sobota 9. března 2013

Vyzkoušeno - TianDe maska Mateří kašička a propolis

Vyživující maska na obličej a krk Mateří kašička a propolis


Firma TianDe, která prodává kosmetiku a léčivé produkty přes své distributory (jedná se tedy o katalogovou kosmetiku) je na našem trhu od května 2012. Všechny produkty této společnosti mají původ na dálném východě, v oblasti Tibetu a Číny, takže bylinky ve výrobcích obsažené jsou pěstovány v nejlepších podmínkách a kloubí se v nich zkušenosti a tradice léčivých účinků tak, jak je východní medicína po staletí využívá. Veliký význam na úspěchy této kosmetiky má zejména vyšší procento účinných látek, a to až 30%. Kosmetika je tedy využívána i profesionálními kosmetickými salony, nyní si ji však může zakoupit i každý z vás. 


Co mě potěšilo, že registrace k TianDe je zdarma a po registraci, která vás k ničemu nezavazuje, můžete nakupovat všechny výrobky z katalogu s 35% slevou. Proto jsem se v prosinci k firmě zaregistrovala a postupně výrobkové řady zkouším (a občas i něco prodám nebo někoho dalšího zaregistruji). Oceňuji i to, že školení probíhají přes internet, není potřeba nikam jezdit, stačí si najít hodinu času a školení si poslechnout online nebo ze záznamu.

Ale zpět k dnešnímu tématu! Firma nabízí několik druhů masek s různými efekty. Krémové, práškové, slupovací, obkládací, hydratační, vyživující, čistící atd. 


masky řady Pro Comfort



Dnes jsem na sobě vyzkoušela poprvé masku z řady Pro Comfort. Jedná se o jednorázové masky, které jsou obkladové. Po otevření sáčku vyndáte masku, která je napuštěná účinnou látkou (dle výběru typu masky) a přiložíte ji na očištěnou pleť a krk. Maska je jakoby z ubrousku (celulóza), s otvory na oči a pusu a krásně přilne k obličeji i krku. Nechá se působit 15-20 min. a po té obličej opláchnete vodou. 



Heslem řady Pro Cofort je:
Tvoříme dokonalost - neboli jak za 15 minut vrátit pleti její tonus a původní krásu.

Masky Pro Comfort jsou nabízeny v ČR v těchto variantách:
  1. Hyaluronová kyselina - hydratující
  2. Ling Zhi - revitalizující
  3. Koenzym Q10 - intenzivní omlazující
  4. Minerální komplex - obnovující (odstraňuje následky únavy)
  5. Mateří kašička a propolis - vyživující (nasycuje pleť energií)
  6. Vitamin C - zesvětlující (dává pleti zdravou barvu)
  7. Lotos - tonizující
  8. Perla - rozjasňující (obnovuje rovnováhu)





Já jsem si tedy vybrala masku Mateří kašička a propolis. Pravý koktejl z omlazujících a obnovujících komponentů vyhlazuje vrásky, zvyšuje tonus a přidává pleti pružnost a rozzářený vzhled. Masku jsem si položila na obličej a krk a nechala působit 20 min, protože moje pleť je po letošní zimě hodně povadlá a vysušená. Maska byla příjemná, stejně jako většina výrobků této firmy nádherně voněla, a to už samo o sobě navozuje relaxační pocity. Po pár minutách bylo cítit jemňounké brnění, jako bych cítila, že z masky něco prostupuje hluboko do mé pleti. Po 20 minutách jsem ji sundala a opláchla si obličej, nebyl nijak špinavý, lepkavý, pleť si z masky vzala asi jen tolik, kolik dokázala nasáknout.



A já jsem si hned říkala, že z této řady brzy použiji další masku, neboť mi to připadalo hodně příjemné a nenáročné (žádné roztírání a pak smývání). Cena masky je 67,- Kč pro zákazníka (44,- Kč pro registrovaného distributora).

A můžu říct, že nyní (asi hodinu a půl po aplikaci) mám fakt pocit lepší pleti, připadá mi taková napnutá, jako by mi zas bylo 35 :) 




A tady máte fotodokumentaci:


Masku položíte na obličej a krk (necháte 15-20 min. působit)


Sundavání masky


Sundavání masky 2


Po sundání masky

Po opláchnutí obličeje




Fotky se moc nepovedly, ale s bleskem mi to fotit nešlo, takže bez blesku, proto trochu dočervena, ale myslím, že je i tak na nich vidět, že pleť vypadá spokojeně. 


1 komentář:

  1. Já miluji plátýnkový masky, nejradši bych to pleskla na ksicht každý den.. :D

    http://wormake.blogspot.cz/2015/05/vybarvi-se-do-fialova.html

    OdpovědětVymazat

Děkuji za váš komentář ke článku, Radka.