středa 14. ledna 2015

ASTOR 630 Silky Pink Couture Eye Shadow

Ahoj ženy,




při dnešní návštěvě DM drogerie jsem ve stojanu se slevami objevila tyto nádherné oční stíny Astor. Mají je tam nyní za 42,50 Kč. Myslím, že stíny Astor jsem za celý svůj život neměla, alespoň se mi žádné nevybavují a to mám na kosmetiku paměť dobrou. Tyto měli v naší pobočce DM ve třech hezkých odstínech, zelené, fialové a této světle růžové.




foto bez blesku




foto s bleskem
No a mně právě docházejí moje oblíbené světle růžové mono stíny od Maybelline, takže mi právě ta barva přišla vhod a vzala jsem je. Jsem zvědavá, jak s nimi budu spokojená, ale tyto stíny snad nemůžou nic pokazit ani jako rozjasňovač pod obočím. Obsahují maličké zlaté třpytky, shimmer. Jinak se dají rozetřít úplně doztracena. Koupila jsem je teprve dnes, takže jsem je ještě nezkoušela na oči, nevím tedy, jakou budou mít výdrž apod. Máte s nimi někdo zkušenosti?





Každopádně vám o nich hned píšu, protože pokud jsou dobré, třeba někdo uvítá, že jsou ve slevě. Nebylo to to jediné, co jsem nakoupila, i na stojanu Essence byly zajímavé slevy - vybrané produkty byly za 34,90, takže jsem vzala na vyzkoušení 2 řasenky a pár dalších kousků. O tom vám napíši zas někdy příště. 


Tak tady ještě pár fotek, jak vypadají stíny Astro na ruce:

bez blesku



s bleskem





1 komentář:

  1. jsou moc pěkné! mně se tyhle barvičky moc líbí a vždycky mě lákají, ale bohužel mi vůbec nesluší, tak je musím obdivovat vždycky jen na ostatních :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za váš komentář ke článku, Radka.