pátek 19. září 2014

L´Oreal - Revitalift Laser Renew Night



Ahoj ženy,

už jste slyšely o tomhle nočním krému? 

L´Oreal Revitalift Laser Renew Night

Kdysi jsem ho zahlídla v reklamě v TV, když jsem něco vařila a dcera si zapnula telku. Ale já na reklamy nedám a moc jim to nevěřím. Jasně, krém nahradí laser, ha ha.  

Ale pak jsem dostala možnost tento krém vyzkoušet. 
Dostala jsem na testování 80 ks vzorků po 2 ml, což je celkem 160 ml, tedy více než 3 balení tohoto krému. :) 

(Podotýkám, že mi je darovala kamarádka, která ví, že mám ráda kosmetiku. Nemá s tím tedy nic společného L´Oreal a nemám tedy žádnou morální potřebu ho chválit do nebes, jak jsou často blogerky obviňovány, když výrobek dostanou. )


No bezva, alespoň to mám pěkně nadávkované, každý večer 1 vzorek. Pár jsem jich také rozdala, ale moc to nebylo. Ne že bych byla lakomá, ale ten krém je prostě úžasnej. Takže pokud byste chtěly (vy mladší) koupit mamince k vánocům něco dobrého, tohle je jedna z možností. A vy v mém věku rozhodně se nebojte a investujte do něj. 

Proč? Protože působí fakt viditelně. Zázraky se nedějí hned po nanesení krému, ale celou noc. Zatímco spíte, pleť mládne. A tak jsem se probouzela krásnější než chodím spát. 

Brala jsem si ho s sebou i na dovolenou, protože vzorky zabraly míň místa v kosmetické taštičce, ale i proto, že jsem ho chtěla zkoušet alespoň 2 měsíce bez vynechání. 

Že mi tolik lidí řekne, že mi to dneska nějak sluší, že vypadám nějak dobře, sotva se probudím a vylezu z postele, to se mi už dávno nestalo. Teď ano. Pleť je po něm ráno tak hezká, že se mi nechtělo ani se líčit. :) 


Už bych ráda zas napsala nějaký negativní článek, ale v tomto případě musím ohodnotit 10/10


konzistence: jemná, lehce roztíratelná
pocit po namazání: příjemný, nemastný
cena: cca 300 Kč
balení: 50 ml 






Reklama je na youtube:





Máte nějaký produkt na boj proti vráskám? Víte, že je lepší jim předcházet než se pokoušet o jejich odstranění? 

8 komentářů:

  1. Fotky mě maximálně pobavily :D Vzoreček mám doma taky, ještě jsem se nedostala k tomu ho ozkoušet, ale podle jednoho vzorečku zřejmě nic nepoznám :)

    Welcome!♥Reviews everywhere

    OdpovědětVymazat
  2. Fotky jsou super, jsi bláznivá jako já. Mám teď pleť splašenou po vysazení HA :-(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To se časem srovná, i když mám pocit, že to trvalo 3 roky :) A když otěhotníš, to teprv uvidíš :))) hihi

      Vymazat
  3. Upřímně se nedivím, že ti vyhovuje. Obsahuje totiž hnusy, které se starají o momentální pěkný vzhled pleti, ale dlouhodobě ji spíš degenerují. Doporučila bych jej vysadit.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano, souhlasím s tebou :) Já pro jistotu nikdy nic nepoužívám dlouhodobě. Takže tento krém nebo třeba i Botocell od Dermacolu, který mi taky slušně vyhlazuje pleť, používám jen na dny, kdy potřebuju vypadat líp. :) Poslední dobou začínám fakt docela dost sledovat složení.

      Vymazat
    2. A ktere "hnusy" ve slozeni degeneruji dlouhodobe plet, prosim?

      Vymazat
    3. Největším hnusem je čas :)))) Stárnutí zastavit nejde, takže můžeme jen spekulovat, když se zas vrásky prohloubí, jestli za to můžou nějaký hnusy nebo je to prostě jen nezvratný jev přírody. :) Spíš zastávám teorii, že když budu denně používat "zázračné" krémy, že pleť zleniví a přestane si sama udržovat hydrataci, kolagen apod. Ale to je jen moje teorie. :) Já používám vždy několik krémů (sér, olejů, masek, peelingů) souběžně a střídám je, s pocitem, že každý dá pleti něco. A neopomíjím se nutit do pití vody, s pitím mám problém, stačí mi 0,5 l na den. Takže se nutím, abych hydratovala "zevnitř", pojídám doplňky stravy jako kolagen, rybí olej v kapslích apod. :) Papám ovoce atd. A taky jsem přestala kouřit, ale i po 2 měsících trpím :)))) Ta chuť pořád je.

      Vymazat
  4. Souhlasim... cas je nejvetsi nepritel pleti :))) Ne "hnusy" v kremech, ktery jsou hnusy jen proto, ze nejsou z prirody ale z laboratori :))

    OdpovědětVymazat

Děkuji za váš komentář ke článku, Radka.