neděle 8. března 2015

Sally Hansen - zpevňující lak na nehty Hard As Nails Xtreme Wear




Sally Hansen - zpevňující lak na nehty Hard As Nails Xtreme Wear - 401 Perky Pink

prodává se od 41 Kč

Chtěla jsem něco od této značky zkusit, ale musí to být něco, na co nepotřebuji LED lampu, protože tu nemám a ani nechci. Našla jsem tento lak. Zaujala mě tenkrát nízká cena a taky to, že měl být zpěvňující, protože obsahuje "bio sklo" (nevím, co to je :D ). V popisu se též uvádí, že dodá intenzivní barvu. No posuďte sami.



Nanesen ve třech vrstvách přímo na nehet:



Moje dojmy: Takto nanesený přímo na nehet se mi vůbec nelíbí. Fakt příšerně dlouho schnul, i když jsem dávala slabší vrstvy. Zde jsou 3 vrstvy. Už druhý den se začal nehezky odlupovat a jakoby praskat po celé své délce.

Nafotila jsem to:





Možná výhodou bylo, že se nakonec už po 2 dnech celý sloupl a nebyl potřeba odlakovač. Každopádně jsem z něj hodně zklamaná a než ho vyhodím, chci ho ještě zkusit použít jako zdobící top coat.

Takže tady ho vidíte použitý na dozdobení jednoho prstu po nanesení nude laku od essence. Jak asi sami vidíte, ani tady není moc vidět.

Bohužel nijak nepociťuju, že by měl nějaký zpevňující účinek, ať už nanesený samostatně nebo na jiném laku, nehet je stejně "měkký" jako ostatní nehty, kde není.






Konzistence je poměrně řídká, ale co mě překvapilo, je jeho zápach. Nevoní jako klasické laky na nehty.
Objem je 11,8 ml, ale rychle z lahvičky ubývá.



Závěr: Rozhodě je to to nejhorší, co jsem kdy na nehty měla. Naštěstí nebyl drahý a tak ho vyhodím, pokud by o něj měl někdo zájem, třeba na vyzkoušení, napište mi do komentáře a já vám ho klidně pošlu.


3 komentáře:

Děkuji za váš komentář ke článku, Radka.