pátek 29. ledna 2016

Tyrkysové líčení (premiéra pro Sleek pigmenty, Dermacol: řasenka DEVILASH a tvářenka)


















Krásný den všem!

Dnes jsem tu s líčením, při kterém jsem vyzkoušela hned 3 nové produkty. Na dermacol.cz jsou stále ještě velké slevy, proto jsem si objednala tvářenku s rozjasňovačem (č.7) a řasenku Devilash. Ale to nejpodstatnější v tomto líčení jsou tyrkysové pigmenty Sleek - Eye Dust 684 Breathless, z e-shopu prodavamekosmetiku.cz (cena 139 Kč). 



Líčení očí nebylo složité, záhyb oka a vnější koutek jsem ztmavila šedým a černým stínem, které jsem nanesla i na spodní linku.




Pak jsem už na víčko nanesla tyrkysové pigmenty. Pro jistotu jsem si štětec namočila fixátorem na make-up, přeci jen jsem je šla použít poprvé a bála jsem se, aby neopadávaly pod oči. Už v první vrstvě byly krásně syté a hezky přilnuly k víčku. Já jsem si je nejdříve dala do 2/3 víčka, vnější koutky jsem nechala tmavé, ale bylo to moc temné, zejména když jsem udělala černou linku s ocáskem. Tak jsem se nakonec rozhodla, že tyrkysovou dám po celé délce linky. A samozřejmě jsem jí nanesla i na spodní linku a rozetřela s tmavou linkou z šedého stínu. 



Pak už jen rozjasňovač do vnitřího koutku a řasenku, ta měla dnes také premiéru, ale musím říct: Je super! Jak všichni chválí Maybelline Lash Sensational, tak ta mě třeba vůbec nenadchla natolik, že by pro mě byla "nej z drogérie". O této dermacolácké Devilash ale můžu říct, že JO, tohle je ono. Určitě alespoň, co se této značky týká, zatím ta nejlepší, jakou jsem od nich měla. Dělá řasy krásně černé, udělá objem i délku a vůbec přitom řasy neslepuje!!! To mě nadchlo. Takže nebyl sebemenší problém, dát i druhou vrstvu. Což se mi u některých "lepších" řasenek z drogérie stává, že při druhé vrstvě jsou řasy tak slepené, že jimi už kartáček nemůže projíždět. 

No a protože mám i novou tvářenku Dermacol, tak i ta dnes měla premiéru. Musím říct, že jsem se toho tmavého odstínu trochu bála, ale vypadá fajn a budeme si rozumět. Je poměrně hodně pigmentovaná, takže se mi povedlo na první tvář dát víc, než jsem chtěla. Ne vždy se to poprvé povede, obzvláště když preferuji tvářenky s nižší pigmentací a raději přidávám postupně na intenzitě. 

Rtěnku jsem vzala svoji stálici od Rimmelu a pak nanesla i trochu zvětšovacího lesku na rty (Too Faced). 




Chtěla jsem pro vás toto jednoduché líčení nafotit, ale pořád mi to nějak nešlo. Neumím nastavit oko tak, aby byl vidět detail řasenky. Udělala jsem snad 150 fotek, abych aspoň nějaké vybrala. Nějak mi začíná zlobit i zrcadlovka, špatně zaostřuje. :( Ale máte tu fotky jak celkového obličeje, tak detaily očí a řasenky

Tyrkysovou barvu hodně používám v létě, ale už mě ta zima nějak nebaví a byla to zas příjemná změna. Ale hlavně jsem ten den nikam nešla, takže ideální den na vyzkoušení nových produktů. 

Zde je třeba řasenka vidět:







Detail oka - kde mi šlo o zachycení řasenky:






Příště tuto řasenku použiji na líčení bez linky, aby byla vidět po celé délce řas. Mějte se krásně! :)

Máte někdo tuto řasenku? Nebo nějaké pigmenty Sleek? Nakoupili jste také něco ve slevách u Dermacolu? 




Napoleon Bonaparte
Ženy mají dvě velké zbraně: líčení a pláč. Naštěstí nemohou použít obě současně.

10 komentářů:

  1. Super líčenie, veľmi ti to pristane :) Nikdy som nebola fanúšik takejto modrej na očiach, ale keď to človek vie tak to vyzerá krásne :)

    OdpovědětVymazat
  2. Krásné linky, obdivuji, já a linky, to je katastrofa :-(

    OdpovědětVymazat
  3. Ahoj :) dostala jsem tuto řasenku od ségry a je to taky teď můj velký oblíbenec. Dělá mi krásné husté řasy, je skvěle černá, takže za mě parádní řasenka. Líčení Ti sluší :)

    OdpovědětVymazat
  4. Krásné líčení :) pigmenty vypadají super, ještě jsem o nich neslyšela, ale nejspíš na ně mrknu :)

    OdpovědětVymazat
  5. Pekne liceni. :-)

    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk

    OdpovědětVymazat
  6. Sleek má pigmenty? :O wooow! Tobě linky neskutečně sluší kočko! ♥
    www.plesatazpevacka.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Už je mají na www.prodavamekosmetiku.cz v krásných barvách jen za 139 Kč.

      Vymazat
  7. Mna tato riasenka Dermacol zaujala. Paci sa mi obal aj efekt. Mam v plane ju vyskusat.
    |Kaviareň u mačky|

    OdpovědětVymazat

Děkuji za váš komentář ke článku, Radka.