neděle 12. července 2015

Essence HAUL - výprodej a končící produkty

Ahojky všem,
jak jsem vám již psala na FB, vymetla jsem všechny drogerie v okolí, abych omrkla výprodeje essence, kde je cena za dané produkty 34,90 Kč. Což není vůbec špatné, když původní cena některých byla skoro 3x vyšší.

Nejprve vám ukážu, co jsem si ve výprodeji koupila já. Na závěr vám dám odkaz na končící produkty.





V první řadě bych chtěla poznamenat, že jsem v pátek prošla všechny tři drogerie, rozumějte Tetu, Rossmanna a DM. V Tetě zatím žádné slevy na essence neměli. Co je zajímavé, že za cenu 34,90 byly jiné věci v Rossmannu a jiné v DM, takže pokud něco sháníte, omrkněte raději obě drogerky. Další kuriozitou je možná i to, že v DM to měli na liště opravdu miniaturním písmem. Dokonce když jsem u pokladny řekla, aby mi zkontrolovala, že jsem vybrala jen odstíny ve slevě, tak na mě koukala a divila se, že je nějaká sleva, že to ani nevěděla. Jde o to, že jen určité odstíny rtěnek, make-upů apod. ve slevě mají.


V Rossmannu jsem koupila tyto krystalické oční linky. Mám už ty modré a jsou skvělé, nádherné na očích a dobře drží. Obsahují holografické perličky, takže dělají pěkné odlesky.





Abyste měli trochu představu, jak vypadají, dám vám sem fotku z mého líčení s těmi modrými:




V DM drogerii jsem si koupila tyto tři rtěnky ve slevě, jedná se o matnou 15, kterou jsem si právě koupit šla a díky které jsem výprodej objevila. Pak jsem do košíčku hodila i svoji oblíbenou korálovou 01 a z řady I Love Nude pak 04, která je hodně světlá. Být tam sleva na více odstínů, určitě bych neváhala, protože mám tyto rtěnky ráda. Výdrž mají slušnou, konzistence mi naprosto vyhovuje, nerozpíjí se, nezalézají mi do vrásek, mám je ráda a za 34.90 Kč není co řešit.





Také v DM jsem koupila toto duo korektorů, které sice už doma mám, ale právě že mi hodně vyhovuje. Nejprve jsem ho srovnávala se slavným Catrice Camouflage, ale nakonec jsem časem zjistila, že korektor od essence mi vyhovuje víc, není tak hutný, tím pádem méně zalezá do vrásek. Oceňuji i dva odstíny v jednom balení, oba mi přesně sedí a baví mě si třeba pod oko dát oba, k nosu světlejší, na vnější stranu očí tmavší. Vypadá to pak přirozeněji. Normálně stály kolem 80 Kč, teď ve slevě jsem neváhala.

BB krém jsem ještě neměla, ale mám tento CC krém, který mi vyhovuje. Tak jsem viděla v tomhle příležitost zkusit i ten BB. A nezklamal. Sedne na moji pleť přesně. :)


Včera jsem BB krém použila při líčení, tak vám sem zas dám fotku, jak vypadá na obličeji - je to bez podkladové báze i bez pudru, jen BB krém, na fotkách mám právě i tu rtěnku essence 15 matnou:



Co mi udělalo velikou radost, byly i oční stíny. Mám jich od essence pár a jsou takové střední kvality, trochu práší, některé jsou pigmentované víc, jiné míň. Ale na oku s bází drží, balení se nerozpadá a dají se dobře použít i za mokra, když chci barvy sytější. Já jsem už delší dobu pokukovala po paletkách 6 stínů, které různé blogerky pochvalovaly, jenže mně se za takovou paletku 114,- Kč dávat nechtělo. No a teď když byly po 34,90, tak jsem si je bez zaváhání koupila. Jen mě mrzí, že nikde u nás už neměli tu čtvrtou variantu All about Sunrise. Ale půjdu tam ještě jednou, třeba doplní stojany nebo budou slevy v Tetě.

