sobota 4. července 2015

NÁKUPY za měsíc červen 2015 + VIDEO

Nejdřív vám ukážu kotníčkové boty, které jsem koupila už dřív, ale zapomněla jsem je do minulých novinek dát. Není to sice nic do těchto parních dní, ale když je chladněji nebo prší, jsou fajn. Chci vám je ukázat hlavně proto, že je na ně sleva 78% na e-shopu (a nejspíš i v prodejnách) Baťa.
Původní cena 1899,-, nyní 399,- Kč , tomu jsem nemohla odolat. Mají vyšší platformu, udělají vás tedy vyšší a štíhlejší. Svrchní materiál je sice syntetika, ale za tu cenu jsem je stejně chtěla, protože se mi jinak líbily a věřím, že službu udělají. Přední část je jakoby chlupatá, vzadu mají zlatý zip.

Když jsem začala botami, tak hned skočím na další nákup, a to v CCC obuvi. Tam miluji hlavně jejich kabelky, některé jsou opravdu nádherné. Tentokrát jsem hledala nějaké psaníčko jen tak do ruky, přecejen je léto a nechci se tahat s velkou kabelkou. Samozřejmě ideální psaníčko by bylo uvnitř prostorné. A našla jsem! Co se mi líbí, že je tříbarevné a já si ho tak lehce můžu vzít jako černé nebo jako bílé (béžové), podle toho, kterou stranou ven si ho natočím. Kromě toho se skládá jakoby ze tří psaníček k sobě přišitých, což ho činí opravdu prostorným, přesně podle mých představ. Vejde se mi tam diář, peněženka, karty, klíče, mobily atd. Má ozdobný zlatý řetízek, který také může sloužit k uchopení, součástí je i černý delší pásek, takže si můžete udělat i crossbody kabelku nebo nosit přes rameno. 








Mám v CCC jejich zákaznickou kartu, je zdarma a chodí mi pak SMS, kdy mají slevy, ty jsou většinou 30-40% a já tam pak musím jet. :) Dále jsem v CCC koupila letní boty, opět podle mých představ. Na nízké pohodlné podrážce, kožené - kůže je opravdu krásně měkká a nikde nedře, bez zapínání kolem kotníku, přece jen se nerada ohýbám, raději nohu vsunu a jdu. 




A neodolala jsem ani těmto nízkým modrým letním lodičkám, které jsou sice ze syntetiky, ale byly zlevněné na 120 Kč.



Jdeme ke kosmetice. Té bylo tento měsíc o něco méně než v květnu, tentokrát nemám totiž žádnou výhru, protože místo soutěžení jsem se válela v lázních a dělala něco pro své zdraví. Ale nějaké ty nákupy byly, takže hurá na to.

Protože jsem si v květnu pořídila gel lak na nehty od essence a pak jsem zjistila, že k němu potřebuji podlak a nadlak, musela jsem si je jít koupit. Takto vypadají: 






 Vlevo je nadlak, vpravo podlak. Článek o těchto lacích najdete ZDE .

V drogerii Teta jsem narazila na výprodej laků Astor, kus byl za 15 Kč. Barev měli hodně, já jsem si jich nakonec vybrala 10 ks. Brzy o nich budu psát článek, tak sem pak dodám odkaz, případně sledujte můj blog. Ještě mi chybí nalakovat a nafotit na ruce dva z nich. 






V Tetě jsem koupila i tento BB krém od Maybelline, který byl ve výprodeji z 199,- na 49,- Kč. Koupila jsem dva odstíny, a to Light a Medium, že se o ně podělím s dcerou. Ač jsem to zamýšlela obráceně, mně sedí medium a dceři light. Hodně mě překvapil, mám bb krémy od dermacolu, essence a rimmelu, ale tento maybelline mi zatím připadá nejlepší. Kdyby nebyl ve slevě, tak bych si ho nekoupila, protože ten obal se mi moc nelíbí, ale na pleti mě velice překvapil, má slušné krytí, dělá pleť krásnou a na léto je úplně fajn, používám ho teď skoro každý den. 




V Tetě jsem koupila i tvářenku essence za 49,- Kč. Líbí se mi tento korálový odstín, mám už jednu v této barvě od essence, ale ta je krémová a používám ji moc ráda. 



