pátek 7. srpna 2015

Spotřebováno VIDEO - červenec 2015



Zajímá vás, který spotřebovaný sprcháč byl perverzní, který byl vymydlený a jak lyofilizace ovlivní naši krásu i zdraví? Pak mrkněte na mé nové video o spotřebovaných produktech za měsíc červenec 2015.



Video najdete ZDE:


A všem vám přeji příjemný víkend někde u vody nebo u youtube či blogů. Nebo musí někdo být v práci? Máte aspoň klimatizaci?



7 komentářů:

  1. Zaujímavé video..
    http://www.londongirl01.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  2. Milá Radko, to jsem si zas smlsla. ;) Super video, dokonce jsem v něm zahlídla pár mých kosmetických oblíbenců, u kterých mám (naštěstí) zatím plné lahvičky. ;)
    Jsem u psacího stolu, bez klimatizace, jen mi tu nesměle větrá včera koupený větrák. Ale jak vidíš, čas na oblíbené blogy jsem si našla. ;)
    Vivi

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jak mám nějakého oblíbence, měla jsem takový zvyk si tam trochu nechat :) Bylo mi líto ho dopotřebovat. Tak teď kvůli těmto videím už to dělat nemůžu a některé zbytečky dodělávám, novinky spotřebovávám do dna. :) To vedro je neskutečné, také jsem stále u větráku a bez klimatizace.

      Vymazat
  3. No panejo, to je spotřebovaných produktů. :) Já to vždycky syslím půl roku. :D
    Moc ráda bych tě pozvala, aby jsi si zúčastnila tagu, na který jsem tě nominovala. Více na http://gatetoneverland.blogspot.cz/2015/08/tag-liebster-award.html

    OdpovědětVymazat
  4. Zase jsi toho spotřebovala mraky :) Některé produkty vypadají fakt fajn :)
    Budu ráda pokud se zapojíš do TAGU, na který jsem tě nominovala :)

    SweetElis

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. to jsi už druhá, co mě do něj nominovala :) Zkusím to nějak vymyslet.

      Vymazat

Děkuji za váš komentář ke článku, Radka.