Poprvé jsem si koupila i duo 3D. Sáhla jsem i po matném světle hnědém stínu, který mi bude krásně sloužit do záhybu oka při blendění. No a vzala jsem i bronzer, který jsem nikdy od essence neměla. Co se quatra stínů týká, měli ve slevě jen tuto jednu variantu, a to v DM. Ostatně mně se právě tato varianta zdála i nejhezčí.





Takže to je vše, vidíte, šla jsem si pro jednu rtěnku 15 a nechala jsem tam pětikilo. Něco jsem brala i po 2 kusech, abych pak měla v zásobě dárky do dalších giveaway.

Jinak seznam všech končících produktů najdete ZDE


Já v akci:



















A co vy, byli jste na výprodeje essence mrknout? Co hezkého jste si koupili? Nebo se chystáte?


15 komentářů:

  1. Já na tyhle výprodeje vždycky narazím omylem a pak taky odejdu se spoustou věcí. :) Naposled to byly paletky Sweet about Candy. :)
    http://gatetoneverland.blogspot.cz/2015/06/2-narozeniny-blogu-velka-narozeninova.html

    OdpovědětVymazat
  2. Tak teď jsi mě vážně navnadila na ty rtěnky a paletky očních stínů. Hned zítra asi vyrazím do drogérek :) http://www.beautyna-cz.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  3. Nádhera. Skvělý výprodej. Moc se mi líbí linky, rtěnky i ty paletky. :-) Hezky sis nakoupila. Budu muset jít omrknout, zda jsou takové výprodeje i na Slovensku. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  4. Jéé to jsem ani netušila, že tohle zase probíhá. Teď jsem na Slovensku a vůbec nevím, jestli to je i tady a jestli se někam dostanu, doufám že jo! :) Jinak sis koupila super věci, rtěnku Oh so mat! mám také a jsem spokojená :)

    http://sweetelis.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  5. Jo ja kdybych byla v Cesku tak beru drogerii utokem, ty jejich paletky jsou bozske a za tu cenu a ty rtenky jsou fajn, mam prave 01 a ta vypada skvele.
    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  6. Byla jsem se mrknout v DM a koupila jsem si paletku All about chocolates, matný lesk na rty (který mě teda spíše zklamal), nějaké laky na nehty a konturku na rty (i když ta tuším nebyla ve výprodeji). Docela mě dostalo, když jsem si všimla, že mají v tomhle výprodeji i takové ty lesky na rty v tubičce, které byly za 34,90 z původní přeškrtnuté cenovky 29,90 :-D Jinak určitě tam asi taky ještě zajdu, dívala jsem se tam totiž ještě na rozjasňovače a tvářenky, ale nakonec je nevzala, tak příště :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to je dobrej vtip, dát za 34,90 zboží, které původně stálo míň. :D

      Vymazat
  7. Mám úplně stejné asociace! :D Co to vůbec je za barvu, taková vyblitá zelená... :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ježiš, já ti to napsala ke špatnému článku, promiň! :D Nějak jsem se překlikla :D

      Vymazat
    2. To bude tím, že jsem do obou článků měla fotky ze stejného dne :)))

      Vymazat
  8. To jsem měla vědět. Minulý týden jsem si koupila rtěnku za 65kč :-(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No, já minulý měsíc taky :( Tak jsem teď musela nakoupit další ve slevě, aby se průměrná cena za kus snížila :))))

      Vymazat
  9. Skvělý článek, škoda že u nás není DM, to duo korektorů vypadá skvěle a ještě za tak levnou cenu :)..Já si odnesla bronzer a rtěnku č. 15, obojí je za tu cenu skvělé! :)

    OdpovědětVymazat
  10. Vymetla jsem spoustu drogerii a nakonec jsem paletku All about... sehnala jen za plnou cenu v Globusu :D

    OdpovědětVymazat

Děkuji za váš komentář ke článku, Radka.