sobota 5. prosince 2015

Green Energy Organics - italská přírodní kosmetika - Rozjasňující pleťová maska proti vráskám

Ahoj ženy,
dnes jsem zde s recenzí na rozjasňující pleťovou masku proti vráskám italské značky z Milana Green Energy Organics (GEO). Jedná se o certifikovanou přírodní kosmetiku

Zboží přišlo zabalené v moc hezké krabici.


Green Energy Organics



La Récolte des Fleurs d’Oranger - Hydro Masque n.3

rozjasňující pleťová maska proti vráskám

První kladný dojem na mě udělal obal masky. Vím, že se často řeší, že obal není podstatný, ale pokud jde o kombinaci kvalitního produktu a kvalitního obalu, je to pro mě velikým lákadlem. Maska o objemu 50 ml byla zabalena v krabičce:


Green Energy Organics



Green Energy Organics

Green Energy Organics - znak GEO



Green Energy Organics - už samotný font písma je nádherný



V krabičce jsem našla hezkou (těžkou) skleněnou lahvičku s popisky v jemných barvách a víčkem, které se dá použít jako zrcátko. Tedy, je mírně vypouklé, ale když jiné nemám po ruce a najdu si zrovna chvíli, kdy si masku můžu dát, několikrát jsem ho využila místo zrcátka:

Green Energy Organics maska



Green Energy Organics maska




Věřím rčení, že obal prodává. Druhým podstatným faktem při mém rozhodování byla skutečnost, že se jedná o kosmetiku italskou, protože s italskou, francouzskou a švýcarskou pečující kosmetikou mám zatím jen samé kladné zkušenosti. A ona ta italská je z nich cenově i nejdostupnější, ač není horší

Začalo to všechno tím, že jsem hledala nějakou cenově dostupnou kvalitní masku, něco ve stylu produktů Biotherm. Nakonec jsem našla e-shop Green Energy Organics a dopadlo to tak, že jsem se s nimi domluvila na spolupráci. Jakožto blogerce zralého věku mi masku věnují k recenzi (zdarma), což mě velice mile potěšilo a ještě jednou děkuji! Za pár dní mi přišel balíček v krásné krabici, hezky zabalený (tohle miluji, když zboží přijde v hezké krabičce). Dostala jsem od nich balíček produktů a vzorků, ukazovala jsem je v tomto VIDEU


Green Energy Organics

Mým cílem bylo, že budu masku testovat tři týdny a aplikovat ji 2x týdně. Nebudu v té době používat žádná luxusní séra, jen moji klasiku, arganový olej na noc a denní i noční krém L´Oreal, které používám už druhý měsíc, o nich vám napíši recenzi později. 

Teď doufám, že se nevyděsíte, když vám sem dám fotky své pleti před prvním nanesením masky. Takhle vypadala (dva dny po sobě po večerním odlíčení):








První nanesení masky bylo velmi příjemné, nádherná vůně, nelepkavá lehce roztíratelná gelová konzistence a k mému úžasu stačilo malé množství, což se mi u jiných masek občas nestává. Konkrétně mi na první použití stačilo množství, které bylo obtisknuté na víčku masky. Zde vidíte masku na obličeji:

maska Green Energy Organics



maska Green Energy Organics



Takto vypadala moje pleť po 15 minutách a spláchnutí masky teplou vodou:

hmmm, docela vidím rozdíl, říkám si při pohledu do zrcátka

Jako krém jsem zvolila tento vzorek ze stejné řady N.3:


Green Energy Organics



Green Energy Organics


Tento vzorek mi vydržel na 3 použití. 


krém Green Energy Organics


foceno už večer, proto není vidět ta rozjasněná pleť, ale druhý den to bylo vidět hodně
Bylo hodně zajímavé, že následující den jsem měla pleť fakt krásnou! Všimla jsem si toho já (v autě ve zpětném zrcátku), ale i mé okolí. Ptali se mě, co jsem si dnes na pleť dala, ale měla jsem jen BB krém, nic zvláštního. Přesto pleť byla uhlazená, rozzářená, i když na mě právě lezla nějaká chřipka. 

