úterý 5. března 2013

Cestovní horečka a debilní kecy matek

Ufff, dneska si sem jdu ulevit!

Za týden letím na dovolenou do Turecka a už mě chytá cestovní horečka. Jelikož většinou balím na poslední chvíli, řekla jsem si tentokrát, že to udělám jinak a že budu balit dlouho dopředu. Ale už mi stejně zbývá jen týden a já mám plnou hlavu myšlenek, jestli to stihnu, tedy jako jestli budu mít všechno vyprané, a co si vlastně s sebou vezmu, abych se vešla do limitů letecké společnosti, co budou doma dělat celý týden děti beze mě atd.

Takže zjišťuji, že čím dřív se člověk dá (nebo v mém případě chce dát) do balení, tím víc mají prostoru naše myšlenky, napadá vás furt něco nového, co byste ještě měli připravit, než odjedete, a tím větší je šance, že vás pohltí pravá cestovní horečka.


Protože jsem se ještě ani nerozhodla, jestli si nechám kufr odbavit do zavazadlového prostoru nebo si ho vezmu přímo do letadla, tak jsem si pro jistotu šla nakoupit nějaká malá balení (limit 100 ml na 1 lahvičku).

No tak když už jsem do toho DMka vlezla, tak jsem si koupila i hydratační tonikum, abych to 100 ml, co doma už mám, nemusela před dovolenou plácat. Taky jsem si rovnou koupila novou špachtli na nohy, protože ta stará ze Sephory už je nějaká tupá. No nakonec jsem si řekla, že stíny Maybelline Color Tatoo chci už taky dlouho, a protože je měli za 129,-, tak jsem si jedny vzala, teď na jaře je využiji. A protože tam měli zbytek limitky Essence Hugs and Kisses, řekla jsem si, že to koupím své dcerušce.


Takže nějaký nákup za mnou, cestovní pojištění taky dnes uzavřené, eura nakoupený. Zítra začnu prát a taky asi psát jídelníček, aby to tu doma beze mě přežili. Už jsem si říkala, že jim sestavím jídelníček, nakoupím suroviny, označím cedulkami a udělám i návody, jak se co vaří. :) Nepřeháním to tak trochu? Jindy balím den před odjezdem a nad takovými věcmi nepřemýšlím a vždycky to tu beze mě přežili.

Tak nevím, jestli to byl dobrý nápad, chtít se připravit předem.

Fakt by mě zajímalo, jak to vlastně dělají ostatní, když mají na týden odjet.

Ale uznejte, ty stíny jsou úžasný. Tak si říkám, jestli bych si neměla jít koupit ještě jedny, abych si zmírnila tu předcestovní nervozitu a udělala si radost. 

Color Tatoo 24Hr - No. 20 - Turquoise Forever (Maybelline) 129,- Kč
Essence - limitka Hugs & Kisses (paletka a EDT)

Stíny z této paletky jsou pro moji 11 letou dceru jako dělané. Zatím se sice nelíčí, ale nemám ráda, když dloube do mých stínů, tak ať si to může konečně zkoušet na svých. Jsou skoro neviditelné, tady je mám na ruce asi ve 3 vrstvách a byl opravdu problém je zachytit na foto. Odstíny jsou to takové přírodní - jak já říkám: modřinové :) no uznejte sami. Voňavek má sice víc než já, ale když měli poslední kus, nekupte to.

Essence - paletka Hugs & Kisses


Takže zítra vyprat a začít balit. Snad to zvládnu a snad to i doma zvládnou oni bez maminky. (Já totiž jedu s mojí maminkou, jedeme si odpočinout). Mimochodem, dneska jsme se (já i moje pubertální dětičky)  zasmáli videu Debilní kecy matek, viděli jste? Tak takhle nějak to chodí i u nás, až člověka zamrazí :) No ale kdo má děti, ten to zajisté chápe. A u nás je to možná ještě veselejší, protože já bych byla schopná tam ještě pár frází přidat. 











2 komentáře:

  1. Debilní kecy matek se hodně povevdly :) ale i přes ně je většina lidí strašně vděčná za svoji maminku, určitě jako tvoje dcerka :)

    OdpovědětVymazat
  2. Skvělý článek :D :-)

    http://wormake.blogspot.cz/2015/05/vybarvi-se-do-fialova.html

    OdpovědětVymazat

Děkuji za váš komentář ke článku, Radka.