středa 27. srpna 2014

Vita-Age Aurum sérum - můj objev tohoto léta


Tento produkt jsem si vybrala na e-shopu www.bezvavlasy.cz a byl mi věnován  k vyzkoušení a recenzi. Poslední dobou jsem byla dost spokojená s italskou kosmetikou, proto jsem se rozhodla vyzkoušet další z italských kosmetických značek. Z této řady jsem si pak vybrala sérum, protože jsem zrovna končila testování jiného séra (recenze ZDE). A jak si tedy stálo toto Vita-Age Aurum sérum? O tom dnešní článek. 



Bottega di Lungavita Natural Cosmetic nabízí celou řadu produktů: pro hydrataci, proti stárnutí, vlasovou péči, ochranu proti slunci, na celulitidu a tvarování těla, make-up, aromaterapii, pro každý věk, pro ženy i pro muže. Každá řada obsahuje bezpečné a přírodní složky speciálně vyvinuté pro rozdílnost jednotlivých typů pleti a věku. 

Vita Age Aurum sérum je kombinací přírodních látek s inovativními anti-age netoxickými technologiemi, které společně zabraňují předčasnému stárnutí pleti. Obsahuje kmenové buňky protěže alpské, které účinně bojují s volnými radikály vysoce reaktivními molekulami, takže nás ochrání před škodlivými vlivy prostředí, jako je UV záření, kouř z cigaret, smog. Dále obsahuje kolagen, kyselinu hyaluronovou a vitaminy. 

Ideální je používat sérum 2x denně, ráno a večer. Někdy jsem ho použila jen večer. Vždy se nanáší na vyčištěnou pleť a po vstřebání séra použijete denní nebo noční krém. Sérum stačí rozetřít nebo jej pak můžete do pleti vklepat, čímž se jeho vsáknutí ještě urychlí. Ale jelikož se vsakuje dobře, není tento krok nutný. 

Lahvička je z matného silného skla, uzávěr zlatý šroubovací. Nahoře na uzávěru je modrý plastový vršek, který se lehce mačká a stisknutím naberete sérum do kapátka. Sérum má příjemnou a jemnou vůni, nelepí, lehce se roztírá a rychle se vsakuje. Takže za mě spokojenost největší! Po vsáknutí zanechává pleť hebkou s mladistvým odleskem. Používala jsem ho po dobu necelých 4 měsíců a výsledek byl opravdu viditelný. A to přesto, že bylo léto a občas jsem se opalovala, což bych snad už ani v mém věku (42) neměla dělat. :) Drobné vrásky se zmenšily nebo úplně ztratily, a to jak kolem očí tak kolem rtů. 

Balení obsahuje 30 ml séra, což mi na ty 4 měsíce stačilo a ještě mi stále trochu zbývá, a to jsem si ho dávala nejen na obličej, ale i na oblast dekoltu a krk. Prostě jsem s ním nešetřila, ale myslím, že pokud bych jej dávala jen na obličej nebo přímo na problémová místa, vydrželo by hodně dlouho. Cena séra je nyní v akci  599,- Kč, což je vzhledem k snadnému dávkování a minimální spotřebě hodně dobrá cena. 

Za mě mu dávám velikou jedničku, letos zatím nejlepší sérum, jaké jsem měla.* Italská kosmetika mě opět nezklamala. Určitě plánuji z této řady zakoupit nějaký další produkt. 

A nyní ještě fotky:

























* Letos jsem vyzkoušela podobná séra od značek Avon, Dermacol a DietEsthetic.

A co vy, používáte nějaké sérum na vrásky nebo se chystáte nějaké pořídit? 

4 komentáře:

  1. A nepálí to? Mně všechna séra, která jsem zkusila (sice teda hydratační a "rozjasňovací" a podobně, anti-age ještě ne) trochu pálila .)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Kamčo, no mě tento nepálí. Mám po něm spíš takový pocit, jako kdybych měla nějakou tekutou bázi pod make-up nebo jak to popsat. Že i po vstřebání je ta pleť uhlazená. Ale hlavně nelepí, mně u všech sér připadá, že jsou lepkavý. A třeba ta Dračí krev, ta mě štípala, ale tento fakt ne. I když každý může reagovat jinak.

      Vymazat
  2. Celkově kosmetiku na vrásky ještě nepoužívám, ale určitě by to byl skvělý dárek pro mou mámu. Chtěla bych tě upozornit, že jsem tě nominoavla na tag a budu ráda, když se zapojíš. Mrkni ke mně.

    http://missalexy.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Heh, no tak děkuju :)))) TAG jsem ještě nedělala, ale proč ne :) Jinak si myslím, že by to pro mamču byl opravdu fajn dárek.

      Vymazat

Děkuji za váš komentář ke článku, Radka.