neděle 15. února 2015

Moje novinky - leden 2015

Konečně je tu slíbený článek o mých lednových novinkách, některé jsem dostala, některé jsem si koupila a některé jsem vyhrála. Takže se toho sešlo poměrně dost. 


Na prvním obrázku vidíte nějaké nové produkty od essence, CC krém se mi zdá hodně dobrý, ale mojí stálicí nadále zůstává BB krém od Dermacolu. Dále mi přibyl nový rozjasňovač, tvářenka, pudr, už 4. tužka na obočí, která je zas pro změnu lepší, než tužky dražších značek, trojlinka na oči, dvě řasenky a korektor laku z výprodeje. V rohu vidíte naušnice z ebay. Ještě mi tu chybí jedna rtěnka od essence, o které jsem psala ZDE.



A tady snad největší objev ledna, kterým je sprej Pantene pro-V, krásně po něm vlasy rozčešu (doteď jsem několik let používala Gliss Kur, ale tento je lepší!), nádherně voní a jak vidíte, stihla jsem ho za měsíc vypotřebovat polovinu. K tomu dva štětce z ebay a dva štětce od essence. 



No a protože mi docházel můj BB krém Dermacol, který mi dělá tu nejkrásnější a přitom přirozenou pleť, nemohla jsem odolat ceně v Kauflandu a za 90,- Kč jsem si koupila nový. K tomu v DM ve slevě sérum na vrásky s kyselinou hyaluronovou za úžasných 37.50, používám ho a je fajn :) 




Další řasenka, tentokrát Max Factor False Lash Effect, ani jsem ji ještě neotevřela, aby mi nevysychala, když mám teď otevřených asi 6 jiných řasenek. K tomu hydratační rtěnka v odstínu 715 Ruby Tuesday, obojí jsem vyhrála přímo z FB stránek Max Factor. 
Ruby Tuesday byl inspirován oblíbenou rtěnkou Marilyn Monroe od Max Factor Ruby Red Lipstick!



Také jsem si poprvé koupila tento make-up Maybelline Affinitone, překvapila mě jeho tekutá konzistence, ale dobře se zapracovává. Krém Olay a vzorek Astor jsem vyhrála, lesky na rty Color Concept mi tu bohužel spíš jen leží, snad je víc využiju v létě, ale jeden byl zdarma. 




Nechci sem dávat nekosmetické věci, protože na ebay jsem si toho koupila hodně, ale tohle vám ukážu. Taková jakoby čelenka na hlavu, když si jdu čistit pleť apod., aby mi vlasy nepadaly do obličeje. Příjemná, slušivá :)




V Penny jsem si koupila asi za 27,- Kč tento květináč, do kterého jsem narvala štětce. 


V Lidlu pak můj první šampon a kondicioner Cien (konečně), cena byla kolem 30 Kč a musím říct, že fakt dost dobrý! 


V DM tohle tekuté mýdlo, které opravdu nádherně voní a nechápu, proč jsem si dřív kupovala pořád dokola jen mýdla Dove, tohle je moje druhé od Balea a myslím, že u této značky zůstanu. Svíčka byla také z DM za 54 Kč a voněla úžasně, bohužel už jsem na dně. Ale provoněla koupelnu i ložnici víc než svíčka Yankee Cande, což mě překvapilo. 


Z limitky Good Girl Bad Girl od essence jsme s dcerou pořídily obě vůně, jelikož dcera tyto vůně už asi 2 roky sbírá a já se k ní chodím občas nějakou vonět. Jsou skvělé. 



Taštiška s korálky od Max Factor a vzorky byly také součástí výhry, dvě rtěnky essence (ty jsme koupily už koncem prosince, ale používáme od ledna), štětec z ebay, korekor essence - je skvělý! a čistič štětců, už druhé balení, zcela mi vyhovuje a je z DM.



Z laků pak přibyly tyto dva, jeden sladký a druhý jsme vyhrály, oba essence. 




Jsem asi poslední, kdo publikuje v půli února článek o lednových novinkách :) 


Pořídily jste si něco z toho, co já? 
Líbí se vám něco z mých novinek? 



