neděle 5. dubna 2015

TianDe - Maska na vrásky kolem očí se 100% kolagenem + VIDEO



Ahoj všem,
dnes vám přináším recenzi masky na oči od firmy TianDe. Maska byla na očích příjemná, nepadala, opravdu zmírnila fleky kolem očí a vrásky byly hned po jednom použití menší. V baličku najdete 2 ks plátýnkové masky - na každé oko je zvlášť. Potom v sáčku zůstane ještě hodně té emulze, kterou následně můžete použít na mazání kolem oblasti očí, aby byl efekt ještě viditelnější. Jsem s maskou hodně spokojená, mile mě její účinek překvapil a ráda si ji koupím zas.



Popis 
maska - v části označené č. 1: Odstraňuje otoky a tmavé kruhy pod očima, obnovuje tonus a pružnost kůže, vyhlazuje drobné vrásky. Kolagenová složka má liftingový efekt, zpomaluje stárnutí kůže a zvyšuje její turgor. Hydratuje a zpomaluje vysychání kůže. Zlepšuje mikrocirkulaci krve v kůži, zmírňuje tvorbu otoků v periorbitální oblasti očí,
emulze - v části označené č. 2: Obsažené ceramidy a biozlato zvyšují vlhkost kůže, zesilují antioxidační a čisticí účinky masky, emulze je vhodná pro ošetření citlivé kůže.

Složení 
Maska: aqua, malva sylvestris leaf extract, collagen, panax gingseng root extract, parfum
Emulze: aqua, propylene glycol, algae extract, sucrose distearate, triethanolamine, imidazolidinyl urea, colloidal gold

Použití:
Nejprve přiložte masku na umytý obličej na 15-20 minut. Poté masku sejměte a zbytky umyjte vodou. Po sejmutí masky naneste malé množství emulze, která je v druhé části obalu označené č. 2, na oblast kolem očí.

Masku si můžete zakoupit přes internet za 52,- Kč, já jsem si ji koupila přes nějaký e-shop, ale měla jsem ji doma asi půl roku, tak už bohužel nevím, kde přesně to bylo. 


Takto vypadá (foceno po použití a vysušení):



A takhle mi slušela :D 



Pokud se chcete podívat, jak jsem masku rozbalovala a aplikovala, video najdete právě ZDE:

https://youtu.be/QOypeXAfuB4












6 komentářů:

  1. Tohle bych taky potřebovala, vypadá to skvěle.
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mě to fakt mile překvapilo, protože jsem zkusila už hodně podobných masek a u této byl fakt vidět efekt. A té emulze tam je docela dost, takže se dá pár dní používat, tím pádem mi i cena připadá víc než dobrá. :)

      Vymazat
  2. To vidim prvne ale urcite by se mi to hodilo diky za tip :)

    Soutez o prednabitou kartu do HM v cene 1000 Kc ;)
    http://rachel-roo.blogspot.cz/2015/04/velikonocni-soutez.html

    OdpovědětVymazat
  3. Radko, normálně jsem zjistila, že tvůj blog nemám v mých oblíbených, a to jsem si byla jistá, že ho tam mám. Divila jsem se ještě, že jsem od tebe dlouho neviděla žádný článek!!! No, hned jsem to tedy musela napravit :-)

    Jinak, žádnou masku na oči jsem zatím neměla, ale tak ani zatím nějak nepotřebuji, ale tyhle typy masek jsou bezva. Měla jsem stejnou plátýnkovou na celý obličej a byla naprosto perfektní :-)

    Ketrin Fl ~ Call me Ketrin blog

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To máš pravdu, bývala jsi mezi mými čtenáři. Takže nejspíš zas blogger nějak řádil. Mě akorát ohledně té masky mrzí, že na videu nepoužiju tu část č. 2, protože jsem si toho vůbec nevšimla! Měl by se výrobce nad sebou zamyslet :D Ale tak naštěstí jsem ji nevyhodila a využiju to jindy.

      Vymazat
  4. ahoj holky

    Triethanolamine

    Účel této látky je jasný - stabilizovat hodnotu PH v kosmetických přípravcích. Před jeho použitím by vás ale mělo varovat už jen to, že je přísně zakázaný v přírodní kosmetice. Proč? Je totiž karcinogenní.

    "Triethanolamin vykazuje značnou dráždivost pokožky, a to nejvíce jemné pleti v oblasti kolem očí. Také může způsobit podráždění dýchacích cest a kontaktní dermatitidu. Pokud má tedy někdo kožní potíže, měl by cokoliv s ním ihned hodit do koše, avšak já osobně bych přípravky, ve kterých Triethanolamin figuruje, nedoporučila používat vůbec nikomu," vysvětluje Tereza z baldandpale.blogspot.cz

    IMIDAZOLIDINYL UREA

    Sú najpoužívanejšími konzervačnými látkami po parabénoch. Je známe, že sú primárnou príčinou kontaktnej dermatitídy (Americká dermatologickáakadémia). Dve obchodné mená týchto chemikálií sú: Germall II a Germall 115. Žiadna z týchto chemikálií nemá dobré protiplesňové účinky, preto musia byť kombinované s ďalšími konzervačnými látkami. Germall 115 uvoľňuje formaldehyd pri teplotách nad 10 stupňov. Tieto chemikálie sú toxické

    OdpovědětVymazat

Děkuji za váš komentář ke článku, Radka.