pondělí 15. června 2015

♥ ♥ ♥ Moje oblíbené youtuberky ♥ ♥ ♥

Ahoj ženy, dívky, slečny, možná i pánové,
všechny vás při pondělku zdravím a přináším slíbený článek na téma Moje oblíbené youtuberky.

Těch youtuberek, které sleduji, je docela hodně. Na televizi nekoukám už asi 11 let, takže když mám volno, relax házím u notebooku. Poslední dva roky jsem podlehla youtubu :) Tam se najde tolik videí na všechna možná témata, která mě zajímají, že mám každý večer před spaním o zábavu postaráno. Kromě toho jsem se naučila si videa pouštět i při činnostech, jako je uklízení skříní, lakování nehtů, kulmování vlasů, vaření apod. Proto je možné sledovat těch youtuberů víc.

zdroj
Jedním z témat, která mě zajímají, je samozřejmě kosmetika, líčení a vše kolem toho, protože tohle je můj zájem už od prvních let puberty. A tak většina mých oblíbených youtuberek natáčí v této oblasti.

Nebudu zde dnes psát o těch nejslavnějších, které mají desetitisíce či statisíce odběratelů, ty vám nabídne i google, chci dnes zmínit takové youtuberky, které možná neznáte, přesto se mi jejich projev a videa líbí a myslím si, že stojí za to na ně mrknout.



Ani je neřadím do nějakého žebříčku, tohle jsou holky, které mě baví řekněme zhruba stejně, takže pořadí je náhodné, všechny jsou moje TOP:

1. Love Fashion.cz
Tady máte ukázku videa, kde to Janičce moc sluší. Ale líbí se mi hlavně, jak mluví.



2. Alex- kosmetika
Je jí teprve 16 a přitom je taková rozumná, žádná puberťačka. Sleduji všechna její videa, teď před dovolenou doporučuji třeba tohle, o tom co si sbalit na cestu do zahraničí:



3. Olga LifeStyle
Další, která mě ani po letech neomrzela. Sleduji pravidelně a moc se mi líbilo třeba tohle video o lepení umělých řas - na což se již brzy chystám:



4. Life With Sandra
A je tu další super youtuberka, která mě dlouhodobě baví, mluví jasně, narovinu, je fajn a krásně líčí. Mrkněte na její kanál, pokud ji neznáte:



5. Hana B. 
A Hanička je další stálice, která mě bavila a baví i nadále. I když teď tápu, jestli ona už nepatří do kategorie těch slavných, odběratelů už má přes 20 tis. :) Ale neomrzela mě ani po dlouhé době, tak ji tady máte. Jako na předchozích, i na ní obdivuji rétorický projev:








6. TerryMakeupTutorials
Terka bude brzy maminkou, ale i během těhotenství nás zásobuje úžasnými videi. Hltám její líčící videa, ale i ta ostatní. Sledovala jsem ji dříve na jejím prvním kanále, který pak zrušila, ale když se znovu objevila, dala jsem k ní odběr a stále mě baví. Odběratelé jí přibývají bleskovou rychlostí, i ona se blíží k 20 tis. :)




7. Barbora Kotalíková
Tohle je nový kanál, který jsem objevila před odjezdem do lázní. Ale vypadá to, že by mohl být fajn. Posuďte sami, Baruš a Nikča do toho jdou s elánem:



8. Beauty Barb Blog
Tahle slečna je hodně zajímavá, líbí se mi její inteligence a smysl pro humor! Její videa sleduji už proklatě dlouho a stále mě baví, doslova se těším, kdy udělá další. Má jak videa líčící, tak povídací, ale všechna jsou fajn:


9. Lilian Voss
Lilian neznám ještě tak dlouho, ale pár měsíců už to taky je. Je to hlavně youtuberka, která ráda nakupuje oblečení, takže její nákupní HAULy ráda sleduji, ale má videa i na ožehavá témata jako jsou deprese, panika apod., což se i mě týká. Má příjemný projev:



