středa 11. února 2015

Nákupy únor - tipy (Kik, Takko, DM, ebay)

Ahoj všem,

ještě jsem nestihla publikovat nákupy za leden a už vám přináším nákupy za únor, doufám, že mi prominete. :) Jenže si myslím, že je dobré vám je sem hodit dneska, abyste případně stihli taky něco nakoupit, pokud by vás něco inspirovalo. 

Jelikož únor není ještě ani v polovině, hodím sem jak kosmetické, tak nekosmetické nákupy a vynechám nákup Essence, o kterém se podrobně můžete dočíst ZDE . 

Protože jsou mezi novinkami i nějaké dárky a výhry, začnu s nimi. 

Z blogu SISTERSHOODS jsem dostala tento úžasný balíček plný dárků. Holky, které blog tvoří, mi jej poslaly za to, že jim komentuji příspěvky. Bylo to nečekané a moc milé. Jejich blog vám doporučuji, protože je na něm hodně zajímavého a najdete ho zde: http://sisters-hoods.blogspot.cz/ . Kačce a Šárce tímto ještě jednou děkuji za balíček a vám ukážu na fotce, co v balíčku bylo: 


Baliček obsahoval čisticí pěnu Bioderma Hydrabio Mouse, a já se už moc těším, až ji začnu používat (což bude nejspíš dnes, protože jsem ji chtěla nejdřív nafotit nepoužitou). Dále v balíčku bylo malé zrcátko s hřebínkem 2v1 ve tvaru plněné sušenky, naušničky, které já ráda střídám každý den a dva vzorky.


Další novinkou, na kterou se fakt těším, je větev na čištění zubů :))) Vyhrála jsem ji přes FB. Vy si ji můžete zakoupit ZDE - posílají i do ČR. Určitě na mém blogu nebude chybět ani recenze na MISWAK. Prý čistí a bělí zuby bez použití zubní pasty, je přírodní (aby ne, když je to větvička) a vydrží docela dlouho. 

 

Pokud chcete vědět více už teď, můžete se zatím podívat třeba na toto video na youtube:







A teď přejdeme k nákupům, začnu těmi kosmetickými, které jsem pořídila v DM drogerii. Nevím, jestli mají všechny pobočky stejné slevy, ale předpokládám, že ano. 

Ve slevě jsem pořídila 2 šampony Pantene, snížená cena byla 39,90 Kč (ale měla jsem na celý nákup ještě 15% slevu ze slevové knížky). 

Protože jsem k vánocům dostala šampon a balzám s arganovým olejem od Swiss O´Par, které jsou pro moje vlasy naprosto úžasné, koupila jsem si od stejné značky ještě vlasovou kúru. Cena 59,90 Kč. Jsem na ni zvědavá a na celou tuto vlasovou řadu vám chystám recenzi. 

Jelikož moje vlasy jsou po zimě dost suché, koupila jsem si ještě jednu vlasovou kúru, a to od Alverde, jedná se o kúru s citronem a meruňkou a byla zlevněná na 49,90 Kč. (Vše bylo koupeno 10.2.)
.
edit/ po prvním použití kúry Arganový olej musím říct, že to žádné wau není. Vlasy zůstaly docela dost chemlonovité, bez repair spreje od pantene bych je těžko rozčesala. Po rozčesání jsou ale hladší. 


 Další moje novinka je z DM, tato nádherná rtěnka L´Oreal z řady Color Riche Pure Red, tentokrát v odstínu Eva´s (jelikož tu mou vysněnou JLo dostanu k Valentýnu, už to vím). Rtěnka je stále v akci za 199,- Kč, ale nyní k ní je navíc zdarma jakýkoliv lak na nehty v hodnotě 79,90 Kč. 




Co se laků týče, vybrala jsem si ke rtěnce zdarma tento topcoat s bílými a černými puntíky: 



Ale za největší úlovek považuji tyhle stíny též od L´Orealu, na které jsem koukala už delší dobu, ale cena byla vysoká. Jenže teď byly ve slevě (nebo výprodeji?) zlevněné ze 249,- na 149,-, jenže u pokladny mi vyskočila ještě nějaká další sleva na ně, k tomu ještě 15% na celý nákup, takže mě ve finále vyšly na neuvěřitelných 80,- Kč. Jsou příjemné konzistence, nádherně pigmentované, po dlouhém vybírání jsem zvolila odstín 021 Sahara Treasure, který je takový zlatý, hází krásné odlesky až do hněda. A zdají se mi prostě mnohem kvalitnější než moje zlaté Color Tattoo.





A nakonec jsem ještě koupila další rtěnku Essence z jejich nové řady I LOVE NUDE, tentokrát takovou světle hnědou nude 03 Come Naturally


 

Posledním mým nákupem v DM je tento čaj, který si kupuji každý týden už od začátku roku, nyní je v akci o 10 Kč levnější (29,90) a je tak dobrej, že se ho stále nemůžu vynabažit. Je s příchutí medu a vanilky a chutná fakt lahodně. 







Pak tu mám nějaké tipy z Kiku.

Začnu třeba tímto blokem, které v Kiku kupuji každou chvíli, protože zatím mám pro každý využití. Tento je prostě sladký, plný cupcaků, mně bude sloužit k poznámkám k blogu, protože se mi tu toho kupí nějak moc a nestíhám si to pak pamatovat, psát, fotit a publikovat. Tak snad se díky zápiskám moje blogování v tomto roce posune zas směrem k lepšímu. 

Blok stál 55,- Kč.


