sobota 29. března 2014

Šampon a balzám na vlasy Zlatý zázvor


Šampon na vlasy Zlatý zázvor, TianDe 21308, Objem: 300 ml, cena 350,- Kč

Účinek: Díky svému jedinečnému přírodnímu složení šampon na vlasy Zlatý zázvor efektivně potlačuje zvýšenou produkci tuku v mazových žlázách a odstraňuje lupy. Výtažek ze zázvoru stimuluje mikrocirkulaci v pokožce hlavy, prohřívá, oživuje vlasové kořínky a zrychluje růst vlasů. Výjimečná technologie nabíjí vlasy energií, vyhlazuje jejich povrch a posiluje odolnost vůči vnějším agresivním faktorům. Výsledkem jsou dokonale čisté, jemné, nadýchané, lesklé a pružné vlasy. Vhodný pro všechny typy vlasů bez ohledu na věk. Vhodný pro každodenní použití. Šampon Zlatý zázvor se doporučuje používat v kombinaci s balzámem Zlatý zázvor.

Složení: aqua, disodium cocoyl glutamate, zingiber officinale root extract, cocamidepropyl betaine, cyclomethicone, cocamide DEA, polyquaternium-47, propylene glycol stearate, cocomidopropyl betaine, polquaternium-7, potassium lauryl phosphate, zinc pyrithoine, guar hydroxypropyltrimonium chloride, DMDM hydantoin, panthenol, polyquaternium 10, citric acid
Moje dojmy: Koupila jsem si ho, protože jsem chtěla něco, co urychluje růst vlasů. Jelikož se dávkuje pumpičkou, vydržel mi poměrně dlouho, asi 4 měsíce (mytí vlasů cca 3x týdně). Na hlavě tak trochu štípal, asi tak, jako když vás na jazyku štípe zázvorový čaj. Vlasy po něm byly ale pěkné, z velké části splňuje to, co je slibováno, včetně toho růstu vlasů. I když byl dražší, vyhovoval mi a koupím si ho zase. 

Balzám na vlasy Zlatý zázvor, TianDe 21309, Objem: 300 ml, cena 350,- Kč

Účinek:  Vyvážený komplex obsažených rostlinných výtažků, přírodních tukových složek a kondicionačních přísad napomáhá zpevnění a růstu vlasů. Zlepšuje jejich strukturu, dodává hebkost, pevnost, zvyšuje prokrvení a výživu pokožky, odstraňuje lupy. Chrání vlasy před nepříznivými vlivy. Usnadňuje rozčesávání a tvarování účesu. Výsledkem jsou dokonale čisté, jemné, nadýchané, lesklé a pružné vlasy. Je vhodný pro všechny typy vlasů bez ohledu na věk.

Složení: aqua, zingiber officinale root extract, cetearyl alcohol, steartrimonium chloride, propanediol, lanolin, hydrogenated coconut oil, polyquaternium—47, glyceryl stearate, glycerin, hydrolyzed rice protein, DMDM hydantion

Použití: Jako kondicionér – naneste na cca 3 minuty na umyté vlhké vlasy, promasírujte a pečlivě opláchněte. Jako regenerační maska – naneste na 20 minut na umyté vlhké vlasy a poté pečlivě opláchněte.
Moje dojmy: Kondicionér má odporně zelenou barvu, ale naštěstí vlasy neobarvuje. Nevím, čím to je, ale vydržel mi mnohem déle než šampon. Když mi došel šampon, kondicionéru mi zbývala ještě asi 1/4. Koupila jsem si ho proto, abych měla šampon i kondicionér stejné řady, chtěla jsem hlavně vyzkoušet slibovanou podporu růstu vlasů, což tyto dva výrobky opravdu dokázaly. Uvažuji o něm opět, protože když jsem pak přešla na různé šampony z drogérií, měla jsem vlasy splihlejší a mastnější, než to bylo s řadou Zlatý zázvor. 


Výrobky této katalogové značky se dají objednat přes internet nebo zakoupit u různých prodejců (distributorů). Také nabízí zdarma registraci, kdy pak můžete všechny jejich výrobky kupovat se slevou, případně prodávat. 


Takhle dlouhé vlasy jsem měla v den, kdy jsem šampon a balzám poprvé použila:



A takhle o 5 měsíců později, myslím si, že opravdu vyrostly víc, než normálně rostou, aspoň mně to tak připadalo:







4 komentáře:

  1. Produkty vypadají hodně zajímavě a jestli po něm vážně tahle rostou vlásky nebude to dlouho trvat a bude dělat společnost i mě ve sprše :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Asi měl vliv, on asi hodně prokrvuje ty vlasové kořínky (je cítit to typické štípání zázvoru při mytí), od léta používám různé jiné šampony a od tý doby jako by mi vlasy přestaly zas růst :( Tak zas o něm přemýšlím, i když to vyšlo na 700,- Kč. Ale ani se mi po něm vlasy nemastily jako teď, mám je věčně splihlý :( Jo a to v mým věku už rostou fakt pomalu, takže ten šampon asi fakt vliv měl.

      Vymazat
  2. Teda, to je úžasný! Taky chci něco vyzkoušet, spíše pro posílení,vlasy mám až po zadek :)

    byelle.blog.cz

    OdpovědětVymazat
  3. Vlasovou péči si umím užívat. Přece jen vlasy jsou korunou krásy. Ale přiznám se, že zázvor znám zatím jen z čaje.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za váš komentář ke článku, Radka.