pátek 24. dubna 2015

Tutoriál - čarodějnice VIDEO

Ahoj ženy,

blíží se 30. duben - filipojakubská noc, kdy se pálí čarodějnice. Abych neskončila na hranici, každý rok si vytvářím nějaký krásný make-up. Od toho přeci tu kosmetiku máme, abychom mohly v případě potřeby skrýt svoji pravou tvář. A kdy jindy se to hodí více, než v tuto magickou noc.

Zatímco loni jsem vám svůj výsledný make-up ukazovala jen na fotkách na FB, letos jsem se rozhodla pro napsání článku a natočení videa, kde postup najdete.






Pokud vás zajímají informace o této tradici, pak mrkněte třeba na tyto stránky

A jak jsem se letos proměnila na čarodějnici já?
Kdo nerad čte, může mrknout na video na tomto odkaze: http://youtu.be/haLIW08scU4

nebo zde:


A kdo nechce koukat na video, tak stručný popis a fotky najdete tady.

Na vyčištěnou pleť jsem nanesla podkladovou bázi pod make-up. Nepoužila jsem ale žádný hydratační krém, aby moje pleť byla pořádně suchá a vrásčitá. Make-up jsem použila slavný silně krycí cover od Dermacolu, protože jsem chtěla zakrýt i obočí. Jako správná čarodějnice jsem si totiž pak nakreslila obočí do pořádného oblouku a pěkně huňaté. Použila jsem hnědou tužku a posléze i tekuté černé linky, kterými jsem vykreslila několika tahy pár chlupů.

Na nose jsem chtěla mít bradavici, tak jsem si nalepila lepidlem na řasy kamínek, který jsem také přetřela make-upem a zvýraznila hnědou tužkou. Chtěla jsem mít na bradavici i chlupy, k tomu mi posloužily trsy řas přilepené opět lepidlem na řasy.



No a pak bylo potřeba namalovat pořádné vrásky, k tomu jsem zase použila hnědou tužku na oči. Taktéž pořádné kruhy pod očima, těm jsem dodala na síle žlutými stíny. Mezi hnědě namalované vrásky jsem udělala čáry bílou tužkou a pak jsem vše mírně rozmazala štětcem. K tomu nějakou hnusnou rtěnku, vybrala jsem tmavě fialovou. Také stíny na oči jsem dala fialové, abych byla kočka


No a pak už jen paruku, nějakou pěkně rozcuchanou. K tomu pak ještě sladím outfit a můžu startovat koště. Poletíte letos taky?





A na konec ještě fotka z loňska, kdy jsem byla za krásnou čarodějnici s pavučinami u očí :)




4 komentáře:

  1. Wau, tak to je mega dobré. Krásná sekne ti to :-)

    http://wormake.blogspot.cz/2015/04/kokosova-soutez.html

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ale zjistila jsem, že je mnohem lehčí se líčit na čarodějnici, než z čarodějnice na krásku :D

      Vymazat
  2. Tak to je luxusní, Ráďo!!!!
    Dnes určitě použiju...., snad se mě děti nebudou bát a snad mě neupálí :)
    Díky za tip....
    Krásný den...Kat....

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :) Děkuji, to jsem ráda, že se líbí. Jen to zkus, moje děti to ohodnotily kladně, se slovy: Teď vypadáš jako babička :D Inu, za pár let už si to nebudeme muset malovat :DDDD

      Vymazat

Děkuji za váš komentář ke článku, Radka.