neděle 1. února 2015

CLINIQUE paleta: oční stíny + tvářenka




Ahoj ženy,

v dnešním článku vám ukážu malou paletku Clinique, obsahující dva oční stíny a tvářenku. Paletku jsem zakoupila na www.kosmetika-usa.cz a její cena je 169,- Kč. Na tyto stránky jsem zabrousila zejména kvůli nákupu svého prvního Eosu, ale když už jsem tam byla, objednala jsem si toho víc. Kromě beauty bagu, který už nyní v nabídce nemají, i nějaké další produkty. Bylo to v říjnu, od té doby paletku používám a dneska jsem se konečně dostala i k napsání článku.

Clinique mám ráda zejména pro jejich parfémy, které jsem si opakovaně kupovala asi 8 let. Z jejich dekorativky jsem však nikdy nic nevyzkoušela, takže tohle je moje první zkušenost.



Paletka je kompaktní, dá se vzít do kabelky, pokud se potřebujete během dne doupravovat. Mně ale stíny drží pěkně celý den (používám podkladovou bázi Ryor - článek ZDE). Co na ní velmi oceňuji, že skoro neubývá, mám ji od října a vypadá jak jiné paletky po 2 použitích. Stíny nepráší, proto se velice dobře nanáší štětcem.

Takto vypadá její obal zvenku - je bílý s nápisem Clinique.


Uvnitř paletky je přes celé víčko zrcátko, což oceňuji :) V paletce jsou dva stíny, světlý růžový, který mám ráda a nikdy nesmí u mě chybět, ale měla jsem ho zatím od jiných značek. A druhý šedý, ten je pigmentovaný více než ten růžový. Oba se dají dobře vrstvit i ztrácet, takže se mi s paletkou hezky pracuje a používám ji spíše na takové lehké denní líčení.

první foto je s bleskem


toto foto je bez blesku




 A tady už ukázka, jak stíny vypadají v 1 vrstvě na ruce, foceno bez blesku:


A takto vypadá na ruce tvářenka, které jsem zatím na chuť nepřišla, ale když ji teď vidím, vážně není špatná :)




A tady moje dnešní líčeni s touto paletkou:



Před líčením a po nalíčení:







Při líčení byly použity tyto produkty:


  • denní krém Ryor
  • podkladová báze Ryor
  • CC krém Rimmel + make-up Dermacol Botocell (míchám je)
  • gel na obočí Essence
  • tvářenka S-he
  • rtěnka Clinique
  • stíny Clinique z této paletky, podklad růžový, do záhybu šedý, rozblenděný do ztracena
  • pudr Dermacol
  • linka na oči stříbrná Flormar
  • řasenka Dermacol Imperial
úplně jsem zapomněla použít rozjasňovač, který by vynikl zejména pod obočím.... :(

Líbí se vám tyto stíny a znáte tyto webové stránky? Už jste tam nakoupily nebo se chystáte? Já jsem tam nakupovala už 3x :)


3 komentáře:

  1. Moc hezká paletka a krásné líčení si vytvořila :)

    Welcome!♥Reviews everywhere

    OdpovědětVymazat
  2. Ďakujem za recenziu. Pred týždňom som dostalu túto paletku ako darček k nákupu v Clinique. Mám inú farebnú škálu očných tieňov - svetlo hnedú a tmavo-hnedú a lícenka vyzerá podľa fotky ako rovnaký odtieň. Tiež som skúšala denné líčenie a je veľmi príjemné a jemné. Použila som ju zatiaľ len 2x, ale príde mi skvelá na denné použitie. Ružovo-šedé tiene by sa mi tiež hodili.o)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za váš komentář ke článku, Radka.