Další den jsem ovšem měla horečky, to trvalo pár dní, skončila jsem na antibiotikách, s odřeným nosem a rudýma očima, čímž se další testování zdrželo, to asi pochopíte.

Po 14 dnech jsem antibiotika dobrala a opět začala masku používat. Je tak příjemná, že bych si ji nejraději dávala denně. Příjemná svěží vůně, konzistence chladivého gelu. Její účinek byl ale více viditelný vždy během následujících dnů, ne ihned po smytí masky.


Zde je pár fotek z dalšího používání masky, vždy jsem si ji nechala 15 minut a pak vlhkou houbičkou smyla, pleť opláchla vodou, nanesla hydratační tonikum a krém. 


maska Green Energy Organics
Maska kromě jiného eliminuje pigmentové skvrny, které mi v létě vyskákaly:


maska Green Energy Organics
Dávala jsem si ji samozřejmě i na krk a dekolt.


maska Green Energy Organics
I při těchto fotkách cítím tu nádhernou vůni pomerančů, grepů, hroznů, granátového jablka, mandlí... Mně ta vůně byla tak příjemná, že mě to vždy nutilo se zhluboka nadechovat, zklidnit tempo, relaxovat. Po těch 15 minutách mi bylo dobře i na duši, no řekněte, které masky tohle umí? 


maska Green Energy Organics

maska Green Energy Organics
A jak moje pleť po pár týdnech používání masky "omládla", můžete (doufám) vidět zde:



já, 44 let























Nevýhodou bylo, že u masky není přiložená špachtlička, ale naštěstí ještě doma asi dvě mám. 

Cena masky je 690,- Kč. 

Ale až do konce roku na e-shopu mají akci na 20% slevu, takže vás vyjde na 550,-Kč. Já ji ještě nedopotřebovala, díky tomu jak stačí málo, tipuji, že mi vydrží na 4-5 měsíců. Což by bylo 110 Kč/měs. Tak kdybych si kupovala 2x týdně nějakou jednorázovou masku z drogerie, třeba Freeman, není to až tak velký rozdíl. Takže tady vidím luxus za dobrou cenu, i když se na první pohled může zdát drahá. 



zdroj

Maska se stala mým velikým oblíbencem, mám pocit, že mi na ní už vznikla závislost. Doporučovala jsem vám ji v článku Tipy na dárek pro maminku, babičku, tchýni a názor neměním. Je super pro ženy 40+, ale myslím, že už po 30+ by ji spousta žen ocenila, někomu se vrásky dělají už po 30. Stejně tak bych se nebála ji dát své mámě. 

Ještě jsem vám nenapsala informace, které jsou uvedeny v popisu této masky. 


La Récolte des Fleurs d’Oranger - Hydro Masque n.3
- rozjasňující pleťová maska proti vráskám
Gelová maska se zpevňujícími účinky úspěšně eliminuje toxiny, intenzivně regeneruje, stimuluje buněčnou obnovu a opravuje viditelné známky stárnutí.  Zvyšuje vitalitu pleti a stimuluje přirozenou regeneraci. Vhodné pro všechny typy pleti, zejména pleť zralou, suchou, citlivou a smíšenou.


Popis:
 - doporučuji přečíst, protože musím říct, že co se tam píše, je fakt pravda!!! 

Vynikající svěží organická gelová maska s účinky proti stárnutí podporuje mladistvou pleť, ošetřuje pleť směsí výživných vitamínů a minerálních látek. Pravidelným používáním zabraňuje stárnutí pleti a viditelně snižuje jemné linky a vrásky.

Extrémně svěží textura pro hladší, vytříbenou pleť zabraňuje vzniku hyperpigmentací a stařeckých skvrn, urychluje produkci kolagenu a posiluje vzhled pleti.

Nejjemnější formule s polyfenoly změkčuje hrubou a revitalizuje bledou, mdlou pleť a zároveň snižuje výskyt rozšířených pórů; zvyšuje jas pleti, dodává pleti vlhkost.

Luxusní infúze výtažků z organických pomerančových květů, granátového jablka,  hroznů, grapefruitu a citrónu, antioxidantů a omega mastných kyselin pomáhá pleti zadržovat vodu a brání ztrátě kolagenu.

