úterý 20. října 2015

Moje dnešní líčení - první použití BB pudru Pond´s, řasenky Gaby a stínů Astor Emerald




Ahoj ženy,

dnes je u nás pochmurno, tak jsem si řekla, že si ten den zpříjemním nějakým barevnějším líčením, ale protože je podzim, sáhla jsem nakonec po zelené. 

Jsem totiž stále nemocná, dnes jsem dobrala antibiotika, ale bohužel mi nějak nezabrala. Každopádně přiznávám se, že už jsem měla po líčení fakt absťák a musela jsem. 

Na pleť jsem nanesla BB pudr Pond´s Magic Powder, zakoupený v jedné mé oblíbené FB skupině, kde pravidelně nakupuji. Pokud máte FB, určitě tam mrkněte, paní Romana tam prodává kosmetiku koupenou v zahraničí. Takže nebylo třeba dávat žádný make-up a pudr, tento zázračný výrobek udělá krásnou pleť sám. A jak nádherně voní! :) 

BB pudr - Pond´s Magic Powder
 
BB pudr - Pond´s Magic Powder

BB pudr - Pond´s Magic Powder
BB pudr - Pond´s Magic Powder




Jako podklad na oční víčko jsem použila Maybelline Color Tattoo v odstínu 87 Mauve Crush. Od půlky víčka směrem ven jsem pak nanesla zelený stín Astor v odstínu 380 Emerald , který mi poslala moje čtenářka Denisa - ještě jednou děkuji! :) 

Color Tattoo 87 Mauve Crush
Color Tattoo 87 Mauve Crush


Astor - 380 Emerald


Nakonec jsem vnější koutky ztmavila černým pigmentem Jordana a protáhla. Rozhodla jsem se, že linky dnes nepoužiji, aby líčení nebylo ještě víc výrazné, takto to podle mě stačí. 

Na spodní linku jsem také nanesla zelený stín a vnitřní koutky rozzářila stříbrná tužka L´Oreal, kterou mám už tak 12 let, tu jsem dala i na spodní linku a vnitřní stranu horních víček. 



Gabriella Salvete - Gaby




Řasenku jsem dnes poprvé vyzkoušela Gaby od Gabriella Salvete, kterou mi také poslala Denisa. Obočí jsem jen přejela hnědým stínem, nechtěla jsem ho moc zvýrazňovat. 


Gabriella Salvete - Gaby 


Miss Sporty 032 

Na rty jsem zvolila rtěnku od Miss Sporty v odstínu 032, tu mi pro změnu poslala Hevi. Rtěnku jsem použila i na místo tvářenky, a protože obsahuje shimmer, nedávala jsem už rozjasňovač. 











A takhle celé líčení dopadlo:




Pokud se rádi líčíte, zapojte se do retro výzvy, o které jsem psala ZDE. Z důvodu nemoci budu podrobnější instrukce zasílat až tento týden, líčení bychom publikovaly začátkem prosince.

Líčení je rychlé a jednoduché, ale mám tento styl ráda. Jak se vám líbí a jaké barvy na oči používáte v tomto počasí vy?  

17 komentářů:

  1. Dnes jsem ho taky testovala. Vůně je suoer, krytí dobré a pracuje se s ním jednoduše :-) Pokud je ta fotka nahoře bez retuše, tak to vypadáš-na to že si nemocná-výborně:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky jsem čekala menší krytí, ale je fakt, že nemám teď žádný pupínky. Retuš tam není, ale použila jsem funkci: rozmazat - mírně a pak ještě nějaký filmový efekt, jakoby filtr, protože jak jsem se fotila pod lustrem, byla jsem tam nějaká moc oranžová. :) Mně ta vůně strašně něco připomíná, ale nemůžu přijít na to, co to je. Nějaký parfém? Nebo že by jen dávná vzpomínka, když jsem kdysi používala mýdla Pond´s? :/

      Vymazat
    2. Taky mi vůně připomíná něco....jelikož jsme plus mínus stejně mladé, taky jsem používala Ponds, tedy předpokládám, že to bude vzpomínka z minulosti :-)

      Vymazat
  2. Hezké líčení, jak to děláš, že vypadáš tak mladě?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jééé, děkuji za tak krásný kompliment :))) To se hezky poslouchá. Dokonce mi to říkají i doma, dokonce i děti! (které nejdou pro kritiku daleko). Já sama nevím, čím to je, ale fakt mám lepší pleť než před 2 roky, tak to dávám za vinu blogování, že furt zkouším lepší a lepší přípravky. Teď testuji super masku, brzy bude článek, asi to je díky ní. Teď taky celý týden piju jeden čaj za druhým, hlavně bylinkové a hodně spím. Asi to je i geny, moje babička byla nejkrásnější v 50, tak si říkám, že jsem po ní, že teprve zraju :))))

      Vymazat
    2. A nejvíc mě těší, že nemám ještě žádný šedý vlas. :))) Tak doufám, že to ještě chvíli vydrží, celý život jsem se barvila na blond, teď si nechávám svoji barvu vlasů a docela jsem si na ní už zvykla, tak bych nechtěla začít šedivět :))))

      Vymazat
  3. Nemocná a stejně krásná :) Brzy se uzdrav :)

    OdpovědětVymazat
  4. Pěkné líčení, na podzim moc nemám náladu, tak si dám jen řasenku a hotovo.
    Beauty by K. - GIVEAWAY

    OdpovědětVymazat
  5. Pěkné líčení, Color Tatoo taky používám moc ráda :)
    Denisse Beauty

    OdpovědětVymazat
  6. Ten pudr vypadá zajímavě, udělal ti opravdu krásnou pleť :) Celé líčení je moc hezké a určitě ti zlepšilo den :)

    SweetElis

    OdpovědětVymazat
  7. Ty oči se ti moc povedly opravdu. Úplně tě to prozářilo. Navíc ten pudr je zajímavý.
    Kačka ze SISTERSHOODS

    OdpovědětVymazat

Děkuji za váš komentář ke článku, Radka.