pátek 20. února 2015

Nákupy z Ebay - sada štětců a další tipy




Ahoj ženy,

v dnešní slunečný den vám přináším zase ukázku mých nákupu a tipů na Ebay. Dneska se budeme točit kolem tohoto prodejceZDE , který nabízí hodně věcí a poštovné je samozřejmě zdarma.


Tuto sadu 20 štětců jsem si objednala už koncem minulého roku za cenu 126,- Kč. Zboží přišlo v pořádku, dobře zabalené, doba dodání byla 20 dní.

                              



Jaké štětce jsou? Řekla bych, že kvalita odpovídá ceně, nejsou špatné, ale mám i štětce jemnější, než jsou tyto. Tyto mají vlákna hodně hustá, leč trochu tvrdší, což znamená, že dokážou s některými stíny pěkně zaprášit. Ale o to jsou zas lepší třeba na nanášení krémových stínů, takže třeba na color tattoo nemám lepší štětec, ty jsem si musela většinou nanášet prstem a měla je pak i za nehtem.

Pouze jeden štětec mi vypadává z držáku, chci ho zkusit přilepit tavnou pistolí, ale ještě jsem se k tomu nedostala.

Jinak jsem se štětci spokojená a raději investuji do takovéto sady než do jednoho štětce z drogérky typu ebelin, protože ta kvalita je zhruba stejná a zde jich mám 20 ks.


* * * * *

Aby článek nebyl tak krátký, hodím vám sem malou ukázku, co dalšího má tento prodejce aktuálně v nabídce, protože nabídky se stále mění a než zboží dorazí, mají zase jiné zboží či jiné ceny.


Takže můžete si u něj objednat třeba i tento štětec, který také mám a jsem s ním spokojená. Krásně se s ním pracuje, je jemný a za tu cenu myslím super. Tento prodejce ho nabízí za 57 Kč. (Vidět ho můžete na mém videu ZDE )





Další štětec, tzv. 3D, který jsem si objednala nedávno a je někde na cestě, je tento. Jeho cena 68 Kč a na výběr je ze 3 barev:




Co mě dále láká a mám to zatím v nákupním košíčku, je tato kulma na řasy. Nemáte s ní někdo zkušenost? Je na baterie a její cena 48 Kč.





Také přemýšlím třeba o této kompaktní sadě 4 štětečků, které máte naskládané na sobě. Podobné mají např. v DM drogerii, myslím že také od ebelin, ale ty už jsou zas za vyšší cenu. Tyto by mi stačily, na nějaké cestování. Použít se dají na cokoliv, jako každý štětec, vždy podle vaší potřeby. Mně by se líbily třeba na kouřovky, linky apod. Cena je 33 Kč.




A pokud máte rády "sponge" houbičky třeba na foundation, tak tento prodejce jich má také na výběr několik druhů, tvarů a barev, včetně těch s násadou. Mně se nejvíc líbí tyto ve tvaru srdíčka, protože si myslím, že s tímto tvarem by se mi hezky make-up nanášel i kolem očí a nosu. Cena jedné je 25 Kč.




Ještě se vrátím ke štětcům. Tyto jsou taky hodně profláklé, já jsem si sadu Ecotools kupovala kdysi na českém e-shopu za docela hříšné peníze. Tyto z ebae jsou v podstatě to samé, dokonce novější a tím pádem příjemnější, celá tato sada 11 ks vás vyjde na slušných 266,- Kč.



A pokud hledáte něco, čím přivítat jaro, tak co třeba tyto květinové hodinky ebayové značky Geneva, které má prodejce v několika barvách (mně se líbí hnědé), cena 59,- Kč




Tolik mé dnešní tipy, dejte vědět, jestli vás něco zaujalo, jestli také rády nakupujete na ebay nebo jste ještě nenašly odvahu. 

 zdroj foto: www.ebay.com

12 komentářů:

  1. ja mám kulmu na mihalnice z Oriflame a je lepšia ako obyčajné klieštiky. Takže tú Oriflame určite odporúčam :) toto bude asi to isté

    OdpovědětVymazat
  2. ja mám tiež tú kulmu z oriflame a s mojimi riasami to nič nespraví ... a mám tiež hodinky z ebaya ( geneva ) a idú pomalšie... čiže za cca hodinu prejdu len 50 minút :( hold škoda :(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to je škoda, s těmi hodinkami. Já mám ty zlaté geneva, co se v ČR prodávají za 399,- a mě vyšly v aukci na 50,- a jdou mi od začátku na minutu přesně. Jinak bych je určitě reklamovala :)

      Vymazat
  3. Ta první sada štětců vypadá skvěle ! :) Já mám z ebay jinou sadu štětců taky za slušný peníze, ale u některých mi taky upadlo držátko. Sestra na ebay nakupuje často a má spoousty věcí :D ( všechno recenzuje na našem blogu, http://klarissaaddell.blogspot.cz/ :) )

    OdpovědětVymazat
  4. Ty jakoby ecotools vypadají pěkně a hodinky taky! :) Asi zapátrám na ebay :)

    OdpovědětVymazat
  5. Taky jsem přemýšlela o nějaké velké sadě z ebaye, ale nakonec jsem se rozhodla, že si prostě postupně seženu kvalitnější štětce a zatím vydržím s tím co mám. Miláč mi už k Vánocům dal dva Hakuro štětce a jsou úplně božské, takže bych ráda postupně rozšiřovala sbírku. Ty houbičky ale vypadají moc pěkně, ty chciiii! :D

    OdpovědětVymazat
  6. Tie štetce vyzeraju zaujimavo, už som sa aj ja pozerala po nejakych na e-bay no stale som sa neodhodlala..:-))

    OdpovědětVymazat
  7. jééé tu první sadu štětců máme a je fakt dobrá ;) a za tu cenu, několikrát už jsme štětce praly a jsou pořád krásné a žádné štětinky z nich nepadají ;) ;)

    OdpovědětVymazat
  8. Tu první sadu, jsem měla, ale vůbec mi nevyhovovala.. :(

    http://wormake.blogspot.cz/2015/05/vybarvi-se-do-fialova.html

    OdpovědětVymazat
  9. Osobně na ebayi nakupuji velmi často a už i já se poohlížím po sadě štětců děkuji za tip :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. http://www.ebay.com/itm/221597688095?_trksid=p2060353.m2749.l2649&var=520455935087&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT

      Vymazat

Děkuji za váš komentář ke článku, Radka.