úterý 5. března 2013

Lehké jarní líčení nejen pod brýle

Lehké jarní líčení nejen pod brýle

Od rána tu svítí sluníčko, proto jsem dneska dostala chuť na nějaké lehčí líčení. Zastávám názor, že i ženy středního věku mohou používat barvičky. Proto jsem jako dominantu celého líčení použila své nové stíny Color Tatoo tyrkysové barvy. Posuďte samy, není tahle barvička pro dnešní slunečný den jako dělaná?






Jako lehký základ jsem použila BB krém  (BB Cream Dermacol), na oční víčka pak Podkladovou bázi pod oční stíny (Dermacol), stíny Color Tatto odstín 20 (Maybelline), linka na horním víčku (Essence), řasenka One by One Volum Express (Maybelline), rtěnka Sparking Bronze (Avon), do koutku oka a na spodní linku bílá lesklá tužka na oči (e.l.f.).

Žádný pudr, žádný make-up, na tváře jsem použila rtěnku (tu co na rty). Celé líčení zabralo opravdu jen pár minut (max. 5). Ačkoliv jsou stíny výrazné, vynikají spíš jen při mrknutí nebo sklopení zraku, s otevřenýma očima jsou vidět jen nepatrně, a protože nemám tmavou linku pod okem, připadá mi toto líčení hodně jemné a nevýrazné.

Jak se vám líbí?








a jedna focená s bleskem


Zde foto použité kosmetiky:

 


A jaké jsou vaše oblíbené barvy na oči? 




4 komentáře:

  1. S tou podobou jsi mela pravdu :)

    OdpovědětVymazat
  2. Njn, blondýnka, tobě modrý stíny fakt pasuje a sluší:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji :) No na tobě se mi ty modré taky moc líbí. Já už snad rok marně hledám nějakou pěknou (sytou) fialovou, ale doteď jsem nenašla. Kdybys měla nějaký tip ;)

      Vymazat
  3. Wau, tobě ty brýle slušíííí :-)

    http://wormake.blogspot.cz/2015/05/vybarvi-se-do-fialova.html

    OdpovědětVymazat

Děkuji za váš komentář ke článku, Radka.