20 komentářů:

  1. Radko, slibila jsem ze napisu, jak se mi libily ty dve rasenky Essence. Takze ta multi action fialova bezva, fakt drzi a je srovnatelna s mnohem drazsima... Ale proboha, co s tou druhou, kdyz se ji protaci uzaver??? Pochopila jsem, ze je to zamer, ale jak se s tim namalovat, to jsem nevylustila :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já ji chytnu, dám na řasy a pak začnu otáčet tím vrškem, takže s ní řasy natáčím. :)

      Vymazat
    2. Jako chytím ji za ten konec a pak tím hrbolkatým otáčím. Blbě se mi to popisuje :D

      Vymazat
    3. Asi jsem natvrdla, ale jakoze na to potrebujes obe ruce? :D

      Vymazat
  2. vůni od esence jsem měla a koupila jsem ji s časopisem v Prosince. Je dobrá ! vůní jsem vyzkoušela hodně a každá je originální. Nejvíce,ale mám vůně typu eu de parfum, které na člověku vydrží po celý den :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano, já mám taky nejradši parfémy :) Dokonce některé "voňavky" nesnáším, dusí mě, když přijde někdo do kanceláře navoněný nějakou lacinou vůní typu Avon :( Ale jsou výjimky, kdy mi sednou i ty levnější, např. adidas, playboy nebo tyto od essence, kterých máme sbírku. Tu s tím časopisem jsme koupili taky, to se vyplatilo :) Jinak tyto vůně vydrží dlouho, když se nastříkají na oblečení, dřív jsem to nevěděla, ale někde jsem se to dočetla a funguje to :)

      Vymazat
  3. Cien šampón a kondicionér používam tiež a nebojím sa ho prirovnat k Syossu, ktorý je omnoho drahší.. Väčšinou si kupujem ten na objem, ale už som skúšala aj na lesk a úúúplná spokojnosť.. :-)

    www.papi-lapi.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  4. Paradni nakupy, Affinitone je moje stalice a moc se mi libi svicka :)
    Beauty of pink

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. po té svíčce furt koukám, ale zatím nemají, zkouším jiné, ale nejsou tak voňavé :)

      Vymazat
  5. Radu, no krásně se rozmazluješ:-) Já si v lednu taky musela dokoupit zásobu péče o pleť a dekorativní kosmetiku, protože jak na potvoru mi vždy vše djde ve stejnou dobu :-) Hezký večer! Radka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to znám, to se mi stávalo dřív, že mi vše došlo ve stejnou dobu, a ještě zrovna ve chvíli, kdy se rozbila pračka a dítě potřebovalo zaplatit lyžák :)))) No za dobu psaní blogu se mi natolik rozrostly zásoby, že už se mi snad nikdy nemůže stát, aby mi něco došlo, vždy mám několik stejných produktů souběžně :)))) A to jsem dneska vyhrála další balík kosmetiky :)))

      Vymazat
  6. nemam sice nic ale vsetko vyzera super! a mas krasnu zbierku stetcov!

    Pozyvam na Valentinsku giveaway tu: http://biancaprincipessa.blogspot.sk/2015/02/valentinska-giveaway.html

    OdpovědětVymazat
  7. Teda, toho je! Ale krásné věci sis pořídila. Dneska jsem utrácela tak, že si snad celý měsíc už nic nekoupím, ale právě že jsem si také pořídila hodně věcí od Essence, konečně nám do Rossmanna totiž dodali limitku I love nude a nešlo se krotit...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :) Já zas minule vlezla do Tety, samý slevy na 19,90, ze 140 apod, no nešlo to nekoupit. A nechala jsem tam celkem 500,-, ale mám i spoustu dárků, to se bude hodit. No a teď jsem si tu tak dneska říkala, že bych si mohla dát na březen nějaký závazek, že si nic nekoupím :))))

      Vymazat
  8. Pěkná sbírka věcí :-) Vzorek makeupu od MF jsem měla a zkoušela a přišel mi dost průměrný. Čističe štětců jsem si v DM nikdy nevšimla, budu muset pátrat. Je to dobrý typ.
    Zajímalo by mě, jak jsi spokojená se štětci Essence. Nějak v ně nemám důvěru, ale možná je to předsudek.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já mám od essence ráda štětce na oči, protože nemám na oči zatím žádné drahé extra kvalitní. Ten na pudr mi připadá strašně malej, takže je používám spíš na tvářenku. Ale zase jsou třeba lepší než e.l.f. Ten čistič na štětce u nás v DM mají až na konci, vedle stojanu se štětci a zrcátky. Poprvé jsem ho taky nemohla vůbec najít :)

      Vymazat
  9. To mýdlo vypadá úžasně! Jaké vůbec je? :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mýdlo je aroma kdoule a šípková růže, nádherně voní!!! :)

      Vymazat

Děkuji za váš komentář ke článku, Radka.