V drogerii Rossmann jsem si všimla slevy na malé paletky Maybelline, byly tam zlevněné asi na 104,- Kč. Když jsem pak přišla do Tety, měli je tam zlevněné na 49,- Kč, čemuž jsem nemohla odolat. Obě paletky jsem si hned zamilovala a pořád je teď používám, mají krásnou výdrž po celý den (používám bázi), mají pěkné odstíny a prostě jsem z nich nadšená. Nikdy jsem si tento typ paletek nekupovala, nebýt slevy, ani bych netušila, kolik radosti můžou nadělat. 



V Rossmannu jsem ale koupila tyto krémové stíny essence, které měli ve výprodejovém košíku za 39,- Kč, ale každý, kdo je někdy zkusil, je chválí a essence je prý už nebude nabízet, takže jsem si vybrala hned 5 odstínů. A musím říct, jsou super! Vypadají na oku zhruba jako slavné color tattoo od maybelline a mají opravdu dobrou výdrž, drží a drží a je skoro problém je dostat dolů. :) Používám je jako stíny i místo báze pod jiné stíny. A jsem ráda, že je mám. 



V Rossmannu jsem sáhla i po této rtěnce essence, protože se proslýchá, že tento odstín mají také přestat prodávat a on je to zrovna můj neoblíbenější ze všech rtěnek essence, co mám. Sice té mojí je tam ještě aspoň 1/3, ale pro jistotu jsem si koupila novou. Je to odstín 01 Coral Calling. Pak jsem do košíčku hodila i krystalické linky essence, které jsem si chtěla koupit už několik měsíců. Zvolila jsem odstín 07 blue heaven. Jsou také moc krásné, nejen třpytivé, ale i krásně měňavé. :)




Na e-shopu Flormar mají nyní také dobré výprodeje, a protože mám od nich ráda neonové mono stíny, objednala jsem si další 3 ks. K tomu jsem vzala i 3 ks stínů metalických. Cena byla 29,- Kč/ks. 




Dále jsem si u Flormaru koupila tuhle krásnou voděodolnou konturku na rty, kterou chválila blogerka Niki a to bych nebyla já, abych ji hned nechtěla taky. 



Další nákup byl opět u Rossmanna, kde měli v akci tyhle moje oblíbené rozjasňující korektory Rimmel, protože mi ten můj dochází a protože jsem teď na léto nutně potřebovala tmavší, skočil mi do košíčku, ani nevím jak. Cena byla kolem 80,- Kč, kdo by odolal?





Do Rossmanna jsem si běžela i pro tyhle nádherné burgundy stíny essence z jejich letní limitky Love & Sound. Mají krásnou sytou pigmentaci a mám z nich velkou radost.



Nemohla jsem tam nechat ani tyhle tužky na oči, které byly ve výprodejovém stojánku za 9,90 Kč!!!! Ty modré jsou značky Rimmel Scandaleyes - voděodolné, a ty hnědofialové jsou essence long lasting eye pencil.




Z pečující kosmetiky jsme potřebovali nějaké šampony, pro ty jsme šli do DM drogerie. Syn si vybral šampon Playboy, který vám ukazovat nebudu (když je pánský :D ) a dcera si vybrala Fructis (39,90Kč), je to ten Pro objemnější a hustší vlasy (250 ml). Já jsem si chtěla koupil od Baley šampon s arganovým olejem, ale když jsem viděla, kolik druhů šamponů v této řadě mají, nakonec jsem sáhla po tom Pro dlouhé a namáhané vlasy (39,90 Kč), má 250 ml. A musím říct, je fakt super. Dokonce po něm mám snad lepší vlasy než po mém oblíbeném Aqualight od Pantene.



V DM drogerii jsem si také vyzvedla tuhle nákupní tašku, která je za 30 bodů. Je prostorná, má 4 ucha, takže se dá nosit jak v ruce, tak přes rameno. Dá se uprostřed zapnout na suchý zip.


