pondělí 28. prosince 2015

Diář 2016 z drogerie Teta


Ahoj všem!

Dnes tu mám pro vás další "fotočlánek", protože dnes vám více prozradí fotky, než slovní popis. 

Jakožto držitel stříbrné zákaznické karty jsem dostala nabídku, vyzvednout si ZDARMA diář drogerie Teta pro rok 2016. Jelikož se mi diář obsahově líbil, tak jsem si pro něj šla. 

Nebyl tedy k mání pro každého, ale myslím si, že určitě stojí za zhlédnutí a třeba vás bude inspirovat k tomu, co vše lze mít v diáři, aby byly všechy důležité údaje hezky pohromadě. 


Na začátku je stránka pro vyplnění osobních údajů.


Dále najdete kalendáře pro roky 2016 a 2017.


Tohle se mi také líbí, mít kontakty na doktory, kadeřnici apod. hezky na jednom listu. Na další stránce si zas můžete vypsat narozeniny a svátky svých blízkých.


Je zde také horoskop, charakteristika jednotlivých znamení. Trocha zpestření mi přijde vhod třeba v čekárnách, kde trávím docela dost času, ať jsou to lékaři, kadeřnice, úřady. 


Také je zde tabulka velikostí, to uvítám, protože občas třeba na ebay jsou velikosti uváděné v USA mírách, já si pamatuji jen svoji českou a anglickou velikost. Může se hodit. 


Tady i něco k vaření, to se mi taky bude hodit, protože já fakt nepoužívám váhu a vše beru odhadem. 


Potom tu je ke čtení i pár stran o tom, jak pečovat o pleť. 


V diáři je vždy na dvojlistě celý týden včetně uvedení jmen, která mají právě svátek, to mi v letošním kalendáři dost chybělo. 
Na konci každého týdne je pak pár řádků pro různé poznámky. 




V diáři také najdu tabulku, kam si můžu psát, komu a co chci koupit k příštím Vánocům. Včetně pár tipů už uvedených.



V diáři jsou i reklamy, na konci každého měsíce. Jsou tím pádem hezky oddělené, ale jelikož má kroužkovou vazbu, dají se z diáře i vytrhnout. 



Nechybí ani adresář.

A je zde také několik stránek na různé poznámky, což se mi hodí, občas jsem si neměla v diáři kam poznámky psát, abych je pak lehce našla.

Velice oceňuji tento přehled na rok 2016, kde se především dočtu, kdy mají děti prázdniny. Ano, my jsme ta rodinka, co věčně neví a už se mi i stalo, že jsem děti vyslala do školy, když byly prázdniny. Je tu i přehled, kdy jsou jarní prázdniny v jednotlivých okresech.


A samozřejmě i přehled státních svátků. Myslím, že tohle se mi fakt hodí a v diářích ze zahraničí mi toto docela dost chybělo.


Co mě pobavilo, ale také hodně potěšilo, protože to mám v diáři poprvé, je menstruační kalendář. Jsem v tomto poslední dobou taky zmatkař, občas si datum někam poznamenám, ale pak zapomenu kam a po pár týdnech nevím, kdy mám čekat den D. Takže odhaduji jen podle bolesti břicha a ošklivé pleti, že se to asi blíží. Konečně to budu mít na očích a vím, na který den si nemám raději nic plánovat. 


Diář je malý, lehký. Tím pádem nezabere v kabelce moc místa, ani ji nezatíží. Do kroužkové vazby jsem si zapíchla propisku. Mně se diář opravdu líbí. 


Co na něj říkáte? Máte ho také někdo? 

15 komentářů:

  1. Taky jsem si pro něj byla a mám z něj radost. Musím říct že oproti drogerii DM, která takové dárky dává za body, Teta to má jen za věrnostní kartičku.

    OdpovědětVymazat
  2. Škoda že ho nemůžeme mít i my ostatní, co jsme nedosáhli na stříbrnou kartičku... :((

    OdpovědětVymazat
  3. Také ho mám už doma a jsem z něj nadšená! :)

    OdpovědětVymazat
  4. Tak to je pecka :)) ja som dostala vod brata moleskine a teda od neho som čakala akosi viac za tú cenu :( asi len za značku sa platí

    OdpovědětVymazat
  5. Mám ho doma taky a jsem z něj opravdu nadšená!

    http://sayesss.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  6. Opravdu mě potěšilo, že nejsem sama, kdo poslal svoje děti do školy, když měly prázdniny :-) Ano, i mnê se to stalo....

    OdpovědětVymazat
  7. Týjo, ani nevím, že něco takového je :D vypadá super :)
    Denisse Beauty

    OdpovědětVymazat
  8. Je to pěkná pozornost, ale mám raději jiné diáře :)
    HAUTE BASICS

    OdpovědětVymazat
  9. Téda moc pěkný, já měla také voucher a nemůžu ho najít :-)

    OdpovědětVymazat
  10. Já měla jeden diář u časopisu, ale tenhle vypadá taky moc hezky. Moje mamka má zase zlatou kartu v Tetě, tak mě třeba překvapí a diář bude mít taky. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  11. Diář jsem dostala od mamky a líbí se mi, že je takový malý, akorát do kabelky :)
    Double Infinity by Ella

    OdpovědětVymazat
  12. Diář je to pěkný ale pro mě tak trochu zbytečná věc. Ačkoliv se mi líbí různé diáře s pěknými obaly ale nikdy jsem dlouho nevydržela si do něj psát.

    OdpovědětVymazat
  13. Pekný diár :) diárov nikdy nie je dosť ! :)
    Me and my ART

    OdpovědětVymazat
  14. Teda takoví pěkný diář v DM ? :-o To koukám a docela mne mrzí, že ho nemám :D Mám momentálně takoví http://www.pg.cz/cs/produkt/4580-cambio-mandala-denni-a5-diar-2016-15-x-21-cm je obyč, ale pak jsem takhle pokukla a zjistila, že na trhu jich je daleko víc a z různýma motivama :-)))))) Hezké dny

    OdpovědětVymazat

Děkuji za váš komentář ke článku, Radka.