úterý 9. prosince 2014

Nákupy z Ebay - štětec na make-up

Ahoj ženy,

rozhodla jsem se, že začnu psát články a svých nákupech z Číny. Zatím nakupuji z Ebay, ale chci zkusit i jiné stránky. První nákup jsem uskutečnila v září a byla jsem spokojená, takže jsem tomu i v dalších dnech docela propadla. Tak nakupuji další a další věci. A protože jsem začala čerpat inspiraci i na blogách, kde holky píšou, co si koupily, tak jsem došla k závěru, že i já se s vámi podělím o své úlovky. A tím budu třeba taky někoho inspirovat nebo naopak varovat, když nějaký nákup nebude OK. 


Vezmu to od konce a začnu věcí, která mi přišla dneska. Objednávala jsem to 18.11., přišlo dnes 9.12., tedy přesně 3 týdny. Což bylo zatím nejdýl, občas mi něco dorazí už za týden. 



Dnešní můj nákup je štětec na make-up. (Samozřejmě i na tekuté tvářenky a pudry). Vybírala jsem ho docela dlouho, nabídek je tam opravdu hodně a rozhodně se vyplatí hledat, protože i za stejný výrobek jsou ceny různé. V tomto případě jsem si vybrala štětec, jehož cena byla 49,- Kč. Poštovné do ČR zdarma.

Takto vypadal na obrázcích prodejce: 








Prodejce byl tento: http://www.ebay.com/usr/buyeralwaysright


A jak tedy štětec vypadá v reálu? Hned jsem ho pro vás nafotila. Na dotyk je moc příjemný a vůbec koupě nelituji. Má dva druhý vláken, kratší v černé barvě a delší v barvě bílé. Jemný, hustý tak akorát, štětiny po mém tahání a hnětení drží. Uvidíme, co udělá po vyprání, ale dneska mi balíček udělal prostě radost. Za tu cenu prostě super, co na to říct.

Reálné fotky:








  






Co na můj dnešní nákup říkáte? Šly byste do toho nebo nikdy? Myslím tím, zda byste se spokojily se štětcem za 49,- Kč nebo byste si koupily jedině "originál" za 1400,- na nějakém e-shopu. A chcete dělat takovéto články o tom, co jsem si na Ebay koupila, od koho a za kolik? 

12 komentářů:

  1. určitě dělej članky co jsem si koupila na ebay

    OdpovědětVymazat
  2. Stetce by sa mi zisli. Myslim, ze zvolim nejake z drogerie.
    Biela Mačka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky mám ráda i ty z drogérie, třeba na oči ty od essence. I když už jsou o něco dražší než ty z ebay. :)

      Vymazat
  3. Já na Ebay naštěstí neumím nakupovat. Ale objednala jsem si čtyři štětce na oči ze stránky Poštovné zdarma. Zásilka přišla z Číny a štětce šly pravděpodobně pěšky, protože přišly až za dva měsíce.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tu stránku znám, oni to objednaní na ebay a nechají poslat přímo tobě, to na ebay jde, taky mi loni jedna slečna takhle něco objednala a teď zas já kamarádce. Asi to objednávají, až když toho je víc, že to tak trvalo? Já jsem si zatím objednala asi 25 věcí a nejdýl to trvalo ty 3 týdny. Tak uvidíme. Jinak bát se asi nemusíš, kdybys nevěděla jak, návod mám na blogu. Akorát musíš mít účet a platební kartu, abys to měla jak zaplatit.

      Vymazat
  4. Taky plánuji objednat z ebay sadu štětců, ty ceny jsou tam super :).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Souhlasím :) Už mám jednu sadu větších štětců, jednu na oči a tento sólo. A zatím spokojenost. Ta první sada mě nakonec nestála nic, protože mi ji neposlali celou. Napsala jsem jim zprávu a dohodli jsme se, že mi část peněz za chybějící zboží pošlou zpět, ale nakonec mi vrátili celou sumu. Takže mám dobrou zkušenost i s reklamací. Vybírám si prodejce, co mají dobré hodnocení :)

      Vymazat
  5. Katko, chápu. Taky jsem od září přemýšlela, jestli psát články o tom, co si kupuju. Ale došla jsem k závěru, že to napíšu. Je to pravda a já chci na blogu říkat svoji pravdu. Neprezentovala jsem to tu jako značkový štětec, ale přiznám se ti k tomu, že sama nevím, jestli je to fake. Soudit to podle ceny? Když dražby na ebay začínají skoro od nuly a někdy člověk má štěstí, jindy cena vyšplhá hodně vysoko. Abych ti řekla pravdu, vadí mi spíš blogerky, které v jednom článku napíší a nafotí, co jim přišlo z ebay a pak to třeba na youtube ve videu používají a vydávají za originál. :( Touto cestou jít nechci. A to samé některé české e-shopy, mám je docela prolezlé a vidím, že jejich sortiment je z ebay a samozřejmě to prodávají za ceny originálů :( To si radši koupím "třeba" fake za 49 než fake tady za cenu originálu, protože bych stejně nepoznala, že je to fake. On Macu žádný štětec totiž nemám. Tohle byla náhoda, měla jsem v košíku už několik podobných štětců bez značky, ale tento byl nejdelší a to rozhodlo. A pak ještě to věčné dilema a hádání blogerek, co je originál a co ne. Hlavně fakt nevím, jak přesně to třeba u štětce poznat. Mám doma i drahé štětce (Sigma) a dneska už vidím, že některé levné z ebay se mi zdají lepší. Tento jsem ještě nevyzkoušela, ale vypadá prostě kvalitně a hlavně jak říkám, pro mě je to super poměr kvalita vs. cena. O značku mi nejde.

    OdpovědětVymazat
  6. Já jsem si na ebay koupila celou sadu štětců a jsem s nimi moc spokojená :)

    Welcome!♥Reviews everywhere

    OdpovědětVymazat
  7. Nemám problém koupit si štětec za 40,-, ale jen no name, padělek ne.

    OdpovědětVymazat
  8. Nevypadá zle, když si odmyslím, že je to fake.. :-) Já tenhle tip štětce miluji na tvářenku :-)

    http://wormake.blogspot.cz/2015/05/vybarvi-se-do-fialova.html

    OdpovědětVymazat

Děkuji za váš komentář ke článku, Radka.