úterý 19. ledna 2016

Jen jsem chtěla nakouknout do nové Tety....



Ahoj ženy,

znáte to? Dostanete chuť se jít podívat do nějakého obchodu, fakt jen s cílem omrknout to a nic nekupovat, ale pak odcházíte s plnou taškou? Myslím, že to zná většina z nás. 


U nás předělali starou Tetu (modrou) na novou Tetu (žlutou), tak jsem si řekla: Mrknu se, jak to tam teď vypadá, kde mají automat na kávu atd. 
Nakonec mě to stálo majlant. 
Což většinou nechápu, koupím vše za super ceny a výsledná suma je šílená. Uklidňuji se, původní cena celého nákupu by byla 4x vyšší, takže žádné výčitky, byl to dobrý nákupRaduju se s každé věcičky, kterou jsem sehnala, i z ceny, kterou mě každá jedna věcička stála. Na celkovou cenu nákupu se snažím nemyslet. Vytěsníme, nepřiznáme. :)))

Nebudu vám tu vypisovat, co vše jsem si koupila, prostě mrkněte přímo na video, kde vám vše ukážu. Fakt vás nechci nabádat k utrácení, jenže když ono se to fakt vyplatí. Navíc většina produktů z výprodejů už nebude nikdy více v prodeji. 

Tak honem, akce platí od včera a zboží bude do vyprodání zásob. :) 

VIDEO najdete  ZDE

nebo si jej můžete přehrát tady:


Co hezkého jste si koupili v lednu vy, když po těch vánocích "nic nepotřebujeme" a "nemáme prachy" ???


13 komentářů:

  1. prý jen nakoukla :D a nákup z toho je jako blázen :)
    www.plesatazpevacka.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  2. Tohle moc dobře znám :D:) Taky chci jen nakouknout vždycky a odnesu si toho plno :D Jinak skvělé videjko:)

    OdpovědětVymazat
  3. Takové nákupy znám a jsou to ty nelepší. Rtěnky astor s bílým víčkem mám moc rada. V lednu jsem koupila pár nezbytnosti a 2000 fuč;-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo, v dnešní době ty peníze tak lítaj. Kosmetika je nejnižší položka v mých výdajích. Snažím se šetřit, kde se dá, ale jen za jídlo dáme týdně víc, než před rokem za měsíc.

      Vymazat
  4. Ta modrá řasenka vypadá vážně parádně :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. je krásná, asi mrknu i po té fialové :) Sice mám doma od Rimmelu, ale ta tolik nebarví.

      Vymazat
  5. Super nákup!Ty rtěnky! Já se musím přiznat, že krom pudru od Rimmel Stay Matte, který jsem potřebovala jsem si nekoupila vůbec nic!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ty jsi úžasná. Já tam nesmím vlízt, když nechci utrácet. Jinak mám nutkání něco koupit. :) U nás mají hodně těch slev. To je pak těžký.

      Vymazat
  6. tak toto dobre poznám, i keď niekedy to mám aj naopak - chystám sa do DMky niečo kúpiť a odchádzam s prázdnymi rukami :D
    Drew's Beauty

    OdpovědětVymazat
  7. Best Bets From £10 to £50 For The Winner - Sporting 100
    The Top 3 Offers From £10 To £50 For The Winner. The UK's #1 Sportsbook. 토토 사이트 도메인 Betting Accumulator ✓ £10 Free Bet Welcome Bonus.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za váš komentář ke článku, Radka.