pátek 24. ledna 2014

Ladybox leden 2014

Na lednový box mě tentokrát nalákal slibovaný krém s mořskými řasami. Krémů v zimě není nikdy dost, venku mráz, doma vliv topení a pleť dostává zabrat. A mořským řasám, těm já věřím. Takže jsem se rozhodla si lednový box objednat.

A dneska přesně dle mého očekávání dorazil, i když dnes si dal kurýr na čas a byl tu až před 16. hod., ale vzhledem k mrazu a sněhu a nevalnému stavu českých silnic jsem se nikterak nezlobila.

Ale nebudu to už zbytečně napínat a jdeme rovnou na obsah. Ladybox přišel jako vždy v růžovobílé krabici.




Samotný box je tentokrát opravdu krásný, sice k mým favoritům patří černé boxy, ale tento je podle mého názoru hned po černých zatím nejhezčí. Krásná lednová zimní tématika s 3D efektem.


No uznejte sami, není nádherný?


Tak a jde se otevírat... Chvilka napětí a už je to tady. 



Huráááá DERMACOL, no tak už jsem nadšená, protože tuhle značku mám fakt ráda, pravidelně si jejich výrobky kupuji a nejspíš u mě i převažují, přestože se snažím zkoušet každou značku na trhu. A co víc mě potěšilo, že tento krém dosud nemám.

Jedná se o plné balení LIFT & MATT DAY CREAM - Omlazující a zmatňující denní krém (běžná cena 199,-Kč).

Hydratační, dlouhodobě zmatňující denní krém s aktivní složkou EVERMAT až o 32% snižuje tvorbu kožního mazu a viditelně zmenšuje vzhled pórů. Extrakty z mořských řas aktivují přirozený proces regenerace buněk, obnovují elasticitu pleti a redukují vrásky. Intenzivní hydratační složka optimalizuje zásoby vody v pokožce a dodává jí dlouhotrvající pocit svěžesti. Lehká, výborně vstřebatelná textura je vhodná pro normální, smíšenou až mastnou pleť.
Neobsahuje silikony, parabeny.



Druhým plným produktem v lednovém boxu krásy je řasenka Fairy Lashes (8ml) od firmy Jelly Pong Pong. Dle informace v letáku je řasenka výrazně černá - obsahuje totiž speciální modré pigmenty, které poskytují černé barvě hloubku a intenzitu. Potěšilo mě i to, že řasenka je voděodolná. Řasy by měla zvýraznit, zahustit a natočit. Prý řasy ani nezatíží, ale dodá objem a dlouhotrvající efekt dokonalých řas. Takže za mě spokojenost a protože mám řasenek velkou spotřebu, ráda ji vyzkouším. (uváděná cena 15£).




Další výrobek je šampon na vlasy, tentokrát aspoň větší balení než mini vzorky v minulých boxech, které jsem měla na jedno použití a nemohla jsem tak pozorovat žádný extra efekt. Tentokrát se jedná o cestovní balení s objemem 100 ml, což už je rozhodně na vyzkoušení lepší. Tento produkt není k zakoupení v obchodech, ale je určen výhradně k prodeji v kadeřnických salonech. Jedná se o Dualsenses Rich Repair Shampoo od značky Goldwell. Na moje melírované suché vlasy úplně super, těším se, až otestuji jeho unikátní složení s výtažky z pašmíny. (cena neuvedena)





Radost mi udělal i balíček vzorků Guenerve pro formování postavy, obsahující prohřívající gel, chladící gel a tvarující krém. Vzorky 3x 20 ml. (cena za 3x 200 ml je 990,- Kč)



Ráda si užiji i masku na oči ve formě vlhčeného ubrousku, který se jednoduše na oči přiloží a nechá působit. Jedná se o masku Le Chaton "Mladé oči", která obsahuje syrovátku z kozího mléka, extrakt z orchideje, mořského planktonu a pomeranče. (cena 13,- Kč)



Jako bonus je v boxu další z pomůcek značky Ladybox, tentokrát růžový kartáček na řasy a obočí s chráničem pro nanášení řasenky. Jeho tvar umožňuje dobré přiložení jak k hornímu tak dolnímu víčku, aby se řasenka lehce nanesla bez otisku na víčko či na pleť pod okem.



A jako dárek navíc je v boxu karta na slevu při nákupu skvělého čaje Bubbleology ve výši 50,- Kč, kterou ráda využiji.




Závěr: Ano, s lednovým Ladyboxem jsem spokojená a všechny produkty a vzorky využiji.











7 komentářů:

  1. Je pěkný :) líbí se mi krabička :))

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  2. Moc pěkná recenze, Radko! :) Mě taky sedlo vše, i ten krém budu používat - jak jsem psala, měla jsem možnost vyzkoušet vzorečky a ty mi seděly. Akorát, jak jsem psala v mém článku - moc mě zklamala ta tužka, co jsem objevila v boxu od Jelly Pong Pong - poprvé se mi totiž stalo, že se pravděpodobně přehmátly (v předchozích krabičkách, když byly produkty na výběr, vždy se řídily podle dotazníku)... protože mám uvedeno, že o tužky na oči NEmám zájem. Ale nevadí, už jsem vyměnila s nějakou slečnou za řasenku, protože ta zas chtěla tužku, takže teď je vše k mé plné spokojenosti :) Jinak já v tomto boxu chválím i vzorečky a cestovní baleníčka (po nějaké době konečně chybí Palmer´s!).

    A ta krabička ♥
    Jinak, valentýnský (únorový) box už mám zaplacený, tak jsem moc zvědavá! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky jsem si objednala únorový, loni jsem měla valentýnský senzabox a byl dobrej, tak snad se LB předvede :)

      Vymazat
  3. dost silně o ladyboxu uvažuju :-D Vypadá to dobře!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :) Přes všechny kritiky, které se na netu objevují, já jsem taky spokojená. Rozbaluji ho s dcerou a vždycky výrobky využijeme, pokud náhodou ne pro nás, tak ho vždycky máme komu věnovat v našem okolí. A ty krabice samotné jsou taky pěkné a hodí se. Jak jinak se člověk dostane ke vzorkům, aby mohl zkoušet novou kosmetiku, o které by bez LB pomalu ani nevěděl :)

      Vymazat
  4. Díky za informaci. Abych se přiznala, ještě jsem ho ani neodnesla do koupelny, něčím mi je sympatický už teď. Zatím ještě dodělávám šampon a kondicioner l´Oreal, co byl taky na podzim v LB, s tím jsem spokojená.

    OdpovědětVymazat
  5. Krabička je pro mě zase nejlepší :D :D

    http://wormake.blogspot.cz/2015/05/vybarvi-se-do-fialova.html

    OdpovědětVymazat

Děkuji za váš komentář ke článku, Radka.