pátek 25. září 2015

Souboj produktů - odlakovač Ebelin, Dermacol a Essence



Ahoj ženy,

dnes tu mám dlouho připravovaný souboj odlakovačů. Tyto 3 patří mezi mé nejoblíbenější. Proto jsem se rozhodla je porovnat ještě mezi sebou na stejně nalakovaných nehtech a zjistit, který je podle mě ten nejlepší z nich. Přesto si myslím, že ani jeden z nich jen tak nezklame, co se výsledků týče.



První je odlakovač Ebelin - bezacetonový odlakovač s biotinem a arganovým olejem, dlouho byl mým favoritem. Prodává se v DM drogerii cca za 32 Kč. Lahvička je malá, ale přesto mi ubýval pomalu, pokud jsem měla jen normální lak na nehty, včetně podlaku a nadlaku, žádný glitrový topcoat, zpravidla mi stačila jedna namočená vata na celou ruku, někdy i na obě. Obsahuje sice arganový olej, ale ke konci, když mi už docházel, jako by tam ten olej už nebyl, zůstavaly po něm nehty sušší. Což mi ani tak nevadí, protože si pokaždé dávám olejíček. Vždy mě dokázal mile překvapit, když v pohodě odlakoval i několik vrstev laku včetně všech možných ozdůbek, kterými si nehty zkrášluji (učím se to).

Druhý odlakovač je Dermacol - Expresní odlakovač na nehty - Express Nail Polish Remover. Většina bloggerek jej chválí. Proto jsem si ho koupila a proto jsem asi od něj čekala něco víc. Za mě je to dobrý odlakovač, ale nedělá nic, co by jiný dobrý nedělal také a jeho cena 59 Kč mi připadá docela vysoká. I když to vypadá, že ho je vlastně hodně, v porovnání s tím Ebelin. Jenže zdání klame, on má zvláštní vlastnost, že z vaty nějak mizí, asi se odpařuje, občas (často) ji musím znovu máčet u jednoho prstu, na každý prst nalévám novou dávku, což samozřejmě způsobuje, že mi vydrží cca na 1 měsíc. Nehty nechává hezké, přesto si stejně i po něm dávám olejíček na nehty.

Třetí, který jsem si oblíbila, je Essence - odlakovač na nehty Nail Art. Ten jsem koupila za 34,90Kč. Nemám mu v podstatě co vytknout. Poradí si s každým lakem, nezapáchá, cena je hodně dobrá za to množství, dokonce nehty bělí, což se mi občas hodí, když mi nějaký rudý lak i přes podlak nehty obarví. Mohl by možná mít menší otvor v hrdle, ale jinak mi vážně vyhovuje, přestože dřív jsem odlakovače essence nekupovala, tohle byl můj první.

Chtěla jsem vyzkoušet, zda zvládnou odlakovat i třpytky, takže jsem pro vás připravila video, kde jsem použila 3 různé krycí třpytkaté laky. Samozřejmě by video bylo dlouhé, proto jsem obraz zrychlila na 4 násobek, když vatičku na nehet přiložím, vždy chvíli čekám, normálně i minutu, zde jsem čekala cca 15 sekund, což pak bylo znát na tom, že odlakování bylo náročnější než obvykle.

VIDEO najdete zde: https://www.youtube.com/watch?v=02qR2MsfoU0

Mrněte i na tohle starší video, kde ukazuji peel-off pod lak, kde potom odlakovač není potřeba.



Jaký je váš oblíbený odlakovač? Máte nějaký tip, který by stál za vyzkoušení?


7 komentářů:

  1. Skvělý článek.. Já nejčastěji používám od ebelin :)

    Nela z Beauty Charm
    GIVEAWAY - O krásné šperky

    OdpovědětVymazat
  2. já bych chtěla zkusit ten od dermacolu, slyšela jsem na něj plno chváli :)
    Denisse Beauty

    OdpovědětVymazat
  3. Super článek :) taky jsem zkoušela ten od Dermacolu a nepřišel mi o moc lepší než nějaký klasický z drogerie za 30 korun, který kupuji normálně :)

    Nikys beauty blog

    OdpovědětVymazat
  4. Super článek, já jsem nikdy neměla ani jeden z těchto 3 odlakovačů, ale mám nějaký jiný od ebelin a také jsem spokojená. ::)

    SweetElis

    OdpovědětVymazat
  5. Asi jsem ostuda, protože s žádným zkušenost nemám, ale láká mě ten od Dermacolu :)

    September Favourites

    OdpovědětVymazat
  6. Super článek.. :-)

    http://wormake.blogspot.cz/2015/09/prvni-podzimni-liceni.html

    OdpovědětVymazat

Děkuji za váš komentář ke článku, Radka.