úterý 17. února 2015

Dermacol Botocell - moje zkušenosti a dojmy




Ahoj ženy,
dnes to bude spíše pro ty z vás, které již straší první vrásky. Jedním z oblíbených produktů v minulém roce se pro mě staly výrobky řady Botocell od Dermacolu. První jsem si koupila krém, a protože jsem s ním byla víc než spokojená, pořídila jsem si i krém na oči a oblast rtů a sérum. A ještě make-up z téže řady. Pojďte se dnes se mnou na ně podívat. 




Krém 
Botocell lifting cream, nově BT cell

Popis:

Unikátní liftingový krém Dermacol Botocell obsahuje jedinečný komplex, který má podobné účinky jako aplikace botulotoxinu. Vyhlazuje vrásky a bojuje proti jejich výskytu. Ihned druhý den po nanesení redukuje hloubku vrásek až o 20 %. Navrací pleti hustotu a pevnost.  Účinně redukuje nerovnosti, vyplňuje mimické vrásky a kontury obličeje. Intenzivní protivráskový krém Dermacol Botocell navrací vaší pleti mladistvý vzhled a potlačuje známky stárnutí. (zdroj)



Moje dojmy:

Krém má jemňoučkou spíše řidší konzistenci a krásně se nanáší. Stačí malé množství, abyste s ním namazaly celý obličej, krk i dekolt.

Účinky má opravdu viditelné, již za pár minut po jeho nanesení se mi vždy pleť vypne, rozzáří, je krásně hydratovaná. Krém se stal mým oblíbencem zejména pro dny, kdy chci vypadat dobře nebo kdy je moje pleť hodně unavená.

Cena krému je kolem 370,- Kč. Objem 50 ml.


Koupila bych si ho znovu? - Rozhodně ano, jakmile bude v nějaké akci, kupuju ho na 100%.



Oční krém
liftingový krém pro oči a rty

Popis:

Jedinečný liftingový krém Dermacol Botocell obsahuje koncentrovaný protivráskový komplex, který má podobné účinky jako botulotoxinové injekce. Účinně a dlouhodobě vyhlazuje vrásky v okolí očí a rtů. Zabraňuje jejich výskytu. Již následující den po aplikaci dochází k redukci hloubky vrásek v okolí očí a rtů až o 20 %. Mimo jiné také zvyšuje pevnost a pružnost, redukuje nerovnosti. Mimořádný liftingový krém na oči a rty Dermacol Botocell se postará o to, aby vaše pleť vypadala mladě a svěže. (zdroj)

Moje dojmy:

Krém má úzký delší hrot s malou dírkou, těžko se mi vymačkával ven, resp. lezl jako malá nudlička a bylo potřeba na tubu více přitlačit. Nevím, jestli to byl problém jen mého kusu nebo jsou všechny takto těžko vymáčknutelné. Nanášela jsem ho kolem očí, kolem rtů a nad nos, kde se mi dělají vrásky. 
Jeho zvláštní účinky jsem nezaznamenala, nebyl v podstatě rozdíl, pokud jsem použila i tento krém nebo jen ten denní. 

Cena krému je 269,- Kč, objem 15 ml. 

Koupila bych si ho znovu? - Myslím, že ne. 


Sérum
Intenzivní liftingová a remodelační péče

Popis:

Intenzivní revoluční péče Dermacol Botocell účinkuje podobně jako botulotoxinové a hyaluronové injekce. Obsahuje jedinečný protivráskový koncentrovaný komplex, který vyhlazuje vrásky a zabraňuje jejich vzniku. Zvyšuje pružnost a pevnost, poskytuje vaší pleti intenzivní hydrataci a zjemnění. Liftingová a remodelační péče Dermacol Botocell skvěle potlačuje známky stárnutí a navrací pleti mladistvý vzhled. Obsahuje praktické kapátko pro snadné nanášení. (zdroj)

Moje dojmy:

Sérum má aplikátor ve formě kapátka, je krásně tekutý a lehce se nanáší, stačí malé množství na celý obličej, dekolt a krk. Rychle se vstřebá do pleti a nezanechává extra lepkavý povrch, po něm jsem nanášela krém a pleť byla krásná. Měla jsem pocit, že s použitím séra jsou pak účinky krému znásobeny. Sérum samo o sobě bez krému mi však viditelně s pletí nic nedělalo.

Cena séra je 369,- Kč, objem: 30 ml.

Koupila bych si ho znovu? Možná ano, tak na 50%. Proti jiným sérům má totiž dobrou cenu. Naproti tomu jsem možná ochotná dát za sérum víc, pokud bude mít viditelnější efekt na drobné vrásky.



