sobota 17. května 2014

Balea Q10 - co je malý, to je hezký




Minulý měsíc jsem byla kupovat nějaké věci v DM drogerii, když tu mi u pokladny padl do oka krém. Nebyl jen tak obyčejný, byl to krémík miniaturní, pouhých 5 ml v balení, ale v klasickém krémovém kalíšku se šroubovacím víčkem. Nepotřebovala jsem krém, ale natolik se mi líbilo to mini provedení, že jsem za 29,- Kč nemohla odolat. První jsem si koupila ten noční. 









Neměla jsem vůbec v plánu o tom psát článek, jenže krém mě nakonec tak mile překvapil, že za zmínku rozhodně stojí. Konzistence příjemná, lehce roztíratelná. Vůně překvapivě také příjemná, taková čistá, co vás nutí se zhluboka nadýchnout. A co je nejlepší, pleť po tom krému byla krásná. Mám pleť suchou a citlivou, prostě stárnoucí, ale po tomto krému měla krásný odlesk, působila svěže a zdravě. Dokonce i ráno po probuzení. 



Přestože mám teď doma dražší noční krém (v přepočtu na 50 ml), z tohoto trpaslíka se stal můj oblíbenec. Došlo to až tak daleko, že jsem ho začala používat i ráno místo denního krému, protože jsem pak s tou pěknou pletí nemusela použít ani BB krém a mohla jsem rovnou mezi lidi. Takže jsem si řekla: Nedá se nic dělat, jedu znovu do DMka. A tak jsem koupila i ten denní. Mezitím mi ovšem zas došel ten noční :) Ale určitě si ho zase koupím, protože to nijak neranilo moji těžce zranitelnou peněženku, protože to na pleti působilo skvěle, protože to vonělo, ale také proto, že mám už vymyšleno, jak kalíšky zrecykluji, na co je využiji. A budu jich potřebovat asi 12, takže doufám, že tento krém pořád bude k mání. 







Nevím, zda mě tak nadchly proto, že jsem neměla žádné extra očekávání. Měla jsem zatím od Baley jen pár výrobků a připadaly mi takové obyčejné, ani špatné, ani bůhví co. Tentokrát jsem to koupila pro to ťuťu ňuňu balení a nakonec mě dostal i obsah. Myslím, že tyto krémy prodávají i v klasickém 50 ml balení, ale přesto si je dál budu kupovat v tomto malém provedení. 



informace od výrobce:

Balea - Q 10 denní krém proti vráskám

Balea denní krém proti vráskám s Q10 a omega komplexem povzbuzuje pleť, aby produkovala novou energii. Pravidelné používání znatelně redukuje vrásky a zlepšuje elasticitu pleti. Pleti vlastní Q10 je tzv. dodavatel energie buněk. Okolní vlivy a stres mohou jeho odbourávání urychlit. Q10 obsažený v tomto krému přispívá aktivně k regeneraci Vaší pleti a chrání ji před volnými radikály. Omega komplex je bohatý na esenciální mastné kyseliny.


Balea - Q 10 noční krém proti vráskám

Efektivní regenerace přes noc: Balea noční krém proti vráskám s Q10 a omega-komplexem povzbuzuje pleť, aby v noční klidné fázi produkoval svěží energii. Pravidelným používáním budou znatelně redukovány vrásky a bude podpořena elasticita pleti. Pleti vlastní Q10 je tzv. dodavatel energie buněk. Okolní vlivy a stres mohou jeho odbourávání urychlit. Q10 obsažený v tomto krému přispívá aktivně k regeneraci Vaší pleti a chrání ji před volnými radikály. Omega komplex je bohatý na esenciální mastné kyseliny. Ty posilují odolnost pleti. Vitamín E podporuje přirozenou schopnost pleti, aby se v noci mohla regenerovat.



A co vy, také vás okouzlila mini balení výrobků Baley? A jaký konkrétní produkt? 

1 komentář:

  1. Balea je super! Pouzivam uz dlouho na noc pod krem hydratacni serum s kyselinou hyaluronovou a na den krem, co ma v nazvu slovo outdoor a ma i nejakou tu UV ochranu (oba cena okolo stovky). Obe veci se krasne vstrebavaji, zadna mastnota, perfektni hydratace... Baleu hodnotim v pomeru cena a vykon na jednicku.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za váš komentář ke článku, Radka.