pondělí 1. února 2016

NYX THE RUNWAY COLLECTION - recenze




NYX - 10 COLOR EYESHADOW PALETTE

THE RUNWAY COLLECTION 


Ahoj ženy, 
dnes vám chci ukázat dvě paletky od NYX, které mám. V řecké mytologii znamená Nyx bohyně noci. To sedí, protože tyto paletky ráda používám na večerní líčení, ale samozřejmě jdou krásně použít i na líčení denní. Odstíny jsou jemné, pigmentace je docela nízká, ale pokud chci dosáhnout intenzity, dají se vrstvit. Tím pádem jsou dobré jak pro začátečníky, tak pro zkušenější.  


NYX je značka, která vznikla v roce 1999 v Los Angeles. Oční stíny mají příjemnou konzistenci, jsou mezi nimi jak stíny matné, tak třpytivé a perleťové. V ČR se nyní dá zakoupit např. v parfumeriích Douglas, kosmetika-usa.cz, dekorativka.cz nebo glami.cz. Ale brzy má přijít na český trh zastoupení značky NYX přímo, nebude tedy potřeba nakupovat na jiných e-shopech či objednávat ze zahraničí. 
NYX Champagne & Caviar

Jedná se o kvalitní kosmetiku za rozumné ceny, v pevných obalech, paletky jsou se zrcátkem. Mezi takové v ČR nejoblíbenější produkty patří (podle mých pozorování) bílá jumbo tužka na oči, korektory, pigmenty, lesky na rty či rtěnky. 

Celkově mám 3 malé paletky od NYX, dnes vám ukáži ty první dvě, které jsou z Runway kolekce. Tato řada obsahuje paletky, které jsou poměrně malé, takže vhodné třeba na cestování nebo do kabelky. Velikostí jsou široké jako slavné paletky 5 stínů Estyle, ale ty NYX jsou na délku kratší. Paletka je v pevném plastovém obalu, obsahuje zrcátko přes celé víko a 10 stínů.

Vlevo obrázek, jaké druhy se v řadě Runway Collection dělaly.

Já mám a dnes vám představím 
paletku Champagne & Caviar 
a Bohemian Rhapsody







Paletka Champagne & Caviar

Tato paletka je mojí docela oblíbenou. Obsahuje stíny matné a stíny s perleťovým odleskem. Je laděna do hnědých tónů, ale nechybí ani dobře pigmentovaná matná bílá a černá. Najdete v ní stíny teplých barev i těch studenějších a neutrálních. Tím pádem s ní jde vytvořit nespočet různých kombinací. Vhodná pro nude líčení i pro večerní líčení. 

NYX Champagne & Caviar

NYX Champagne & Caviar
Stíny nanesené na ruku štětcem:
NYX Champagne & Caviar

S touto paletkou jsem pro vás nafotila jedno z mých denních líčení, fotky najdete na konci článku.


Paletka Bohemian Rhapsody

Tato paletka obsahuje 5 třpytivých stínů a 5 stínů matných. Je o něco méně pigmentovaná, než ta předchozí. Třpytky nejdou dobře s bleskem nafotit, tak snad je tam uvidíte. I s touto se ale dá vykouzlit krásné líčení a často ji používám. 


NYX Bohemian Rhapsody

NYX Bohemian Rhapsody
Stíny nanesené na ruku štětcem:
NYX Bohemian Rhapsody

Na závěr tedy jedna ukázka líčení s paletkou Champagne & Caviar. Jak asi už víte, líčím se každý den jinak, každé líčení provádím podle toho, co mě zrovna napadne, takže to není ta nejlepší kombinace, jaká jde s touto paletkou vytvořit. Co se mi při použití této paletky líbí, že mi vytáhne barvu očí, které jsou pak zářivější. Proto jsem záměrně nepoužila linku. Mělo to být jemné denní líčení, tak snad se vám bude líbit. 









Při líčení byly z paletky použity tyto stíny: 1, 7, 9.

Přeji vám krásný den!

Máte doma nějaký produkt značky NYX nebo si plánujete nějaký pořídit? 

12 komentářů:

  1. Nyx je bohyně noci? Tak to se chci přejmenovat! Jinak se docela dost těším, až bude NYX i u nás. Jejich tvářenky...ách ♥
    www.plesatazpevacka.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  2. P.S.: Kdy bude další video, zlatíčko? :) ♥

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Už je tam další :D Nevím, jestli mám dřív psát nebo točit :D (nebo vařit, uklízet apod, což se mi teda moc nechce :D )

      Vymazat
  3. Paletky vyzerajú fajn, ja od NYXu vlastním len jednu tvárenku, ale brala by som aj spomínanú Jumbo ceruzku či nejaký rúž :)

    OdpovědětVymazat
  4. Odstínově se mi líbí obě paletky :))

    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk/

    OdpovědětVymazat
  5. Moc hezké paletky. Těším se, až bude Nyx u nás, určitě si z celého sortimentu neco vyberu. :)

    OdpovědětVymazat
  6. Od Nyxu zatím nic nemám, ale už jsem o této značce hodně slyšela.
    SimonetaBlog

    OdpovědětVymazat
  7. Ličeni je pěkné a moc ti sluši. Je vidět, že jsou paletky v dobrých rukou.

    OdpovědětVymazat
  8. Odpovědi
    1. Naživo jsou ještě hezčí a krásné obě. Pokaždé se hodí jiná :)

      Vymazat

Děkuji za váš komentář ke článku, Radka.