pátek 28. března 2014

Ladybox březen 2014 - foto

Včera mi kurýr přivezl Ladybox z březnové eko-edice. Tak se můžete podívat, jak ten můj vypadal.

Krabice byla jiná, než obvykle - ekologická, z recyklovatelné lepenky. A taky byla menší, než bývá ta růžovo-bílá. Původně jsem si ho kupovat nechtěla, ale když mi přišla na e-mail akce za cenu 289,- Kč, neodolala jsem. 


Po otevření krabice mě teda nemile překvapilo, že tam není žádný "boxík", protože to je jeden z důvodů, proč si LB objednávám. Také informační leták, ve kterém to bylo jakoby zabaleno, je na první pohled ekologický. Až mi naskakuje husí kůže, když ho držím v ruce. Nezvyk. :)




A takto to vypadalo v krabičce:



Nebudu opět moc zdržovat psaním, jdeme rovnou na fotky.

První plný produkt - Pleťové čistící mléko od značky Dr.Hauschka, 145 ml, prodejní cena 532,- Kč. Nádhera! Zrovna čistící mléko mi došlo a toto má navíc nádhernou lahvičku s pumpičkou, což mám fakt ráda. Takže se moc těším, jaké budou moje dojmy po vyzkoušení.









Druhý produkt v plném balení - Hydratační micelární voda značky Yves Rocher, 200 ml, prodejní cena 285,- Kč. Spokojenost. Ta se vždycky hodí, rychle je vyplácávám a ráda zkusím novou, kterou bych si asi sama nekoupila, protože mi stačí levnější. Hned večer jsem ji zkusila a vypadá opravdu dobře, funguje a nepálí v očích.



Třetí produkt - Krém od značky Lavera, 25 ml - cestovní balení (prodejní cena za plné balení 150 ml je 187,- Kč). Balení plechové, jako stará klasická Nivea. A byl fakt problém ho otevřít, au moje nehty. Já nějak pořád nemůžu přijít té Laveře na chuť, ale jsem ráda, že tento krém je v balení 25 ml, mně se to zdá tak akorát, abych ho stihla zužitkovat. Krém je ale k mému překvapení velice příjemný, bambucké máslo moje pokožka miluje, vím, že třeba na ruce ho určitě používat budu.











Od značky Urban Veda zde byly dva výrobky v cestovním balení. Ten větší je Čistící gel, 20 ml (plné balení 150 ml stojí 269,- Kč). Musím říct, že mi příjemně voní a jsem na něj opravdu zvědavá. Ten menší je Denní krém, 10 ml (plné balení 50 ml stojí 499,- Kč) a na jeho popisu mě nejvíc zaujalo, že zvyšuje produkci kolagenu a stahuje póry, takže něco, co se mi fakt hodí.





V boxu byly samozřejmě i vzorky na vyzkoušení, takže stručně.

Značka Weleda - 2 ks Zklidňující pleťový krém pro přecitlivělou pokožku:



Od značky Salcura - čistící gel:




Kivvi denní krém s maliníkovým olejem a výtažkem z jablka:


Slevové kupóny:



A koho zajímají i letáčky, tak i ty si zde můžete prohlédnout:














Žádné komentáře:

Okomentovat

Děkuji za váš komentář ke článku, Radka.