Pečlivě vybrané složení organických proteinů, vitaminů A, B1, B2, B6, vitamínu E a minerálů předchází stárnutí, chrání a obnovuje pleť.

Obsahuje nejpokrokovější anti aging složky nejvyšší kvality z organických vinných hroznů a ze semínek hroznového vína, polyfenoly (resveratrol), proantokyanidy považované za velmi účinné antioxidanty, napomáhající snižování škodlivých účinků slunečního záření a zmírňující poškození volnými radikály.

Dermatologicky testováno. 

Složení: 

Aqua (Water), Kaolin, Caprylic/Capric Triglyceride, Polyglyceryl-3 rice Bramate Se, Glycerin, Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil*, Glyceryl Stearate, Aloe Barbadensis Leaf Extract*, Citrus Aurantium Dulcis (Orange) Flower Extract, Citrus Grandis (Grapefruit) Fruit Extract, Citrus Medica Limonum(Lemon) Fruit Extract*, Punica Granatum Bark Extract, Vitis Vinifera (Grape) Leaf Extract*, Xanthan Gum, Benzoic Acid, Dehydroacetic Acid, Potassium Sorbate, Parfum( Fragrance), Citral, Limonene, Linalool. *da agricoltura biologica.

 Použití:

Pomocí špachtle naberte malé množství masky. Po čištění, tonizaci a/nebo peelingu naneste silnější vrstvu na obličej a krk. Nechte působit 10 až 15 minut, poté opláchněte vodou. Používejte jednou nebo dvakrát týdně dle potřeb Vaší pleti. Pokračujte v péči o pleť s vhodným očním a hydratačním krémem.
  
Certifikát:

Certifikováno ICEA (Istituto per la Certificazione Etica e Ambientale),  vhodné pro vegany a vegetariány.


Balení: 

Používáme pouze nejčistší přírodní a organické přísady. Kosmetické přípravky jsou vyráběny ručně, pouze v malých sériích, aby byla zajištěna čerstvost a zachován vysoký obsah účinných látek. Naše obaly jsou recyklovatelné.
Určitě na e-shop mrkněte, je tam veliký výběr. Ceny jsou od těch běžných až po vysoké, opravdu si myslím, že tuto kosmetiku si budou kupovat ženy, které ohledně krásy hledají kvalitu.  


 Další produkty z této řady N.3:

Infusion Demaquillante n.3 - zpevňující odličovací mléko


Soin Demaquillant n.3 - zpevňující odličovací krém


Infusion Tonifiante n.3 - rozjasňující pleťové tonikum


Gommage Douceur n.3 - rozjasňující pleťový peeling proti vráskám


Créme Gourmande Précieuse n.3 - zpevňující pleťový krém


Infusion Yeux n.3 - zpevňující sérum na kontury očí a rtů

Zdroj posledních 7 fotek: http://www.greenenergyorganics.cz/ 


Znáte tuto značku? Měli jste něco od nich nebo máte v plánu si něco pořídit? 

8 komentářů:

  1. Tuto značku vůbec neznám :) Moc se ti recenze povedla :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. děkuji Jiji :) Tak snad se mi povedlo to mé nadšení do článku vnést :)

      Vymazat
  2. Krásná recenze! Maska Ti skutečně prospěla, protože vypadáš úžasně!

    OdpovědětVymazat
  3. Super recenze, je vidět, že sis s ní dala hodně práce :-) Maska vypadá velice dobře.

    OdpovědětVymazat
  4. Radko, to je nádhera. Opravdu je vidět rozdíl. Balení vypadá luxusně a složení taky. Prostě super.

    OdpovědětVymazat
  5. Skvělá recenze, značku neznám, ale zapůsobila na mě :)

    Christmas Giveaway

    OdpovědětVymazat
  6. Super recenze. A chválím i Tebe na fotkách, jsi tam kóča ;)

    www.simply-pleasures.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  7. vyzerá to riadne luxusne! super ako si to všetko nafotila, vyzeráš skvele :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za váš komentář ke článku, Radka.