pondělí 17. února 2014

Obey Your Body - Cuticle Oil Serum

Obey Your Body - Cuticle Oil Serum





Před rokem jsem si na jedné výstavě kosmetiky v Letňanech koupila několik výrobků z Mrtvého moře od značky ObeyYourBody. Jedním z nich je olejové sérum na nehty a kůžičku kolem nehtů. Balení je poměrně veliké, 15 ml. Doba expirace je 3 roky a budu mít co dělat, abych ho stihla využít, protože spotřeba je opravdu minimální. Pod šroubovacím víčkem je roller (kulička), kterým nanesete potřebné množství na ruce. Olej krásně voní a docela rychle se vsákne, což na něm oceňuji. Nevím, do jaké míry v něm je něco z Mrtvého moře. Ale jakýkoliv olej je lepší než žádný, asi tak.





Jednoduchý váleček se šroubovatelným uzávěrem, dávkování pomocí rolleru.



Nevím, zda se dá ještě koupit, tyto výrobky byly prodávány přes síť obchodních zástupců. Ti měli kamenné prodejny či kosmetické salony, kde tyto výrobky nabízeli, zejména v Praze.

Jejich www jsem nenašla, na FB taky aktivitu nemají.

Ale výrobky se dají zakoupit přes eBay, kde je jejich cena i nižší, než bývala zde.

Mně jednou tuto kosmetiku nabízeli např. v Kotvě u takového pultového stánku.









Po roce používání (ne denního, jen příležitostně) mám pocit zlepšení, nedělají se mi záděry a kůžička kolem nehtů se lehce a snadno ošetřuje. Dávám si ho i na nehty po odlakování. Pak si ho dávám po nalakování. Takže cca 2x týdně.



Jinak toto sérum se prodávalo v sadě na ruce, kde byla i leštička nehtů atd., ale já jsem si ho koupila samostatně, tenkrát asi za 200-300 Kč. Celá sada vypadá takto:


A co používáte vy na péči o kůžičku kolem nehtů? Máte nějakou zkušenost s touto značkou? Víte o místech, kde se to ještě dneska prodává nebo již v ČR zkrachovali? :)

Budu ráda, pokud se stanete mými pravidelnými čtenáři. 



6 komentářů:

  1. Jů, tak to vypadá skvěle :) Tuto značku zatím neznám..

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ale zajímavý je, že jsem nenašla jejich webovky, tak jestli tu už nezkrachovali, kdo ví. :)

      Vymazat
    2. Firma Obey your body už bohužel na trhu od konce minuleho roku není a musím opravit drobnou chybičku.....v kotvě ji nikdy ani neprodávali :) v kotvě je nevo, které je kvalitou bohužel horší, sama jsem obey používala a musím říct, že ceny sice vysoká ale výrobky velice kvalitní. Jednou jsem na nějakém blogu narazila na recenze Sea of spa, (mají obchod v praze na vinohradech, možná i e-shop?) a od té doby mam některé produkty od nich, Obey se pár produktů celkem podobá a ceny u něčeho i poloviční :) Zuzka.

      Vymazat
  2. Tenhle malý poklad musím mít. Tvoje nehtíky jsou jako ze škatulky a já chci taky! ;-)
    Vivi

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tuhle sadu vlastním ale už mi bohužel dochází...nic lepšího neznám.

      Vymazat
  3. Já tyhle oleje vůbec nepoužívám, nesnáším jak to všechno zamastí.. :(

    http://wormake.blogspot.cz/2015/05/vybarvi-se-do-fialova.html

    OdpovědětVymazat

Děkuji za váš komentář ke článku, Radka.