sobota 13. června 2015

Vybarvi se 2 - Já a stříbrná (sobota)

Máme tu opět akci několika blogerek, kde vám každý den dáme nahlédnout pod pokličku jedné barvy. Jaké produkty v dané barvě máme, ukázky líčení nebo outfitu a odpovědi do barevného tagu. K tomu spousta fotek. :)




Dnes je na řadě barva stříbrná. Jak jsem zjistila, moc produktů v této barvě nemám a v podstatě používám i tak jen jeden produkt, a to je stříbrná tekutá linka od Flormar, kterou mám navíc už 2 roky a ještě stále nevyschla. Nový a můj jediný stříbrný stín mám v paletce Zoeva, i když to není čistý kovový stříbrný, ale spíše šedý se stříbrem. Měla jsem určitě mono stíny Essence, ale najednou je mezi stíny nemám a nenapadá mě, kam zmizely, nicméně stály stejně za prd, protože mi z nich  třpytky opadávaly.




Stříbrná barva v líčení tedy není u mě moc používaná, mám raději teplé barvy a stříbrná se mi líbí spíš u černovlásek. Ale občas ji také použiji.

Začnu dnes ukázkou líčení:
Tentokrát jsem zvolila něco hodně jednoduchého, trochu tělového stínu Essence na celé víčko a pak jen modrofialovým stínem od Zoevy linka s ocáskem a nad ní linka stříbrná Flormar. Aby to nebylo moc obyčejné, schválně jsem ocásky linek nespojila, ale nechala je dvojité. Stříbrnou tužkou Rimmel jsem udělala spodní linku pod oko. A to je vše. Snad i přes svou jednoduchost je to zajímavé a hezké. Rtěnka Essence.

















Ještě mě teď napadá jedno starší líčení (září 2014), kde jsem použila také tuto stříbrnou tekutou linku. Zrovna včera jsem na to koukala, protože jsem si objednávala další neonové a metalické stíny Flormar, když je mají nyní ve výprodeji za krásných 29 Kč. (odkaz jsem vám včera dávala na FB blogu).




A teď ukázka, co stříbrného mám. K tomu bych dodala jen to, že mám jedno šedé háčkované tílko se stříbrnými nitkami, které nejsou na fotce vidět (zn. NEXT). Hodně bižuterie a stříbrných řetízků, z nichž jsem vám pár nafotila. Pár hodinek. Měla jsem ráda různé stříbrné nýty, hroty, cvočky, přezky, takže to byla nejčastější podoba, kde se u mě stříbrná dala najít. Pro zvětšení na fotku klikněte.





náhrdelník z ebay za 30 Kč
Z dovolené v Maroku jsem si tenkrát přivezla tyto pantoflíčky:


a skoro jsem zapomněla na tyhle svoje milovaný botičky:




Z kosmetiky mám jen tohle:



Flormar tekutá linka stříbrná - mám ji už dva roky, neubývá, nevysychá, je super! 


koupila jsem nedávno ve výprodeji v Tetě za 19 Kč

Avon - mám ji nejmíň 10 let a nebyla snad ještě ani ořezávaná.... :/ prostě produkt, který nevím, proč mám. Asi mě na něm zaujaly spíš ta srdíčka :)))


Pierre René - kdysi značka v Tetě, ale už ji neberou. Tyto pigmenty jsem si koupila ve 2 barvách, mám je už asi 8 let, ubylo jich jen trochu. Podle mě dobrá koupě. 



Dokonce jsem zjistila, že nemám ani stříbrný lak na nehty. Mívala jsem jeden od Miss Sporty, ale odstín mi neseděl, tak jsem ho věnovala kamarádce. Pak jsem měla od essence krásný topcoat se stříbrnými glitry, ale už mi došel. Mám tedy jen dva zdobící topcoaty ve stříbrném tónu, ale oba jsou holografické, tedy hází barevné odlesky, což se mi líbí. Každý má jiný tvar glitrů, proto mám dva.





Tak a teď klasicky pár záludných otázek, které připravila Hevi z The Word of Makeup:


Barevný TAG - stříbrná


Tvůj oblíbený stříbrný produkt?
-  linky Flormar

Stříbrný wishlist?
- nějaký krásný lak na nehty a nějaké syté stříbrné stíny (ne šedé třpytkaté)
- stříbrné páskové letní botičky

Co říkáš na kombinaci stříbra a zlata?
- mně nějak nevadí, pokud je vhodně provedena, pokud se to doplňuje a ne tluče. Určitě bych si nevzala stříbrné naušnice a zlatý náhrdelník, ale nakombinovat zlatý a stříbrný náhrdelník nebo mít stříbrné doplňky a na botách zlatou přezku mi nepřipadá tak hrozné. 

Vlastníš stříbrný lak?
- ne, jen glitrové holografické

Jaké barvy kombinuješ se stříbrnou?
- černou, fialovou, zelenou, modrou

První co tě napadne, když se řekne stříbrná?
- stříbrné příbory

A jestli se ptáte, jaká písnička mě napadla dnes, tak je to určitě tato, kde se to stříbrnou jen hemží. Před cca 25 lety mnou velmi oblíbená pro ten geniální klip, který jsem mohla sledovat dokola. A kde jsou ty nejúžasnější stříbrné šatičky (jo a chtěla jsem tenkrát mít postavu jako JLo, byla můj vzor :DDD ).



Blogerky zapojené do této barevné akce:
Kosmetické recenze www.monica-sv.blogspot.cz
The world of makeup - http://wormake.blogspot.cz/





8 komentářů:

  1. Ty dvě linky vypadají zajímavě a to druhé líčení je nádherné. Mě se stříbrná barva líbí na doplňcích, ale koukám, že i v malování se neztratí a může vypadat hezky. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No, dá se využít, ale taky po ní málokdy sáhnu :)

      Vymazat
  2. WAU, to je boží líčení, a moc ti sluší.. Jsi číča míca :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ovšem fotit stříbrnou je děsný!!! většina fotek vypadala hrozně, ten třpyt tam zaniká :( Tak jsem vybrala ty nejpovedenější, ale i tak to není co naživo. :/ Takže jsem zvědavá, jak to dopadne zítra :D

      Vymazat
    2. Chápu tě.. taky jsem bojovala jak jsem mohla.. :D NO zítra to bude teprve pecka.. :D :D

      Vymazat
  3. No Radko, velmi Ti to sluší! Stříbrná líčení krásně zvýraznila.

    OdpovědětVymazat
  4. Krásné líčení, líbí se mi ta jemná kombinace stříbrné a barviček :)

    OdpovědětVymazat
  5. Líčení je boží! :) jinak se mi hodně líbí ten stín od Zoevy :)

    http://sweetelis.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat

Děkuji za váš komentář ke článku, Radka.