čtvrtek 27. února 2014

Recenze knihy Probuďte svou krásu - jedinečný způsob Dr.Hauschka

Vysoká kvalita biokosmetiky Dr. Hauschka spočívá v použití jakostních bylin a léčivek, díky čemuž dá vyniknout nejen vaší kráse, ale je prospěšná i vašemu zdraví. Tato přírodní kosmetika s více než 120 výrobky (na pleť, tělo i vlasy a dekorativní kosmetiky) se vyváží do více než 40 zemí světa. Používají ji např. celebrity jako Jennifer Aniston, Brad Bitt, Cher, Madonna, Kate Moss, Julia Roberts a další.





Tu pravou a přirozenou krásu mají všechny ženy na dosah ruky. Právě o tom se dočtete v knize, kterou vám chci dneska představit. Je plná rad, jak změnit svůj životní styl a jak ovlivnit během jediného měsíce svůj vzhled k lepšímu. Přináší i řadu receptů na zdravá jídla.


Knihu s názvem Probuďte svou krásu - jedinečný způsob Dr. Hauschka napsala Susan West Kurz a kniha v českém jazyce vyšla v roce 2007 v nakladatelství Smetana. Má 208 stran a spoustu krásných fotografií, ale především rad a návodů. Ty jsou rozděleny do 9 kapitol. Více vám napoví fotografie knihy, které jsem pro vás nafotila. V závěru mého článku najdete odkaz, kde můžete tuto knihu i tuto kosmetiku zakoupit.






Takto vypadají jednotlivé kapitoly:












Další ukázky z knihy, abyste měli představu, jakou formou je psaná:









Ukázka z přebalu knihy:





Zadní strana knihy:



Knihu jsem přečetla za 1 den. Co se týče životního stylu, spoustu věcí z toho již dávno dodržuji, ale spoustu věcí mi kniha připomněla. Přečetla jsem na tato témata už mnoho knih, tady je to vše krásně pohromadě, tak jak to mám ráda - stručně a věcně. Určitě vyzkouším recepty a jídelníčky. 

Jak jsem slíbila, tak ještě odkaz, knihu můžete zakoupit ZDE a na stejném místě si také můžete objednat tuto kosmetiku. Cena knihy je 525,- Kč. Já jsem na tyto stránky narazila, když jsem hledala, co všechno tato značka nabízí, protože jsem byla zvědavá, co asi tak bude v tom únorovém Ladyboxu.

Jinak kamenná prodejna sídlí na Praze 1, Revoluční 10, tam je možné si jít kosmetiku ovonět a vyzkoušet. Takže se tam chystám, protože mě to docela zajímá.


Čtete si rády knihy o zdravém životním stylu? Máte nějakou doma? Láká vás nákup této knihy nebo této kosmetiky? Vyhovuje vám tato forma mých článků, tj. méně textu a více fotografií?

Děkuji za vaše komentáře. 















Žádné komentáře:

Okomentovat

Děkuji za váš komentář ke článku, Radka.