úterý 28. ledna 2014

3x lak na nehty essence

Dneska chci psát o svých miláčcích na nehty od essence. Zkusila jsem a hned se z nich stala moje závislost a přemýšlím, který bude další. Zatím mám tři.

nail art essence




Není to tak dlouho, kdy jsem si koupila poprvé lak nehty od essence. Tedy lépe řečeno topper, tedy krycí a zdobící lak. Ten můj historicky první mě zaujal barvou, nádherné tyrkysové glitery. Lak sliboval speciální 3D efekt a protože barva byla úžasná a cena nízká, koupila jsem ho. A musím říct, že mě nadchnul.

A to je on, topper č. 10 glorious aquarius.


essence 10 glorious aquarius


Je to spíše krycí zdobící lak, ale já ho používám i jako jediný lak (hned nad podkladový bezbarvý s kalciem), a to ve dvou až třech vrstvách. Tak vynikne jeho 3D efekt. Nanáší se dobře a docela slušně drží, i když já mám bohužel zlozvyk si laky loupat. A to je další věc, kterou mě tento lak nadchnul, jde krásně sloupnout - celá plocha najednou. Poslední dobou mi tohle dělá více laků různých značek a můžu říct, že jsem si tuhle jejich vlastnost oblíbila, protože nemusím používat odlakovač a můžu si každý den lak rychle a jednoduše sloupnout a dát zas jiný. Jinak je tento lak hezký i na barevný lak, ale mně se k němu žádný z mé skromné sbírky moc nehodí, dávala jsem ho např. na stříbrný a bylo to pěkné, ale líbil by se mi na černém a ten nemám. 




Když jsem šla v lednu do DM drogerie, měli na laky od essence akci a jeden stál jen 29 Kč. Tomu se prostě nedá odolat a tak jsem si koupila další topper, tentokrát v barvě stříbrné s drobnými duhovými holografickými glitery ve tvaru čárek, které hrají všemi barvami podle dopadu světla. 

Jedná se o topper č. 15 glitter on me.


essence 15 glitter on me



essence 15 glitter on me


Také tento slouží spíše na dozdobení nalakovaných nehtů a tento se hodí snad úplně na cokoliv. Je krásný na laky, které mi už připadaly nudné a obyčejné, stačí v jedné vrstvě, ale můžete dát i dvě, když chcete mít třpytu víc. Bezvadně se nanáší a jelikož jeho povrch je taky jakoby 3D, pokud je někde nějaká chybička po nanesení, klidně ho připlácnu prstem a doladím tak efekt i jeho přilnutí, nejsou vidět žádné vady. Jsem z něj opravdu nadšená.


Třetí úlovek byl také z DM drogerie za 29 Kč, a to fluorescentní krycí lak. Je hustší konzistence a má takovou bledou barvu (nenapadá mě nic slušného, čemu by se to dalo přirovnat). Nanáší se na jakýkoliv váš hotový lak ve dvou vrstvách a v noci svítí. Sice musím zaplakat nad tím, že původní lak dostane po nanesení tohoto top coatu takový zamlžený odstín, ale zas ty svítící nehty, když jdete spát, to za to stojí. 

Jedná se o top coat č. 18 fly firefly fly.


essence 18 fly firefly fly



Moje portfolio laků na nehty není moc bohaté, ale když máte pár laků a k tomu si pořídíte nějaké zdobící krycí laky, hned je kombinací víc. I když si laky kupuji poslední dobou často, nejvíc mě nadchly právě tyto od essence a určitě si pořídím další. Jejich cena je naprosto úžasná, dobře se s nimi pracuje a vypadají skvěle. 

Svoje aktuálně používané laky si nanáším na tento vzorník a pak ráno přikládám k nehtu a vybírám, který by se mi ten den nejvíc hodil k oblečení a líčení. 



Příště vám prozradím, který další lak a od jaké značky mě v poslední době také nadchl. 

A na závěr ještě ne moc kvalitní fotky mých nalakovaných nehtů s použitím laků od essence.












A co vy, máte nějaký lak od essence, který byste mi doporučili? 





2 komentáře:

  1. Ten svíticí bych brala... byla bych jak Alenka v říši divů.

    OdpovědětVymazat
  2. Ten svítící jsem dostala od Mamči :-) Je fajne.. a svítí.. :D

    http://wormake.blogspot.cz/2015/05/vybarvi-se-do-fialova.html

    OdpovědětVymazat

Děkuji za váš komentář ke článku, Radka.