neděle 17. ledna 2016

Sportique - UNBOXING VIDEO

krém na nohy s bambuckým máslem a oleji

Krásný den všem!


V rámci spolupráce s firmou Sportique jsem dostala balíček s 5 produkty, které bych vám ráda představila. Dnes jsem tu s rozbalovacím videem, ve kterém mi asistovala dcera Laura (14). 




A tak i díky novým produktům Sportique mohu pokračovat ve svém jediném novoročním předsevzetí, kterým je denně občas cvičit





Jsem na sebe pyšná, že jsem ještě novoroční předsevzetí nevzdala, jen si jeho znění neustále přizpůsobuji a upravuji, ale to jsem si hned 1.1. povolila. :) 









Značka Sportique nabízí produkty vysoké kvality, přírodní, bez jakýchkoliv syntetických složek a bez složek živočišného původu. Je určena nejen pro sportovce, ale pro každého z nás, protože má výrobky k denní péči o pleť a pokožku, produkty k relaxaci, masážím, vonným koupelím. 


arganové máslo 



Jenže doteď se mi cvičilo špatně, když mě pak tři dny bolely svaly. Teď už to bude jiné! Mám od značky Sportique produkty pro sportovce i produkty k relaxu. A bez toho se prostě cvičit nedá. Nemusíte být vrcholový sportovec, abyste toto zjistili. 



Možná bych si troufla říct, že čím míň jste sportovec, tím víc produkty potřebujete. Mně nedělá problém se už při strečinku zapotit a vyhnat tepovou frekvenci jak profi sportovec po 100 km na kole. Máte to taky někdo stejně? (PS: Ale do 40 let jsem tyto problémy nemívala, sportovala jsem pravidelně a docela hodně.)



ilustrační foto - zdroj: Profimedia.cz


Tak dost řečí, pojďte kouknout na naše video :) 



Děkuji e-shopu www.sportique.cz za poskytnutí produktů. Sama jsem firmu oslovila, protože mě jejich výrobky hodně zaujaly v recenzích a měla jsem chuť je vyzkoušet. Už po prvním vyzkoušení včera večer je mi ale jasné, že nezůstane jen u těchto, že si určitě nějaké dokoupím. Přesvědčili mě svým milým přístupem, výtečnou komunikací, poradenstvím i samotnými produkty. 

foto zdroj: www.sportique.cz

3 komentáře:

  1. začínám cvičit, protože se na mě okolí už nemůže koukat a tak by se mi tohle všechno hodilo :D jdu se podívat na eshop, to zas bude mít peněženka/karta radost :D
    www.plesatazpevacka.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  2. zlatíčko, kdy bude další článek? nemůžu se už dočkat :))

    OdpovědětVymazat
  3. Nemám vůbec vztah ke sportu, takže fyzička veškerá žádná. Při výletech po výstupech do kopců mám občas pocit, že mě zpět poveze rychlá :D :D

    OdpovědětVymazat

Děkuji za váš komentář ke článku, Radka.