čtvrtek 15. ledna 2015

Essence - 2x řasenka: The Lash Curler + multi action blackest black

obr.1 - moje nákupy v DM
Ve stojanu Essence v DM drogerii na mě před dvěma dny svítily cenovky se slevou na 34,90 Kč u několika položek. Doslova na mě volaly: Kup si mě! Žadonily, škemraly, já stále nechtěla, ale nakonec se nedalo odolat.
Dnes vám tedy ukážu, co krásného mi nakonec doslova samo skočilo do nákupního košíku. Ale nemůžu to na vás vybalit vše najednou, tak hezky postupně.









Dneska to bude o dvou řasenkách. V úvodu se přiznám, že snad už 10 let jsou u mě favoritem řasenky Maybelline a konkurují jim v mé oblíbenosti řasenky Dermacol. Tyto dvě značky mi vyhovují, ostatně mají tak široký výběr, že si u nich prostě najdu ty své nej nej nej.
Co se týče řasenek od Essence, kterou jako značku hodně nakupuji, nemám dobrou zkušenost. Ano, zkušenost mám jen jednu, kdy jsem si před 2,5 lety koupila jejich voděodolnou řasenku. A přišlo velké zklamání, brzy mi vyschla, drolila se mi z oka, prostě s Maybelline se to nedalo absolutně srovnávat.
Od té chvíle jsem na řasenky Essence zanevřela a nikdy si žádnou další nekoupila, i když loni na podzim mě strašně moc lákala ta Princess Lashes (obr.2). Měla jsem ji také už několikrát v ruce, ale pokaždé jsem si vzpomněla na ty negativní recenze a na fakt, že momentálně mám řasenek asi 5 a žádnou další nepotřebuju.
Až do minulého týdne, kdy jsem na ní četla pozitivní recenzi a řekla jsem si, že si ji prostě koupím. Ale ještě na ni nepřišla řada, předběhly ji dvě kolegyně ve slevě.

obr.2 - tu si chci pořídit příště - Princess Lashes





obr. 3 - moje nové řasenky 


Pojďte se se mnou na ně podívat.

obr.4 -  otáčecí štěteček The Lash Curler
První z nich je The Lash Curler volume and curl. Líbí se mi její design, obal je takový masivní, v místě, kde se drží při otevírání, jsou takové vroubky, takže vám nebude prokluzovat ani v mastných rukách. Ale pozor, to není hlavní účel. Vrchní část obalu totiž zakrývá plastový průhledný kryt, který se protáčí. Takže když si štětečkem líčíte řasy, držíte ji za tuto průhlednou část a palcem a ukazováčkem jednoduše otáčíte tou vroubkatou částí a tím si řasy natáčíte, tím se štěteček točí. Snad je vám můj popis srozumitelný.






Každopádně já vidím něco takového poprvé a docela jsem si ji hned po 2 dnech líčení zamilovala a fakt mě to s ní baví. Už po 1. vrstvě dává řasám krásnou sytou černotu. Když dám vrstvy dvě, je dokonce na úrovni Maybelline, a to je o 200 Kč levnější. Docela mě mrzí, že tento výrobek objevím, když bude končit. Ale mám tu i náplně do řasenky a můžu tento vychytaný obal, kterým řasy opravdu natáčíte, použít třeba na ně.

obr.5 - The Lash Curler



obr.6 - multi action blackest black
Druhou je řasenka Multi action blackest black. Ano, jsem milovník černočerných řas. Když už, tak pořádně. Proto jsem si řekla, že ji zkusím. Obal je úplně obyčejný, černý s fialovým. Štěteček podle mě dobrý, na konci do špičky, což je podle mě lepší, než rovný jako byl u předchozí řasenky. Líp se mi pak malují spodní řasy. Jinak mi připadá i ve finále jako obyčejná dobrá řasenka, nic extrémně úžasného. Má údajně obsahovat speciální uhlíkové pigmenty. Pro mě je to jen krásné černá. Umím si totiž představit ještě černější.




obr. 7 - obě vedle sebe

Která je lepší? Posuďte sami. Namalovala jsem si jedno oko jednou a druhé oko druhou. Tak která je podle vás lepší? Není to nic super wau, ale obě řasenky se mi zdají zatím fajn, příjemně se používají, dobře jdou odlíčit jak čistícím mlékem tak i micerální vodou. Za celý den se mi ani jedna z oka nedrolila. Jsem s jejich nákupem spokojená, jen je to ráno těžké rozhodování, kterou si zrovna dneska dám :)


Pojďte se tedy podívat na fotky z průběhu líčení a nalíčeni:

nenalíčené oči

nalíčené bez řasenky 
nalíčené řasy, každé oko jinou řasenkou :)

 Záměrně jsem dnes nepoužila linku, aby bylo lépe vidět, co dokáže řasenka. Dále ještě uvidíte každé oko zvlášť, s uvedením která řasenka na něj byla použita.









 Ještě jednou obě oči:




 A takhle to vypadalo večer před odlíčením, řasenky držely jak přibitý, rtěnka nevydržela.




Účes moc nesledujte, mám totiž angínu ležím teprve 3. den, takže tu skučím, nemůžu polknout a jsem ráda, že jsem zvládla napsat tento článek. :)



Následující video jsem točila během virozy, jen přes webku a při špatném osvětlení, ale chci vám jen ukázat, jak řasenku The Lash Curler držet a jak s ní točit. Na nehty také nehleďte, už 5. den testuju výdrž toho 10 denního laku od Rimmelu :)








2 komentáře:

  1. Super článek, tu Multi action jsem měla, ta mě nenadchnula, ale na tu druhou si mě docela navnadila :)

    Welcome!♥Reviews everywhere

    OdpovědětVymazat
  2. Ta druhá se mi zdá, vypadá o chloupek lépe :).

    OdpovědětVymazat

Děkuji za váš komentář ke článku, Radka.