neděle 13. dubna 2014

Jaro 2014 s Monmar Fashion Store


Máme tu jaro v plném proudu, stromy se zelenají a je nejvyšší čas se zamyslet nad tím, co na sebe v těchto a následujících dnech. Jaké jsou módní trendy pro jaro 2014

Co se týče vzorů, nebojte se konečně sáhnout po těch květinových, které rozjasní i deštivé dny na jaře i v létě. Můžete je zvolit na trika, saka, šaty, ale i na celé kostýmy. Kalhoty spolu s krátkým volným sáčkem, obojí ve stejném květinovém designu, budou trefou do černého a budete v nich prostě zářit. Květiny můžete použít i v doplňcích, jako jsou sponky, čelenky, brože. Neméně zajímavé však budete i v geometrických retro vzorech anebo v outfitu založeném na pastelových barvách. Bílá košile zapnutá až ke krku by vám rozhodně neměla chybět, kombinovat ji můžete skoro s čímkoliv. 



Jaké barvy volit? Módní domy propagují letos zejména modrou v různých světlých, pastelových i zářivých tónech, od nebeské až k mint. Ale ani černobílou klasikou nic nezkazíte. U květinových vzorů zas můžete volit pestrobarevné kousky. Opomenout nesmím ani barvy metalické a perleťové, které letos taky frčí, a to v různých odstínech, nejen v těch černých či tmavě modrých, ale i v bílé nebo třeba světle růžové.  I ty se dají krásně kombinovat, takže není důvod se jich bát. Neméně módní zůstává i zlatá a stříbrná, kterou můžete volit přímo na oblečení, ale pokud si netroufáte na zlaté kalhoty či stříbrnou bundu, stačí je dát třeba jen na boty či výrazný šperk a rozzářit jimi celý outfit. 

A co materiál? I zde se meze takřka nekladou. Návratu se těší romantická krajka, kombinovaná třeba s džínovinou nebo tvrďáckou kůží. Volte to, co máte rády. Kdo má rád lehké volné materiály, může se letos vyřádit a zakrýt díky vhodné kombinaci i nějaké ty nedostatky na těle. Ve výsledku byste měla vypadat jako slušná holka s trochou té skryté nenápadně vykukující drzosti. 

Takže co si pořídit? Například volné bundičky ve stylu bomberu hezky do pasu, kalhoty s vyšším pasem a širšími nohavicemi, plisované sukně v délce ke kolenům i maxi dlouhé,  odhalená ramena, menší límce nebo žádné límce, na hlavu klobouk a do ruky nejlépe jen psaníčko. Boty podle příležitosti, i k odrbaným džínám krásné vysoké lodičky na slavnostnější chvíle, naopak pro volný čas se nebát nízkých sandálů nebo motorkářských bot k romantické sukni.

Zdá se vám to složité? Mám tu ještě jeden tip, a to díky výzvě butiku Monmar Fashion Store na
 www.blogerky.cz . Ten můžete navštívit v Praze Holešovicích. Samozřejmostí personálu je vstřícnost a ochota. Každé zákaznici poradí, jaký střih i barva se k ní hodí. Kromě kvalitního individuálního poradenství  vás určitě potěší bohatý sortiment zboží zahraniční i české výroby. Oblečení nabízí ve velikostech 34 až 48, dále kabelky, doplňky a obuv.Pokud chcete vědět více, podívejte se na jejich facebookové stránky ZDE . Já se zmíním alespoň o jedné ze značek, a to je MON´S, která vyrábí všechno oblečení ve vlastní dílně v Čechách.





A toto je ukázka z nabídky butiku:



 Z kolekce Tuzzi - toto sako můžete doplnit také trikem, šaty či 3/4 kalhotami ve stejném designu.
zdroj: www.monmarstore.cz


Jarní kolekce v pastelových barvách s nápaditým šperkem a koženou kabelkou Facebag.
zdroj: www.monmarstore.cz

Zdravotní baleríny zn. Clarks můžete mít v barvě béžové nebo černé.
zdroj: www.monmarstore.cz


Pohodlná elegance v černobílém provedení.
zdroj: www.monmarstore.cz

Nádherné psaníčko z hedvábí, se kterým určitě zazáříte.
zdroj: www.monmarstore.cz



A kromě toho, že vám v butiku poradí a nabídnou kávu, můžete do 30.4.2014 využít této nádherné akce, a to už se sakra vyplatí :) . 


Akce: K nákupu nad 5000,- Kč kabelka Facebag za 2490 Kč ZDARMA.
zdroj: www.monmarstore.cz




















4 komentáře:

  1. Sako a psaníčko z Monmar Fashion Store uměla bych si představit ve své výbavě. Maxi dlouhé sukně nevlastním, ale chtěla bych si nějakou pořídit.

    OdpovědětVymazat
  2. Maxi sukně jsem si na sobě také nedokázala představit, ale tohle léto jsou trendy a tak mi jedna nesměla chybět v šatníku :) Sehnala jsem jí na www.answear.cz a jsem mile překvapena! Teď bych ji nosila pořád :)

    OdpovědětVymazat
  3. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  4. Dobrý den, to sako je extravagantní, má hezký střih. Mě osobně se líbí jednobarevné. Proto sháním pro sebe sako, které by se hodilo jak sukni i kalhotám. Na webových stránkách tady jsem narazila moc hezké kousky, teď jen si vybrat. Krásný den

    OdpovědětVymazat

Děkuji za váš komentář ke článku, Radka.