Make-up
Intenzivní liftingový make-up



Moje dojmy:
Jak jsem již zmínila, pořídila jsem si z této řady i make-up, i když to už je spíš z dekorativní kosmetiky. Tento produkt mi však vůbec nevyhovuje. Je pro mě nepoužitelný. Po nanesení mi dělá maskoidní vzhled, ať ho nanáším štětcem, houbičkou nebo prsty. Rychle usychá, takže se i špatně nanáší a roztírá. V podstatě během pár minut mi udělá šupinky kolem nosu, rtů, prostě všude, kde jsou nějaké vrásky a sušší místa. Silně zalézá do pórů, takže je zvýrazní. Domnívám se tedy, že pro suchou pleť není vhodný, může však vyhovovat těm, které mají pleť mastnou či smíšenou. Abych ho nevyhodila, používám ho k ředění různých BB krémů, pokud chci zvýšit jejich krycí schopnost. To je pro mě jediný způsob, jak tento produkt dostat na pleť a dosáhnout přijatelného výsledků. 


Popis:

Jedinečný liftingový make-up Dermacol Botocell dokonale kryje nerovnosti pleti a dodává jí sjednocený barevný tón. Obsahuje mimořádný komplex, který má podobný účinek jako aplikace botulotoxinových injekcí. Snižuje hloubku vrásek a zabraňuje jejich výskytu. Liftingový make-up Dermacol Botocell obsahuje ochranu před slunečním zářením SPF 30, pleť je dokonale chráněná. (zdroj)

Cena: 299,- Kč, balení s pumpičkou, 30 ml. Vyrábí se v 5 odstínech.

Koupila bych si ho znovu? Rozhodně ne.

Já jsem si výrobky kupovala přímo na stránkách Dermacolu ZDE .


A co vy, zkusily jste něco z řady Botocell? 
Co používáte na drobné vrásky, máte nějaký objev, krém, sérum či oční krém, který byste mi doporučily?  

7 komentářů:

  1. Z řady Botocell jsem vypotřebovala už asi tři nebo čtyři balení krému a očního krému. Sérum jsem ještě nezkoušela a makeup z této řady mě moc nevyhovuje. Přijde mě takový lepkavý. Ale krémy jsou naprosto perfektní!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Souhlas :) Já měla ty krémy dva a rozhodně bych ráda další, i když si většinou kupuji levnější. Ještě uvažuju o LÓrealu Laser Renew, tam jsem měla ten noční a byl super.

      Vymazat
  2. Make-up zbozbuje mamca, s jinym uz neni tak spokojena jako s timto. Naopak ostatni produkty ji tolik nezaujaly.
    Beauty of pink

    OdpovědětVymazat
  3. Docela jsi mě nalákala na krém. Zatím jsem z této řady nic nezkoušela a vlastně jsem už dlouho od Dermacolu nic nekoupila

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak já jsem dermacol používala celý život, ale poslední roky mě spíš zklamává kvalitou, i když ten krém se jim fakt povedl. :) Připadá mi za ty 2-3 roky, že dermacol jde s kvalitou dolů a třeba Ryor naopak nahoru. Ale tak ono ne vše vyhovuje všem, co se mi nelíbí, může se jiným líbit :) I když zrovna dermacol mi přijde jak značka, co posílá výrobky blogerkám, které to pak chválí, bez ohledu na to, jakej je to brak. Např. teď ty jejich stíny, ať jde o tu předraženou paletu, která těm světovým značkám nesahá ani po kotníky nebo jejich Moon Touch, které jsem vyzkoušela a zažila zklamání. Třpytky po celým obličeji, nedržely ani s bází, rozpily se, zalezly do vrásek, no prostě hrůza! Takový stíny prodávaly v 90. letech Vietnamci za 5 Kč! :(

      Vymazat
  4. Tak já jsem si krém koupila na doporučení, a protože mám citlivou pleť, která toho moc nesnese, byla to trošku sázka do loterie. Ale hurá, moje pleť se tomuto výrobku nebrání. Za mě dobrý. Pleť je po něm vláčná, účinek na vrásky přiměřený, byť reklama na něj samozřejmě přehání :-) Takže jo. Ještě se chystám na oční krém, ten zatím vyzkoušený nemám.

    OdpovědětVymazat
  5. Tak já jsem si krém koupila na doporučení, a protože mám citlivou pleť, která toho moc nesnese, byla to trošku sázka do loterie. Ale hurá, moje pleť se tomuto výrobku nebrání. Za mě dobrý. Pleť je po něm vláčná, účinek na vrásky přiměřený, byť reklama na něj samozřejmě přehání :-) Takže jo. Ještě se chystám na oční krém, ten zatím vyzkoušený nemám.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za váš komentář ke článku, Radka.