pondělí 23. února 2015

Rimmel - APOCALIPS lak na rty - 401 aurora






Dneska to bude o laku na rty od Rimmelu. Tyto laky na rty se prodávají v 11 odstínech v každé drogerii. Já jsem si koupila odstín 401 - aurora. Odstín je to výrazný a docela zajímavý. Na umělém osvětlení hází tón spíš do oranžova, na denním světle až do vínova nebo růžova. Ale pořád je to krásná sytá barva. Ideální pro dny, kdy nemám čas si líčit výrazné oči a chci tedy zaujmout výraznými rty. 

Balení je jako u lesků, horní část černá s pěkným víčkem a spodní část je vždy v odstínu laku. Líbí se mi i aplikátor, který je jemný a dokáže nabrat dostatečné množství barvy, takže si rty namalujete bez nutnosti ho namáčet znovu. Lak vám vydrží hodně dlouho, objem je 5,5 ml. 










Výdrž na rtech je taky hodně dobrá. Barva je sytá, jako dobře pigmentovaná rtěnka, přitom dokáže být i po zaschnutí lesklá. Ano, barva po nanesení zaschne a drží, přežije i jídlo a pití. Navíc hezky rty hydratuje. Líbí se mi i to, že se jednoduše nanese a nechá zaschnout, není potřeba přes něj aplikovat ještě další vrstvu nějakého fixačního balzámu, jako to bývá u jiných podobných barev na rty. Nedrolí se, jen postupně ztrácí na intenzitě. Ale dokáže v pohodě vydržet i 4 hodiny. 

























Koupila jsem ho kdysi náhodou, protože byl v DM drogerii v akci s nějakou dobrou slevou. Plná cena je 139,- Kč. Ale akce bývají každou chvíli, takže doporučuji ho vyzkoušet.












 Já uvažuji ještě o odstínu 101 - celestial. A který se líbí vám? Máte tento produkt nebo o něm uvažujete? 
zdroj





10 komentářů:

  1. Když jsem poprvé o těchto lacích na rty slyšela, hodila jsem je do jednoho pytle s lesky na rty (nepoužívám) a tím to pro mě skončilo. Pokud ale zaschne a leskne se, mohl by se mi hodit. Nejvíc se mi líbí odstín celestial.

    OdpovědětVymazat
  2. Ten odstín celestial mi trošku na tomhle světle připomíná 16h stay dermacol, jak jsem na něj psala recenzi. musím to okouknout :)

    OdpovědětVymazat
  3. Tak som si dnes v Tete chcela kupit tu Dermacoli lesko-rtenku. Nemali. A tak som do kosiku hodila-na tvoje doporucenie-tuto nadheru v odtieni 501. Dakujeeeerm za super tip. Drzi jak kliest,zlieza pomalicku,jedlo,pitie,cigaretka (ja viem,skodi zdraviu) -vsetko zvladne. Vdaka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To jsem ráda :) O těch rtěnkách dermacol jsem slyšela dost kritiky, že uschnou a drolí se a pak jsou tak na půl rtech a nejde to ani sundat, tak nevím :) Ta 501 je taky krásná :)

      Vymazat
  4. Z mojej strany absolutna nespokojnost. Vytvaral na perach povlak, vydrzal az smiesne kratko. Ja som ho musela vyhodit.
    Kaviareň u mačky

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já mám jen tento jeden odstín a vydrží mi na rtech fakt dýl než jakákoliv rtěnka. Jaký odstín jsi měla? To už si možná nepamatuješ. Je to zajímavé, že jeden drží a jiný ne :(

      Vymazat
    2. ružovy, podla fotografie treti alebo stvrty v poradi.

      Vymazat
  5. Tak tuhle novinku jsem asi zaspala, protože jí vidím poprvé :) Budu ráda, když navštívíš můj blog ;) díky ;)
    určitě na tvém blogu nejsem naposledy! :)
    FASHION & BEAUTY

    OdpovědětVymazat
  6. Tak ten vypada opravdu nadherne a tu barvu bych si objednala stejnou. Hodne me vadi spatna vydrz na rtech u lesku, tak jsem rada ze ty tu ukazujes vyjimku ;-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No jo, lesky prd vydrží, tohle je pevnější, proto tomu říkají lak na rty, někde i barva na rty. Jinak holky z té pěny od vás jsem nadšená a musím si z řady hydrabio pořídit další věci. :)

      Vymazat

Děkuji za váš komentář ke článku, Radka.