čtvrtek 19. února 2015

Léčba smíchem - únor 2015



Ahoj ženy, 

možná se vám to tak nezdá, což by bylo fajn, ale jsem člověk velmi emotivní. A jak se vleče ta zima a sychravé počasí, jsou mé emoce spíše v tom záporném bodě, je mi hodně smutno. Proto se snažím vyhledávat okamžiky, kdy se od srdce zasměji, někdy až se slzami v očích, hýkáním a následným namožením břišních svalů. A protože takových okamžiků není mnoho, rozhodla jsem se, že si je pro vás budu zapisovat a jednou za čas vám je hodím na blog.
Protože smích léčí, dodá vám jiskru a energii, kterou ani nejlepší pleťový krém nenahradí. 


Jenom nevím, jestli i vám budou připadat vtipné stejné věci, jako mně. Protože mám dost osobitý až černý smysl pro humor. Tak mi schválně dejte vědět, pokud i vás něco rozesmálo. 

Fotka, kterou mám v úvodu, mě dost pobavila. O filmu píše spousta blogerek, mně film ani kniha nalákají, za to tato fotka mě upřímně pobavila. Ano, takhle si já představuji 50 odstínů šedi. :) 


Další, co mě upřímně pobavilo, byl článek na blogu Život podle Lucie, najdete ho ZDE . Já jsem se v tom úplně viděla, kdo z nás tohle taky nezažívá? :) 

Také se občas směju nad některými diskuzemi. Tentokrát mě ale pobavily odpovědi na dotaz, co jsou to motýlci v břiše na Zpovědnici, můžete si to přečíst ZDE . Inu, někteří mají opravdu smysl pro humor, no ne? 


Jelikož taky denně koukám na videa na youtube, dostala mě diskuze pod tímto videem, zabývající se zejména nočním buzením :) Čtěte komentáře pod videem úžasné Teri Blitzen.




Na youtube se mi líbilo i tohle video z kanálu TheTeenGirlLooks, Aneta to umí perfektně sestříhat a zpracovat, smekám před ní, na to že jí je 14, je fakt hodně dobrá a baví mě. I když jsem o generaci starší, vidím se v tom taky :D


A na závěr ještě jeden vtip, abychom věděly, že ani s péčí to nemáme přehánět:

Jedna "odkvetlejší" žena utrpí srdeční záchvat. Během toho, co je na operačním stole, se přiblíží smrti. Spatří Boha a ptá se ho, jestli umře. Bůh jí odpoví, že ne a že bude žít ještě dalších 40 let.

Když se po dvou týdnech zotaví, žádá v bance půjčku na plastickou operaci. Nechá si vycpat silikonem poprsí, narovnat nos, zmenšit zadek, odstranit vrásky. Taky podstoupí 120 masáží, zmenšení žaludku, nechá si vytáhnout dvě žebra jen aby omládla. Když má za sebou poslední operaci a konečně vychází z nemocnice, srazí ji při přechodu ulice sanitka a zemře.

Znovu se ocitne tváří v tvář Bohovi a spustí: "Copak jsi mi neřekl, že budu žít ještě dalších 40 let?!?"
A Bůh odpoví: "Jé, promiň, já jsem tě nepoznal!"   





Tak to by pro dnešek stačilo, doufám, že vás aspoň něco pobavilo, dejte mi vědět do komentářů. Přeji vám hezké dny a ať nám už co nejdřív vyleze to sluníčko a přijde jaro. :)





4 komentáře:

  1. Ten obrázek jsem viděla na FB a dost jsem se řehtala :D

    Welcome!♥Reviews everywhere

    OdpovědětVymazat
  2. Obrázek se mi moc líbí. Určitě lepší než kniha. Sice jsem ji přečetla a nemohla jsem se dočkat konce. Za mně nic moc.
    Vtip na konci je super :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Radko, vzhledem k tomu, že se mám ráda a miluji smích, tak j´musím napsat, že jsem se moc pobavila a už vím, že vynechám plastiku, odstín šedi nahradím blonďatým přelivem atd. :o)))..díky ..Krásné dny..Inka..

    OdpovědětVymazat
  4. Super video :) na simíky jsem měla taky úchylku, někdy jsem je dokázala hrát i 13 hodin :D

    OdpovědětVymazat

Děkuji za váš komentář ke článku, Radka.