sobota 30. srpna 2014

Úžasný Lavera krém v BIO kvalitce

Lavera All-Round Cream with Organic Shea Butter and Organic Almond

Lavera - Univerzální krém s BIO bambuckým máslem a s BIO mandlemi

























Krém mě mile překvapil a zaujal, přestože do
této chvíle mě žádný výrobek Lavera nezaujal. Zde to tedy bylo naopak. Od prvního namazání velká láska a už jsem si vyhlídla v DM větší balení, protože ho chci zas a pořád. Tento můj jsem měla v jednom z Ladyboxů a jedná se o malé 25 ml balení. (Prodejní cena za plné balení 150 ml je 187,- Kč nebo jako Hand Cream balený v tubě 75 ml za 118,- Kč).




Něco ke značce Lavera. Firma vnikla v roce 1987 nedaleko německého Hannoveru jako rodinný podnik na malém statku. Cílem bylo vyrábět přírodní kosmetiku. Dnes má přes 100 zaměstnanců a patří mezi čtyři nejvýznamnější výrobce přírodní kosmetiky na světě. Nabízí celý sortiment přírodní kosmetiky v BIO kvalitě. Sečteno, podtrženo: Výrobky značky Lavera jsou vyrobeny ze surovin pocházejících z kontrolovaného ekologického zemědělství, neobsahují parafín, silikon, vazelínu ani jiné ropné produkty. 



Já jsem si myslela, že na ruce budu navždy používat už jen krémy značky Crabtree & Evelyn, které jsou prostě nejúžasnější po všech stránkách a zcela jedinečné. Ale musím říct, že tento krém, ač několikanásobně levnější, mi je něčím připomíná. Zřejmě tou jedinečnou vůní, ale také svým efektem po namazání. Takže jsem našla dobrou alternativu kvalitního krému za příznivou cenu. A rozhodně nebude v mém kosmetickém regálku už nikdy chybět.







Krém má máslovou konzistenci, roztírá se dobře, i když po rozetření je cítit na pokožce jeho hutnost. Ale pak se bleskově vsákne a vidíte už jen napohled spokojeně zářivou kůži. Není nijak extrémně mastný a to se mi na něm též líbí. Kůži nechává heboučkou, vyživenou a nádherně voňavou. Tak ono když se spojí bambucké máslo a mandlový olej, tak to musí na pokožce být znát. A tady je vidět, že výrobce opravdu kvalitu nešidí.






Mandlový olej je jemný a lehký a má vynikající vyživující vlastnosti a bambucké máslo poskytuje ochranu před UV zářením a zanechává pleť jemnou a vláčnou. Ocení jej především suchá a namáhaná pleť. Krém krásně hydratuje a intenzivně vyživuje. Používám ho na celé tělo, na hřbety rukou, na lokty, kolena, stehna a lýtka, prostě kdekoliv se mi zdá kůže suchá. Kromě toho všeho opravdu krásně voní a ani chuťově s ním nemám žádný problém.

Takže určitě doporučuji vyzkoušet, podzim máme za dveřmi a nějaký ten pomocník do sychravého počasí se bude hodit každému. 








A čím vy si mažete tělo? Používáte spíše tělová mléka, krémy nebo oleje?


2 komentáře:

  1. Krém jsem měla v LB taky, ale vyměnila jsem ho, protože bych ho neupotřebila. Na tělo používám především oleje a na ruce mám již svého favorita jinde.

    Radu UltimateChic

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky mám ráda oleje, hlavně teď pořád ty arganové, o kterých už mám rozepsané další články. A co používáš na ruce za krém (značku) Radu?

      Vymazat

Děkuji za váš komentář ke článku, Radka.