čtvrtek 27. srpna 2015

Jordana - nákup se slevou 50%

Když jsem v pátek na FB uviděla oznámeni, že Jordana kosmetika je se slevou až 50%, hned jsem zajásala. Dávno jsem chtěla zkusit od této kalifornské značky nějaké další produkty, doma jsem měla zatím tři. Často jsem na Jordanu slyšela chválu a má hodně příznivé ceny, se slevami je to už neodolatelné. 

Dost řečí, pojďte si se mnou prohlídnout, co jsem koupila.


Začnu rtěnkami, těch bylo asi v mé objednávce nejvíc. Když jsem viděla bohatou nabídku několika druhů rtěnek, zaujaly mě nejdříve matné rtěnky, kde cena za jednu byla 25,- Kč. Vybrala jsem si 3 matné a za stejnou cenu 2 saténové. 

Jordana rtěnka

jordana rtěnka matná 3x a saténová 2x


Jordana rtěnka


Pak jsem si ještě z jiné řady vybrala 1 matnou za cenu 49,- Kč, ta byla z novinek.




Na levé fotce s bleskem, napravo bez blesku


A tady vidíte všechny rtěnky na ruce :



 Dále jsem neodolala těmto stínům, které mají takovou mokrou strukturu a jsou krásně pigmentované, cena za jeden byla 25 Kč a mně připadají na úrovni slavných color tatoo, co se barev po nanešení týče, ještě uvidím, jak na tom budou s výdrží. Vybrala jsem si 4 barvy, protože bylo fakt těžké se rozhodnout, které. Mají jich více a všechny jsou krásné.





Další položkou v mé objednávce byly tyto pigmenty, opět mi trvalo si vybrat, které vzít, nakonec mi v košíku zůstal tento broskvový a černý, který obsahuje trošku třpyteček.


jordana 11 sweet peach a 08 black tux


Tady ukázka všech 4 stínů a 2 pigmentů na ruce:

jordana - zleva: 02 flaring pink, 04 blazing blue, 05 brilliant bronze, 08 champagne shine, pigmenty 11 sweet peach, 08 black tux


Další položkou, ze které mám velikou radost a je mi líto snad jen to, že jsem nemohla vzít více barev za tu cenu, jsou tyto tekuté oční linky za 20 Kč /ks. Vybrala jsem si šedé, černé a modré. Nejsou voděodolné, ale na první dojem vypadají dost dobře.


Nakonec jsem vzala i tyto dva laky na nehty, ač nebyly ve slevě, a to matující topcoat, se kterým si lehce udělám z lesklých laků matný vzhled, a tyrkysový glitrový topcoat, ty byly po 37,- Kč, což je nádherná cena. 





 Takhle matující lak funguje, takto mi zmatnil lak od rimmelu:




Koukala jsem na stránky včera, ale sleva u některých položek už nebyla, ačkoliv i za původní cenu je to pořád dobré. Něco ve slevě stále je. Při objednávkách nad 500,- se neplatí poštovné. Jak se vám můj nákup líbí, co z toho by se vám líbilo? Nebo jste si také objednali?

11 komentářů:

  1. Koukam, že máme každá uplně jiné výrobky (až vlastne na oční stíny, kde nám "pasuje" jen jedna barva), což je super a těším se na nějakou budoucí recenzi ohledně dojmu z líčení nebo na samotné líčení touto značkou ;-) můžeme si pak recenze vyměnit ;-) hezký den!

    OdpovědětVymazat
  2. Na ty rtěnky se kouknu vypadají moc dobře! :)
    http://anyworld0036.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  3. Ty rtěnky mají krásné barvičky a ty stíny mě mile překvapily ta pigmentace je božská :)

    SweetElis

    OdpovědětVymazat
  4. Wow, no to jsou super nákupy za skvělé ceny, to jsi vychytala :)

    Ili Libertad

    OdpovědětVymazat
  5. Pěkné nákupy, ty rtěnky jsou super.. :-) A co říkáš na ty pigmenty? :-/ Mě se to moc nezdá, jsou v nich velké třpytky a nemám je tam pigmentované.. :(

    http://wormake.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  6. Ty rtěnky jsou boží, brala bych je všechny. Těším se na recenze

    Jsi krasna giveaway

    OdpovědětVymazat
  7. Oční stíny vypadají mega dobře :))

    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk/

    OdpovědětVymazat
  8. Nejvíc se mi líbí broskvový pigment a hnědé stíny. Jsem zvědavá, jestli stíny budou držet jako CT, podle fotky vypadají v obalech, že budou prášit kolem očí, tak jsem zvědavá na recenze ;)

    www.simply-pleasures.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  9. Všechny produkty vypadají skvěle a hlavně ty stíny :)

    Nikys beauty blog

    OdpovědětVymazat
  10. Rtěnky mají krásné barvičky, ale ty obaly jsou takové laciné :-/. Já miluji jejich tvářenky! :-)

    http://potesenimalezrzky.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat

Děkuji za váš komentář ke článku, Radka.