čtvrtek 29. ledna 2015

Essence - nail polish corrector pen

Ahoj krásky,

dneska vám představím korekční tužku k úpravě nehtů na lakování. Tato je koupená v DM drogerii, od značky Essence, cena v akci byla 34 Kč (jinak kolem 70 Kč). 


Jedná se o tužku, která má tvar silnějšího fixu. 
Uvnitř je napuštěná odlakovačem, který se nasakuje do hrotu, pomocí kterého si pak lehce a snadno očistíte okolí nehtů po nalakování. 
Pro mě výborná pomůcka, protože si pokaždé lak přetáhnu někam, kam nepatří. 


Dosud jsem si okolí čistila klasickými uchošťoury namočenými do odlakovače, jenže co si budeme povídat, ony občas pouštěly chloupky a ty se nalepily na lak a pohroma byla na světě. 

Zde již vidíte samotný hrot. Je zploštělý, tvrdý, hladký, zaoblený do špičky:



Co je hezké, že na druhém konci tužky je zásobník s dalšími třemi náhradními hroty: 



Zde vidíte celé hroty:



Použití je opravdu snadné, tady vidíte moje nehty po rychlonalakování, protože jsem ten den opravdu hodně spěchala (ale i když nespěchám, dopadá to podobně): 




Samotnou očistu jsem nafotit nezvládla, ono technicky je to nemožné, v jedné ruce tužka, druhou si čistíte a jak potom uchopit foťák? Takže tento krok si musíte domyslet. 



Po očištění všech nehtů zůstala barva z laku na hrotu, ale šla docela snadno odstranit obyčejným papírovým kapesníkem. Tolik barvy na hrotu zůstalo: 




A takto vypadaly nehty po provedení očisty a mohla jsem letět, fakt jsem měla naspěch:




Už jste tuto tužku měli? 
Nebo čím si dočišťujete okolí nehtů vy? 


6 komentářů:

  1. Přemýšlela jsem, že si to koupím, ale bála jsem se, že to brzo vyschne.. Jinak já si už moc nepřetahuju nehty, takže mi občas i ten uchošťour stačí :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já chci zkusit, až mi to vyschne, jestli po vytažení hrotu by tam nešel nalít nový odlakovač, třeba injekční stříkačkou. :)

      Vymazat
  2. To je super praktické, taky se mi sem tam stává, že musím použít vatičky do uší. Toto je určitě lepší.

    OdpovědětVymazat
  3. Toto je výborný nápad. Mne lakovanie nechtov veľmi nejde, nemám na to správny grif, keďže si veľmi často nechty nelakujem. Šahám si do očí kvoli kontaktným šošovkám a tak mi to nie je veľmi príjemné. Ale keď už sa o niečo snažím, tak musím "dolaďovať" práve vatičkami na čistenie uší (uchoštoury - to je krásne slovo o) ) a tak síce výsledok lepší ale zďaleka nie dokonalý. Táto "mazací fixa" by mohla fungovať, keď som sa dívala na ten tenký hrot. Ďakujem za tip.

    OdpovědětVymazat
  4. Nestačí než souhlasit, korektor je super! :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za váš komentář ke článku, Radka.