pondělí 15. září 2014

2. díl seriálu - Arganový olej Ginkgo Wellness

Arganový olej Ginkgo Wellness

Konečně jsem dopsala článek o dalším arganovém oleji, který je dostupný v ČR.

Cena za toto 30 ml balení je 199,- Kč. Zakoupit jej můžete ZDE . Anebo ho můžete mít zadarmo jako já. Našla jsem ho totiž v katalogu odměn, takže pokud máte iBod České spořitelny, máte vyhráno (zdarma jsem si dala i poštovné). Tím jim nechci dělat reklamu, ale docela mě potěšili, že tam mají různé oleje včetně arganového.

Jedná se o 100% čistý, přírodní, za studena lisovaný, panenský olej. 






Je dodáván v zatmavené lahvičce pro delší životnost (ale to snad dělají všichni výrobci). Tento má klasický šroubovací uzávěr a pak špuntík s otvorem na kapání, kape docela špatně, musím s ním hodně klepat a to se mi nelíbí.




Je podle mě zcela totožný s tím, co jsem si koupila přímo v Maroku, jak vůní (tedy lépe řečeno aroma), tak konzistencí. Pleť je po něm docela mastná, proto je potřeba dávat malé množství. Vytváří takový mastný film. Ale dá se použít v pohodě i pod make-up. Za mě, jde o olej kvalitní a za hodně dobrou cenu, jen to kapátko mi tam dost vadilo, protože samo to nekapalo a když jsem s tím mlátila do dlaně, bolelo to a ještě to občas cáklo mimo. Nakonec jsem to vyřešila tím, že jsem ten špuntík vytáhla a nalévala si to na dlaň přímo, jen mi zas občas vyteklo moc. Kdyby třeba lahvička nebyla skleněná, ale měkká, dalo by se to kapat pomocí stisknutí lahvičky. Ale zde fakt problém. Taky mi díky tomu vydržel hodně dlouho. :)

 klady:
+ kvalitní
+ dobrá cena (nebo zadarmo za body u ČS)
+ nesmrdí

zápory:
- špatně se dostává z lahvičky


Hodnocení 8/10.

A co vy, už jste si nějaký arganový olej pořídily nebo ještě váháte? 

Slibuji, že další díl dokončím co nejdříve, jen jsem měla (mám) problém s oběma notebooky :(

PS: 1.díl naleznete ZDE




2 komentáře:

  1. Po arganovém oleji pokukuju už delší dobu, ale zatím jsem věrná kokosáku :) Máš moc hezký blog, stávám se pravidelným čtenářem, pokud se staneš mým, budu moc ráda :)

    http://recenzekamsepodivas.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji, hned se k tobě podívám. Kokosový mám také moc ráda, ale na obličej mi vadil. A tohle je opravdu elixír mládí :)

      Vymazat

Děkuji za váš komentář ke článku, Radka.