pátek 24. dubna 2015

Dresdner Essenz - pečující koupel z Kauflandu - Čokoláda/Brusinky

Máte rádi wellness produkty určené pro domácí použití? Tak vám dnes o jednom napíši.



Tyto koupele se prodávají např. v Kauflandu, kde jsem ji nedávno koupila i já. Cena byla něco přes 40 Kč za kus, tedy za 1 sáček, obsahující jednu porci do koupele v práškové podobě.

My jsme koupili variantu čokoláda + brusinka. Dcera ji hrozně chtěla, protože má ráda čokoládu a vše, co je čokoládové. Jenže doma došla k závěru, že už to nechce, tak jsem se dnes rozhodla, že koupel vyzkouším já, protože jsem o tomto výrobku nikdy snad ani neslyšela a nečetla.



Jak se dočítám na sáčku, jedná se o pečující koupel hřejivou, regenerující pokožku. Je prý potěšením pro tělo i smysly. Obsahuje kakaové máslo, brusinkový a avokádový olej. O brusinkovém oleji také slyším poprvé.


Jak je nejspíš z názvu zřejmé, možná i z toho, že se prodává v Kauflandu, jedná se o německý výrobek.

V pravém horním rohu sáčku je barevné kolečko a v něm miniaturní dírka, čímž si můžete už v prodejně k jednotlivým typům přivonět, stačí sáček lehce zmáčknout. (My jsme si toho všimly až doma.)

Návod: Rozpusťte obsah sáčku ve vaně s vodou 36-38°C.



Realita: Po vsypání prášku do vany se rychle rozpustil, na hladině se udělalo trochu pěny. Vůně trochu cítit byla, ale že by to bylo něco extra, to fakt ne. Čekala jsem rozhodně víc. Ve srovnání s koupelovými bombami Lush tohle voní tak 10x méně. Ale zas to nijak nezašpinilo vanu. Voda byla mírně zakalená, jak se v ní prášek rozpustil. Ani obsah olejů jsem na pokožce nijak necítila, po koupeli jsem měla pokožku docela suchou. Hřejivý efekt se těžko posuzuje, protože voda byla hřejivá natolik, jak teplou jsem si napustila.

Závěr: Rychle se rozpustí, trochu voní, když se hodně soustředíte. Nešpiní vanu. Pokožku nijak nezjemní.
Koupila bych si příště znova? Tak na 10%, protože jsou jiné lepší produkty do koupele.






A co vy, rádi se naložíte do vany? Dáváte si do vody nějaké přísady? Nebo jste spíše sprchový typ? 





4 komentáře:

  1. S manželem máme sprcháč, ale vanu ráda okupuju tchýni :D

    Miluji tyhle soli, jsou boží..

    http://wormake.blogspot.cz/2015/04/kokosova-soutez.html

    OdpovědětVymazat
  2. Já si tuto značku kupuju pravidelně a úplně ji miluju. Pro mně je vůně dostatečně intenzivní a přípravky fungují i na zjemnění pokožky. Vždycky se těším na další voňavou koupel :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já chci určitě zkusit ještě jinou variantu. :)

      Vymazat
  3. Oni to tam asi vyrábí ne? Když jsem psala název příspěvku, napsala jsem nejdřív Dresden, až později jsem si všimla, že se to jmenuje jinak :) Za 1 euro to je super. :) Určitě zkusím ještě jiné vůně, na tu čokoládu zrovna nejsem, raději ji ji mám v prvotní podobě :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za váš komentář ke článku, Radka.