10. Lucie Šafránková
Lucka, úžasná žena, krásná žena plnějších tvarů, pokaždé si říkám, že by z ní mohla být nejkrásnější XL modelka světa. A k tomu všemu umí vytvářet nádherná líčení, tohle je jedno z nedávných, od té chvíle sháním tuhle paletku :D



LadySasetka
A jako bonus (č. 1) ještě jeden kanál, který mě hodně baví. Ten je z jiné oblasti, a to výroba čehokoliv, ruční tvorba. Já nejsem moc zručná něco vyrábět, lépe řečeno ani nevím, protože moc nevyrábím, ale ona dává do videí takovou energii, že občas vyskočím a letím to zkusit, tak jsem si už pár věcí podle ní vyrobila. Určitě se hodí sledovat jí kolem svátků, kdy ukazuje tvorbu dekorací apod. A protože tu jste většina příznivců kosmetiky, tak ukázka jejího videa na sušák na štětce (a já si ho zrovna v květnu koupila):



A jako bonus č.2 dám ještě jednu kategorii mimo téma, a to muži a kosmetika. Tam mě baví Milan z kanálu Milano Style , který je navíc můj krajan, tak možná se dočkáte i překvápka ;) Mrkněte na něj:


Mám ještě další oblíbené, které se mi do mého TOP10 už bohužel nevešly. Ale navrhuji, že třeba po roce napíšu článek na toto téma znova. Uvidíme, jestli se objeví někdo nový nebo zůstanou stejné.

Ale ne abyste zanevřely na můj kanál, který se tedy teprve rozjíždí, ale slibuji, že to bude čím dál lepší. :) Pracuji na tom, po technické stránce. Protože když si dneska pouštím ta první videa, jsem zděšená, dnes bych je udělala jinak. :) Ale mazat to nebudu.

můj kanál: ZDE




Co říkáte na můj výběr? Sledujete některou z nich? Jaké máte vy favoritky mezi českými youtuberkami? Kromě těch, které sleduje snad každý, jako jsou Petra Lovelyhair, Getthelouk, LU, Cup od Style apod.




11 komentářů:

  1. Skvělé tipy :) Díky, mám na co kukat.. :-)

    http://wormake.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  2. Některé vůbec nepoznám, tak děkuji za tipy.
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  3. Hanku B. sleduji taky, Beauty barb blog jsem sledovala, ale už nesleduji a zbytek je pro mě novum :-)
    Siraelxy.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  4. Já tam taky jsem. :D Tak to jsem ráda... děkuju! já na tebe taky ráda koukám... to mi připomíná, že jsi slíbila videjko. :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Právě jsem ho dotočila. Ale mám tolik novinek za květen, že jsou z toho 3 hodiny :D Musím to nějak vymyslet, bude holt na 2 části. První část dám nahrávat dneska, druhou nějak sestříhám, protože by to bylo fakt moc. :)))

      Vymazat
    2. to je opravdu dlouhé videjko :D kam se na tebe hrabe Lu... i když ta jen okecává hodinu dokola jednu myšlenku :D... každopádně se těším... přecejen k tobě mám jako k youtuberce trošku jinej vztah, když tě trochu znám :) na kosmetiku většinou nekoukám, ale u tebe mě baví

      Vymazat
  5. Sleduju kromě dvou ty samé,co ty :).Pak mám ještě ráda třeba Barušminky, Markétu Venenou, Soninstyle, Zuzku-underthesheats a C´est la vie, doporučuju :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo, tak ty sleduju taky, kromě té Soninstyle, mrknu na ní. :)

      Vymazat
  6. A ještě mám moc ráda Lukyho proměny, jinak s výběrem souhlasím moc :-))

    OdpovědětVymazat
  7. Super článek, poznala jsem díky tobě teď spoustu nových youtuberek :) Z těch co znám a sleduji jako ty, tak mám nejraději Hanku, Terku a Olgu na kterou jsem narazila až teď nedávno :)

    Šperk pro vaši pleť: Belcura

    OdpovědětVymazat
  8. na český youtube nekoukám tak moc (nebo spíš jen na naše vlogery), takže znám jen Hanu B. a její videa jsou super :)
    in another galaxy

    OdpovědětVymazat

Děkuji za váš komentář ke článku, Radka.