka a oleje brala mléka na focení, objevila jsem tam tento zázrak, 10 let stará Nivea :) Tu jsem kdysi hodně používala, ale teď letěla do koše. I když možná by byla použitelná i teď, ale zkoušet jsem to ani nechtěla. :) Tak jsem ji vzala taky nejdřív na procházku na focení a pak s ní šup do koše.

Ale mám tu pro vás otázku - taky máte ve své kosmetice něco, co tam už dlouho stojí a je to dávno na vyhození? Schválně, má někdo starší produkt než byla tato moje Nivea? :) 





4 komentáře:

  1. Tělové mléko s bambuckým máslem jsem kdysi měla a hrozně mi vyhovovalo :)
    Playboy bych taky moc ráda vyzkoušela :)

    OdpovědětVymazat
  2. Rada by som vyskúšala ten playboy :)
    Pozývam ťa na moju giveaway :)BellesFleurs

    OdpovědětVymazat
  3. Fuuu, jednu nostalgickú ceruzku na oči mám ešte niekde odloženú.. Samozrejme ju nepoužívam, ale je to kúsok, ktorý som čmajzla mamine z kozmetickej taštičky ešte keď som chodila na základnú školu, takže je tam tá citová hodnota ;-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jů, to je krásný :) No tak to bych taky nevyhazovala :)

      Vymazat

Děkuji za váš komentář ke článku, Radka.