sobota 9. března 2013

Recenze - paletka Jenny Lane

Jak jsem slíbila, udělám recenzi na českého výrobce kosmetiky, firmu Jenny Lane s.r.o. Tedy ne na výrobce, ale na jeho produkty. A začnu paletkou stínů, kterou si můžete koupit ve tvaru CD (DVD).




Přijatelná je cena, a to 99,- Kč. Paletka přitom obsahuje 11 stínů, které si samy vyberete! Tady vidíte ukázku, z jakého množství vyráběných odstínů můžete vybírat:







Celý katalog zn. Jenny Lane si můžete prohlédnout zde - já jsem však objednávala přímo u výrobce zde.




Na stránkách výrobce je e-shop, kde si přímo zaškrtnete, které stíny chcete do paletky vložit. Vypadá to tam takhle:



Tak a tohle je moje paletka tak, jak jsem si ji vybrala. Vybírala jsem spíše přírodní tóny, lesklé i matné:






Co se kvality týče, tak u mě trochu zklamání. Měla jsem sice možnost si na testerech některé stíny předem vyzkoušet, ale bohužel ne všechny. A tak jsem u těchto doma zjistila, že některé jsou pigmentované líp, jiné hůř. Ty hůře pigmentované jdou na oko nanášet jedině štětečkem (aplikátorem, nikoliv prstem), ale při nabírání práší. Z těch 11 stínů mám špatně pigmentovaných asi 4 - 5, což mě docela mrzí. I když na ruku moc nanést nešly, na oku vidět jsou. Co mě dále mrzí, že se nedají na víčku moc vrstvit. Dají se super rozblendit, ale nějaké vrstvení a stínování se mi nedařilo.





Jejich plus je ovšem ve výdrži, ačkoliv to třeba je i tím, že jsem pod ně použila Podkladovou bázi pod oční stíny od Dermacol. Stíny mi vydržely na oku celý den! Netvořily žádné rýhy a linky, prostě super. Líčení působilo opravdu přirozeně, jemně a přitom oči byly krásně výrazné.

Celkové shrnutí: Sice jsou levné, mají na oku výdrž, můžete si vybrat odstíny, jaké chcete, ale nemají nejlepší pigmentaci, nepřipadají mi tak kvalitní. Já mám raději za 99,- dva kvalitní stíny než 11 méně kvalitních. Nejsou úplně nejhorší, kvalita odpovídá zajisté ceně, možná by se dalo říct, že za tu cenu je kvalita dost dobrá. Věřím, že někdo s nimi spokojený bude, za sebe bych si je však podruhé nekoupila. Anebo si nejprve všech 11 vyzkoušet na jejich testeru a teprve pak si je koupit, protože některé jsou opravdu dobré. Já bych chtěla dobré všechny, abych byla spokojená.

PS: Zajímají vás recenze i na další výrobky této české značky?


13 komentářů:

  1. Ty jo, to je hodně hezká cena :) a jak jsou na tom stíny s kvalitou? :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Už jsem to dopsala :) Já omylem klikla na publikování článku dřív, než jsem ho dopsala :)))

      Vymazat
  2. Cena je skvělá :)a hodně mě překvapila výdrž

    http://cosmetic-styling.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  3. No ty jo, ja jsem normalne az ted zjistila, ze te vlastne neodebiram :( delam ocistku v me e-mailove schránce a tim padem jsem narazila na tvůj mail kde je odkaz, tak diky bohu, ze jsem ho nevymazala. Ted uz mi konecne nic neunikne.
    PS: Budu tajne doufat, ze bude nejake video ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. V květnu budu psát další články, teď jsem hlavně testovala výrobky :) A to video je stále v plánu, jen najít tu odvahu :D

      Vymazat
  4. Velmi zajímavé :)
    Tuto značku vůbec neznám ;))
    Máš moc příjemný blog Ráďo :)

    OdpovědětVymazat
  5. Zvu tě na svoji první giveaway u mě na blogu:
    http://cosmetic-styling.blogspot.cz/2013/05/moje-narozeniny-prvni-giveaway-na-blogu.html

    Budu ráda, když se zúčastníš :)

    OdpovědětVymazat
  6. Vypadá úžasne. :)
    Máš skvelý blog od teraz ta odoberám dúfam, že si pozrieš môj blog a ak sa ti bude páčiť začneš ho odoberať. :) http://my-secrets-and-dreams.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ráda se podívám (a budu odebírat). Já už jsem dlouho nenapsala nic nového, ale už se chystám. :)

      Vymazat
  7. Na tuto paletku jsem ještě nenarazila, vypadá zajímavě :)

    http://nicolexs.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  8. To je vtipné, ten obal:)) Tak se stíny je to složité, většinou vždy je nějaký méně pigmentovaný, některý více, škoda, že ti jich tolik nevyhovuje:/

    OdpovědětVymazat
  9. Zajímavé, na ně se asi mrknu, vypadají skvěle :)

    http://wormake.blogspot.cz/2015/05/vybarvi-se-do-fialova.html

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ale ta kvalita odpovídá ceně. Dneska se vyrábějí stíny s lepší pigmentací, záleží, co od nich člověk očekává. Na nějaké ztrácení stínů jsou určitě fajn. Některé mají pigmentaci dobrou. Mně se od JL víc líbí to fialové duo. :) Jenže já nikdy na ty hnědé moc nebyla. Tyto jsem si tenkrát koupila, když "frčelo" Naked od UD. :)))

      Vymazat

Děkuji za váš komentář ke článku, Radka.