pátek 19. prosince 2014

Nákupy z Ebay - hodinky

ilustrační foto - z ebay
Mám tu pro vás další z mých nákupů. Tentokrát se mi hodily tyto hodinky. Hodinek je tam na výběr opravdu hodně, od těch nejlevnějších až po drahé značkové. Mě poslední dobou začaly bavit ty levné. Takže tohle jsou další do sbírky. Mám je už 14 dní a zatím jdou stále přesně. :)



V reálu odpovídají původní fotce. Přišly docela rychle a zcela v pořádku. Poštovné bylo zdarma. Krásně mi sedí i na obvod ruky, takže opět spokojenost s nákupem. Na ruce vypadají pěkně. No nekup to za tu cenu :)

prodejce ZDE

cena: 58 Kč

doba dodání: 17 dní

Reálné fotky těch mých:










Opět se omlouvám za kvalitu fotek. Je to prostě špatným osvětlením. S bleskem to vůbec nejde, bez blesku to občas nechce zaostřit.



7 komentářů:

  1. Ja beriem radšej jedny a kvalitnejšie...ale za tú cenu...super!!!! To by bola tak jedna kávička....a ty si si šikovne nadelila hodinky! Šťastné a veselé:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji, tobě též přeji krásné a veselé vánoce. No, neříkám, že bych neměla radši kvalitní a značkové věci, jen jsem se v životě dostala do dlouhodobější svízelné situace a finanční problémy mi to nedovolují. :( Ale člověk si má tu radost dělat, i když je nejhůř. Nebo právě tehdy obzvlášť. A tak se snažím si ten život zpříjemnit alespoň nákupem levných hezkých věcí, i když jejich životnost nebude určitě taková, záruky v podstatě žádné. Aspoň jsem se opět utvrdila v tom "Nikdy neříkej nikdy", taky jsem si dřív myslela, že bych si nekoupila nic od Vietnamců, ze sekáče apod. Jenže někdy se to v životě tak zvrtne :(

      Vymazat
    2. Tak to je jasné..práve vtedy....veľmi pekne si to napísala!

      Vymazat
  2. Nejaku tu bizuteriu z e-bay mam tiez, ale hodinky musim mat kvalitne svajciarske :-)
    Kaviareň u mačky

    OdpovědětVymazat
  3. Děkuju.

    odp. Nějak by mi to nevyšlo abych to stihla vyfotit a zároveň udělat tak aby na to nedošla sestra :D takže až po Vánocích :)
    Lak je začky French Manicure :)

    OdpovědětVymazat
  4. Ouu, ty jsou krásnýý :)

    http://wormake.blogspot.cz/2015/05/vybarvi-se-do-fialova.html

    OdpovědětVymazat

Děkuji za váš komentář ke článku, Radka.