středa 26. listopadu 2014

Ladybox listopad 2014



Po delší době jsem si v listopadu zase objednala Ladybox. Proč? Nalákal mě krém od mojí oblíbené značky Crabtree a Ebelyn. Co všechno v boxu bylo a jak se mi líbí? O tom dnešní článek.


1.
Prvním produktem, který hned po otevření zaujal svým balením, je sprchový gel Anatomicals, plné balení 300 ml (prodejní cena 119,- Kč). Krásná modrá lahvička se čtvercovou základnou a žlutou pumpičkou. Udělala jsem pro vás fotky ze všech čtyř stran. 

První dojmy: Víc zaujal obal než sprcháč samotný, ten mi připadá obyčejný, sice krásně pění, ale nijak extra nevoní. Takže další balení bych si sama nekoupila. 






2.
Oční krém olivový značky Lambre, pro citlivou pleť. Plné balení, 15 ml (prodejní cena 149,-). Sice značka Lambre nepatří k mým favoritům, ale na druhou stranu mi nevadí. Oční krémy potřebuji, používám, a olivovému oleji věřím. Takže mě tento produkt potěšil a uvidím, jestli uvidím nějaký efekt po jeho používání. 







3.
BC Bonacure Moisture Kick Beauty Balm - čili hydratační balzám na vlasy od značky Swarzkopf, vzorek v tubě 30 ml (prodejní cena plného balení 150 ml je 399,- Kč). 

Jedná se o bezoplachový balzám, který chrání vlasy před ztrátou vlhkosti, dodává zdravý lesk, aniž by vlasy zatěžoval. Produkt se mi líbí a těším se, až ho vyzkouším, protože v zimě vlasy dostávají záhul ne menší než v létě. Dnes ráno u nás mrzlo, nakonec jsem si vzala čepici a vlasy mám teď hodně suché, elektrizují, prostě hrůza. Takže uvidím, jestli to bude lepší po použití tohoto balzámu.  





4. 
Krém na ruce značky Crambree a Evelyn, plné balení 25 ml (prodejní cena 190,-). Tak na ten jsem se těšila nejvíc, ale člověk se asi nemá těšit, protože pak je zklamán. Krém má dobré složení, jaké mám ráda, bambucké máslo, kyselinu hyaluronovou a výtažek z myrty. Hydratuje, zesiluje ochrannou vrstvu kůže a ošetřuje nehty i nehtovou kůžičku.
Mé dojmy: Jak už jsem naznačila, docela zklamání. Za prvé z obalu, který není takový plechový, jaké jsem u této značky milovala. Za druhé z krému samotného, který ani nijak nevoní, ani po něm nemám ruce takové, jako po jiných krémech této skvělé značky. Naopak, připadá mi, že po namazání a vsáknutí jsou ruce ještě sušší než před jeho použitím. To vás nutí mazat a mazat, ale i měsíčková indulona udělá ruce lepší a na můj oblíbený EOS na ruce, který jsem doteď používala, tento ani zdaleka nemá. Takže další bych si nekoupila. 



5.
Skin a Co Roma Sicilian Light Serum, vzorek 5 ml (prodejní cena 30 ml je 47 USD). Sérum poskytuje pokožce trojí účinek: rozjasňuje, zpevňuje, zjemňuje. Aktivní látky podporují tvorbu kolagenu, minimalizují vrásky a vyrovnávají tón pleti. 
Tak na ten se moc těším, až ho vyzkouším, protože italská pečující kosmetika mě zatím nikdy nezklamala. A na séra jsem asi ulítlá, používám je hodně, střídám je s arganovým olejem, abych svou stárnoucí pleť udržovala v přijatelném stavu. Z tohoto produktu mám radost a snad nezklame. 





6. 
Max Factor Skin Luminizer Foundation, 2 ks vzorku 2 ml (prodejní cena 434 Kč za 30 ml). Obsahuje hydratační formuli s jemnými rozjasňujícími částečkami. Pleti dodá mladistvý a dokonale sjednocený vzhled. 
Moje dojmy: Strašně ráda vyzkouším, protože Max Factor výrobky mám ráda, protože poslední dobou mi žádný make-up nesedl, tak stále hledám nové a určitě je pro mě milejší vyzkoušet nejdřív vzorek, než koupit nějaký v plném balení a po týdnu zjistit, že mi nevyhovuje. 






7.
Cattier - maska na mastnou pleť. 2 ks vzorků po 12,5 ml (prodejní cena za 100 ml je 208 Kč). Jestli se nemýlím, bude se jednat o jílovitou masku, ty jsem dříve používala ráda, když jsem ještě mívala smíšenou až mastnou pleť. Nyní ji mám už suchou a tady nejspíš nehleděli na osobní dotazník, ale asi ji dali do všech boxů bez ohledu na typ pleti. Každopádně ji určitě ráda vyzkouší moje dcera. 
Maska má čistit, detoxikovat, zvlhčit a rozjasnit mastnou pleť. Myslím, že hlinité či jílovité masky jsou pro mastnou pleť tou nejlepší volbou.




A tady ještě jednou vše pěkně v krabičce:









Celkový dojem: Box se mi tentokrát opravdu líbil, nebylo tam snad nic, co bychom doma nevyužili. Od klasické růžové krabičky až po všechny produkty. Nejvíc mě zklamal právě ten, na který jsem se nejvíc těšila, ale vzhledem k jeho vlastnostem ho do týdne vypotřebuji a další si nekoupím, alespoň jsem ráda, že jsem si ho nekoupila sama, ale vyzkoušela díky LB. 


A co vy, líbí se vám tento LB, máte ho taky? 



2 komentáře:

  1. Me by tento box velice potesil.

    Www.style-and-smile15.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  2. já bych asi vše nevyužila, ale třeba si ještě někdy ladybox objednám :) stala by ses prosím naší pravidelnou čtenářkou? udělá nám to ohromnou radost, já se stávám tovjí, máš to tu moc hezký :)

    http://gethealthyandfitwithus.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat

Děkuji za váš komentář ke článku, Radka.