úterý 4. února 2014

Sleek paletka Ultra Matts V1


Paletka Sleek Ultra Matts V1

aneb trochu tepla do dnešní zimy.....





Dostala jsem v té ponuré zimě chuť na něco zářivého a barevného. A tak jsem hledala, až mi padla do oka paletka Sleek Ultra Matts V1. Ano, to je přesně to pravé, co moje dušička nyní potřebovala. Nádherné matné barvičky s dobrou pigmentací.

Proto jsem se rozhodla, že trochu těch barviček přinesu i na blog, abyste se taky mohli pokochat. Paletky Sleek asi většina z vás zná, bylo o nich napsáno už mnoho, zpravidla samé chvály. Vyrábí se v mnoha variantách a odstínech. Ale právě tato patří mezi ty nejzářivější (váhala jsem mezi dvěma). Nebudu o ní sáhodlouze psát, ale ukážu vám její fotky.









Sotva jsem ji rozbalila, hned jsem musela všechny barvičky vyzkoušet. Opravdu všechny jsou nádherné a už vidím ty možnosti, kolik různých variant líčení s ní vytvořím. Dneska jsem však dala na oči skoro všechny barvy a kochala se tím, jak krásně k sobě ladí. Omlouvám se, že nemám make-up ani pořádnou řasenku, všechno tohle focení bylo zcela spontánní a nepřipravené, ale přesto jsem se rozhodla tento první hokus pokus nafotit. :)

Nejprve swatches :





a teď ty barvičky na mých očích:






zlatý střed je naťupkán Color Tattoo 05 Eternal Gold









No nejsou překrásné? 
Máte také rády barevné stíny nebo dáváte přednost těm přírodním (nude) odstínům? 

8 komentářů:

  1. Vypadá báječně ale ty barvy bych asi neuměla využít :)

    OdpovědětVymazat
  2. Krááása, sama jsem se nemohla rozhodnout jestli chci Acid nebo tuto paletku od Sleeku a ani teď si nejsem jistá která je krásnější :) Prostě dokonalost..

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano, přesně mezi těmito dvěma jsem váhala i já :))))) Obě jsou nádherné. Nakonec jsem vzala tuhle, protože má všechny stíny matné a těch třpytivých mám doma dost, plus plno třpytek a pigmentů, tak proto vyhrála ta matná :)

      Vymazat
  3. pěkná paletka, nejvíc se mi z ní líbí ty modré stíny :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. mě zas okouzlily ty žluté a oranžové a vlastně i ty růžové, no hlavně je super, že se dají úžasně kombinovat. :) Musím udělat nějaké líčení a fotit, fotit, fotit - což mi pořád nějak nejde :( a pak chystám článek, kde ukážu, jaké kombinace jsem namalovala :)

      Vymazat
  4. Top paletka.. :-) Máš krásné to líčení :-)

    http://wormake.blogspot.cz/2015/05/vybarvi-se-do-fialova.html

    OdpovědětVymazat

Děkuji za váš komentář ke článku, Radka.