No a neodolala jsem ani velké slevě na krasa.cz, kde jsem si koupila plánovaný liftingový krém dermacol botocell, který je normálně docela drahý (článek ZDE), ale tady ho měli v sadě v kufříku ve velké slevě za 199,- Kč. Vzala jsem si sady obě, krémy využiju. V jedné sadě byl s očním krémem a maskou, ve druhé se sérem. Oba kufříky se mi líbí i jako takové, už pár taštiček od dermacolu mám a jsou kvalitní. Navíc jsem k tomuto nákupu získala podkladovou bázi Satin zdarma, čímž se mi krásně pokrylo poštovné. Takže za čtyři stovky docela dost muziky. :)



A to je vše. Kdo chce raději VIDEO verzi, tak ji najdete tady:
https://www.youtube.com/watch?v=TXPY_dZJVOQ



Jak se vám moje nákupy líbí? Máte také něco z toho nebo vás něco zaujalo, že byste si to také rády koupily? Jaký byl nejlepší váš úlovek v měsíci červnu? 

12 komentářů:

  1. Rady, oboje boty jsou moc moc moc krásné. Fascinují mě tvoje nákuoy ve slevách, já na ně nemám nikdy štěstí :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Těmi krásnými boty myslím ty letní. Ty černé nejsou můj styl :-)

      Vymazat
  2. Koupila sis super věci a hlavně jsi narazila na bezva slevy! První botky se mi celkem hodně líbí a za tu cenu jsou jako zadarmo :) Laky od Astoru vypadají božsky - krásné barvy! A nákup Dermacolu také vypadá dobře ty taštičky se mi hodně líbí! :) Krém bych teda nevyužila, ale když ty to využiješ je to určitě super nákup! :)

    http://sweetelis.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. děkuji :) Jo, ty taštičky jsou krásné, zrovna vymýšlím, co si do nich budu dávat. :) Tak ten krém by šel třeba i jako dárek pro mamku, já už nakupuju i na vánoce :)))

      Vymazat
  3. To máš pravdu, navštívila jsem už i jiné Tety a tam ty výprodejové stojany třeba vůbec nemají. Když jsem se ptala, jestli nemají žádné zboží ve výprodeji, tak mi řekli, že slevy jsou normálně v regálech. U nás to mají zvlášť. A ještě mi prodavačky poradí, ty laky třeba byly asi za 19,-, ale ony mi řekly, že je na vše od Astoru zrovna 25% sleva (nedávno to zas bylo na Rimmel) a ty slevy se vztahují i na zboží ve výprodeji, proto to pak je i za 15,-. Většinou to tam je z důvodu, že se mění obal nebo nápis apod. a starší řady pak vyprodávají. Nevýhoda je zas ta, že mě to nutí tam každý týden jít a nikdy neodejdu s prázdnou :D

    OdpovědětVymazat
  4. Po tom BB creamu se podívám jinak ten korektor od Rimmel mám taky a je super. :) Pěkné kousky.
    http://anyworld0036.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dneska jsem koupila BB krém od essence, ten je taky dobrý a v DM ho teď mají za 34,90Kč. :) Jinak ty BB Maybelline také stále v naší Tetě mají za 49,- Dnes jsem tam zas byla.

      Vymazat
  5. Skvělé věci!! Zaujaly mě laky od Astoru. Tolik!! :D Ale za tu cenu bych si vzala asi jen jeden haha.. Ne, dva :) U nás v Tetě byly tyhle laky za 19 Kč, tak jsem si vzala jeden v NUDE odstínu a jsem s ním spokojená. Naschvál jsem si vzala jen jeden, protože minulý rok jsem si kupovala stejný akorát ve žluté barvě a byl na nic :(

    Life By Peggie

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jsou dobrý, akorát jeden byl slabší, že se musely dát dvě vrstvy. U ostatních je barva tak sytá, že jsem pak dávala už jen jednu vrstvu. Taky u nás byly jako za 19, ale měli zrovna na vše od Astoru 25%, což se vztahuje i na věci ve výprodeji, proto stály ve finále ten den 15,- :D

      Vymazat
  6. Parádní nákupy, ty slevy v Tetě mě fascinují, někdy tam budu muset zajít :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. lepší tam nechodit :DDDD Ale né, sice tam vždycky nechám třeba 400,-, ale zas co věcí za to mám a pak se doma raduju :)

      Vymazat

Děkuji za váš komentář ke článku, Radka.