neděle 14. září 2014

Výzva - Jak zase po 10 letech můžu kupovat pánské košile!




Co si budeme povídat, Vánoce jsou za dveřmi. V některých obchodech už na nás vykukují první vánoční výzdoby a tematické zboží.


Tak jsem si i já letos řekla, že tentokrát nenechám nákup vánočních dárků na poslední chvíli. A při hledání vhodných úlovků mě inspirovala i "výzva"  webu Blogerky.cz , díky které píši tento dnešní článek o košilích Kamisa.









Vezmu to pěkně od začátku. Když byl můj syn malý, miloval maminku nade vše. Hezky jsem ho oblékala a nejvíc mu slušely košile. Jenže jak čas šel, začal si budovat svoji osobnost a najednou byl problém dostat ho do košile i při návštěvě divadla. Ani o vysvědčení a Vánoce jsem ho nedokázala nikterak donutit, aby si oblékl košili. A to jich měl několik a opravdu pěkné a kvalitní. Jenže puberta... No ale jak čas šel dál, začal se pomalu proměňovat v muže a ejhle, nedávno mi řekl, že když mu koupím nějakou fakt pěknou košili, že teda JO, že ji bude nosit. Maminka se raduje :) 


Tady jedna stará fotka, když můj synek ještě košile nosil - tato je ze svatby. (syn a dcera)

Ale dost rozjímání a šup zpátky do reality. 




Letos se tedy můžu vrátit k tradicím, které k českým Vánocům patří. A tím myslím dárky typu košile, ponožky, něco na holení. Hurá, už žádné paměťové karty, nesmyslné hry do playstationa a sluchátka. 


A právě košile Kamisa mě zaujaly, protože jsou zajímavé a moderní. Dají se sehnat v mnoha barvách a vzorech, mají zajímavě řešené manžety i límečky, pěkný design knoflíků. Dodávají košile všech velikostí a různého složení materiálu, takže je opravdu z čeho vybírat. 

Jejich e-shop je hezky udělaný, s možností filtrování. Takže není složité si pak vybírat jen z těch, které splňují vaše kritéria. 




Takže jdu hledat tu nej pro mého syna. 
Určitě musí být černá a s dlouhým rukávem.

No a která to u mě vyhrála? Já myslím, že s košilí JUAN FRANCO to bude letos trefa do černého. Přesně dělána pro casual styl mladých mužů. Více detailů o této košili najdete ZDE . 
Synovi bude v zimě krásných 17 let a s touto určitě zazáří. 

JUAN FRANCO


A co vy, už jste koukali na e-shop Kamisa
Která košile zaujala vás? 
Já ještě přemýšlím o mikině, protože ty vypadají v kombinaci s touto košilí taky suprově. :) 


obrázky - zdroj: www.kamisa.cz








Žádné komentáře:

Okomentovat

Děkuji za váš komentář ke článku, Radka.