A protože dcera si teď oblíbila věci s Batmanem, koupila jsem i jí jeden blok (55,-) 
a ještě pouzdro na tužky (45,-) :


Potom jsem pro sebe pořídila tohoto chlupáče, který je úplně černý, jen mi to nějak nešlo líp vyfotit, byl zlevněný na 219,- Kč a já si ho taky přála už od podzimu. Tento je navíc na knoflíky, takže ho mohu nosit i rozeplý (zaplý na 1 knoflík).



Dále jsem si koupila toto tričko do posilovny za 75 Kč a dvě tílka, která jsou ve slevě za 55,- Kč a mají je snad v 8 barvách, mně se nejvíc (k očím) hodilo to světle hnědé a petrolejové. 



Pak tu mám takovou blbost, které jsem dlouho odolávala, ale nakonec jsem si ji přece jen koupila. Je to antistresový míček v krásné růžové barvě a je takový jakoby modelína. A protože jsem od začátku roku samý stres, doufám, že mi bude dobře sloužit :) 




A protože jsem už pomalu zahájila jarní úklid v šatníku, koupila jsem si v Kiku ještě tohle ramínko na šátky (lze použít i na pásky). Tím si uvolním jeden šuplík, což se mi dost hodí :) Cena byla 39 Kč. 



Dále se moc líbil tento organizer, který je podle mě za slušnou cenu 79,- Kč a může sloužit třeba na šperky. Má víko, ve kterém je po otevření zrcátko. Já si ho chci nechat otevřený a dávat si do něj spíš kosmetiku. 








Z Kiku mám i tuhle krásnou dárkovou taštičku za 45 Kč, kterou mám pro kamarádku k narozeninám, ale myslím si, že je fakt hezká a poslouží klidně i jako dekorace (po rozevření má docela velké dno). Také si tu pravidelně kupuji silonky za 25 Kč, protože je mají až do velikosti snad XXXL a narozdíl od těch z Penny nebo Kauflandu, tyto opravdu něco vydrží. Mívají je v různých odstínech, tělové i černé. A ve slevě jsem si koupila tyto žínky, které se mi budou hodit na čištění štětců, v balení za 13 Kč jsou 3 kusy. 



A teď něco z Takka, tam jsem si toho v únoru moc nekoupila, ale něco přece jen, a to také ve slevách. Nejdříve příjemné šedé triko s dlouhým rukávem za 79 Kč, které prostě potřebuji k některým svým náhrdelníkům, protože v této barvě mám jen s krátkým rukávem. 


A potom takovou úžasnou bílou vestu, kterou jsem plánovala na jaro, ale měli ji tady teď ve slevách za 179,- Kč a musím říct, že je daleko hezčí než ta o 100,- dražší v Kiku. 




Také v únoru mi chodí skoro denně balíčky z Ebay, tak se na některé podíváme. 

Pro dceru do školy ještě jedno pouzdro na pastelky a tužky, které mě vyšlo na 31,- Kč:


A taky nějaké to tetování, stálo 24 Kč:


Krásná zrcátka z dražby, kdy mě vyšly do 3,- Kč jedno:






Pro dceru nabíječka na mobil, která tady v ČR stojí 99,- a na ebay vyšla na 24 Kč.


Jedno pouzdro na tužky pro moji kamarádku - učitelku k narozeninám (miluje Paříž), cena 25 Kč:




 A taky jsem se konečně vlezla podívat k našim Vietnamcům a i když jsem tam nic koupit nechtěla, nakonec mi padla nejen do oka tato podprsenka za 79,- Kč. 





Věci jsou pořizované od začátku února, není to vše z jednoho dne. Ale není tu ani všechno, snažila jsem se vybrat to, co se mi nejvíc líbilo nebo co si myslím, že by vás mohlo zaujmout a inspirovat. 



A slibuji, že co nejdříve dokončím svůj článek o lednových nákupech a výhrách, je tam toho taky požehnaně. 





8 komentářů:

  1. KIK mám taky ráda, vždycky tam ulovím něco pěkného za ještě pěknější cenu :D a celkově super nákupy, dnes jsem knečně v DM narazila na tu Essence i love nude limitku, takže šup a dvě rtěnky a jeden stín už byly v košíku, nalákala jsi mě hlavně ty, takže díky! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to jsem ráda, že jsi sehnala a snad budeš taky spokojená, jsem zvědavá, jaké rtěnky sis vybrala, snad o tom taky hodíš pak něco na tvůj blog :)

      Vymazat
  2. Jeee to jsme moc rády, že se Ti to až tak líbilo :) Závidím nude limitku od Essence a ten pořadač, ten by se taky hodil :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pěnu jsem vyzkoušela. Je úžasná! Takže zase nespotřebuji ty moje zbytky čistících gelů, protože od teďka jen tuhle šlehačku :) Stačí jí opravdu trochu a po opláchnutí je moje pleť heboučká jak dětská prdýlka :)

      Vymazat
  3. organizér a rtěnka Essence vypadají dobře. Musím Essence zkontrolovat až půjdu kolem DM :-)

    OdpovědětVymazat
  4. Ten rúž je super!!! :) http://chrischella.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  5. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  6. Ahoj no musím říct že super ceny. Mě se asi nejvíc líbí ta podprsenka a tetování, jelikož takové dočasné tetování to pak člověk nemusí řešit něco takového a vyjde to na pár korun o proti normálnímu tetování které může být za tisíce, ale je to jen můj názor.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za váš komentář ke článku, Radka.